3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrášťany v derby s Koloději nezaváhaly


Branky


0

V 10. kole se v Chrášťanech odehrálo očekávané derby s hosty z Koloděj. Utkání, které si nenechalo ujít 140 diváků, mělo jasného favorita v podobě domácích hráčů, kteří se drží v horních patrech tabulky. Naopak hosté z Koloděj se po povedeném vstupu do soutěže trápí a poslední čtyři zápasy neuhráli ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání byl vyrovnaný. Domácí sice drželi míč častěji na svých kopačkách, ale do šancí se moc nedostávali. Výjimkou byla šance Martina Zemana, ke kterému propadl míč, ale domácí záložník v gólové šanci poslal míč těsně vedle. Změna stavu tak přišla po půl hodině hry. Jedlička poslal míč na rozběhnutého Bahledu a ten připravil zpětnou přihrávkou snadnou pozici pro nabíhajícího Svatoše – 1:0. Domácí měli pak náznaky šancí, ale všechny ošemetné situaci vyřešil hostující brankář Dvořák. Branky se tak před odchodem do šaten dočkali hosté. Domácí kapitán Václav Mach přiznal sportovně teč na rohový kop. Po jeho exekuci se rozjela před brankářem Michalcem trma vrma, ve které se nejlépe zorientoval hostující Komrska a vyrovnal na 1:1. Oba týmy tak šly do kabin za nerozhodného stavu.

Druhý poločas přinesl podobný obrázek jako půle první. Domácí měli platonický tlak, ale boj se sváděl o každý metr hřiště. Hosté se dostávali do útoku dlouhými nákopy, které dvakrát málem překvapily domácího brankáře Michalce. Míč na mokrém terénu dostával skluz a málem přelétl vystoupivšího brankáře Michalce. Po hodině hry se domácí dožadovali penalty, když při závaru ve vápně padl míč na ruku hostujícího obránce. Rozhodčí Granec však neposoudil hraní rukou jako úmyslnou. Derby se tak zlomilo až v poslední desetiminutovce. Nejprve si na pravém křídle poradil s obránci hostí Drozd a jeho následný centr dopravil zblízka hlavičkující Petr Kremsa – 2:1. O chvilku později vyslal Jednička krásnou přihrávku na Drozda. Ten se vyhnul hostující ofsajdové pasti a své sólo zakončil třetí brankou domácích, kterou stanovil konečný výsledek zápasu 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (hráč): "V letošním derby byli domácí favoritem a také to splnili. Cesta k výhře ale nebyla jednoduchá, kolodějští bojovali a domácí se nemohli dlouho prosadit. Na vedoucí branku Svatoše, odpověděli hosté do poločasu po závaru v našem vápně. Druhý poločas jsme opět měli mírný tlak, ale gólové šance jsme si nevytvořili. Rozuzlení zápasu přišlo v posledních deseti minutách hry, kdy obě akce táhl Drozd. Při první našel hlavu Petr Kremsy, druhou zakončil po přihrávce Jedličky sám. Před výbornou diváckou návštěvou jsme si připsali zaslouženě tři body. S přehledem pískal rozhodčí Granec."

SK Koloděje nad Lužnicí
Jan Kubíček (trenér): "V derby proti Chrášťanům jsme se museli obejít bez pěti hráčů základní sestavy, proto jsme chtěli spíše bránit a hrozit ze standardek, což se nám první půli dařilo. Ve druhém poločase už tahali za delší konec Chrášťanští, kdy z jejich velkého tlaku vytěžili po našich chybách dva góly v poslední desetiminutovce. Domácí zaslouženě vyhráli, ale vzhledem k naší slepené sestavě, zápas z naší strany neberu jako propadák."



Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
M. Michalec [-] - M. Jedlička [-] , V. Mach [-] , P. Mach [-] , P. Koňařík [-] - J. Kremsa [-] , R. Drozd [-] , O. Bahleda [-] , M. Zeman [-] (85. T. Příhoda [-] ) - P. Svatoš [-] (60. P. Kremsa [-] ) , J. Vomáčka [-] (46. P. Suchan [-] )

SK Koloděje nad Lužnicí
F. Dvořák [-] - R. Brázda [-] , A. Šejba [-] , V. Polida st. [-] , J. Dumbrovský [-] - J. Fejfar [-] (54. F. Puchýř [-] ) , P. Šonka [-] , K. Kohout [-] , O. Komrska [-] - S. Miřátský [-] (78. F. Miřátský [-] ) , F. Švehla [-]

Hráči zápasu: M. Jedlička , R. Drozd , M. Zeman .
Místo: Chrášťany. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Granec Robert - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.