3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úsilné se rozloučilo s podzimem výhrou nad Pištínem


Branky


55. T. Sláma , 65. P. Hála , 78. A. Baloun
0

10. kolo III. třídy skupiny A bylo posledním kolem  pro domácí hráče Úsilného. Ty museli být s probíhající částí sezony maximálně spokojeni. Jako nováček si vedli nadmíru dobře a před posledním utkáním měli na svém kontě 17 bodů a patřila jim pozice nejlépe střílejícího týmu soutěže (26 branek). To hosté moc radostí na podzim nezažili. Na svém kontě měli před zápasem 7 bodů a sestupové vlny se jim nebezpečně přibližují.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



"První poločas jsme byli jasně lepším týmem ( to říkali i domácí hráči ), vytvořili jsme si čtyři jasné gólovky, ale bohužel jsme nic nedali. Prvních deset minut druhého poločasu jsme domácí stále tlačili. Pak pro nás přišla nepochopitelná desetiminutovka, kdy jsem obdrželi tři góly. Těžko můžu něco klukům vyčítat, i za stavu 3:0 jsme hráli kombinačně a měli spoustu střel na bránu, ale branka nám nebyla v zápase souzena. Řekl bych, že domácí byli jeden z nejslabších týmu s kterým jsme zatím hráli. Musíme se gólově prosadit a porazit Dívčice. "



Sestavy


Úsilné
R. Novák [-] - P. Pícha [-] , J. Pacholík [-] (55. M. Maršík [-] ) , J. Jírovec [-] (46. M. Bezděka [-] ) , J. Ocelák [-] - T. Sláma [-] , P. Švec [-] (62. L. Fürst [-] ) , J. Čada [-] , M. Fajtl [-] - A. Baloun [-] (80. F. Leština [-] ) , P. Hála [-]

FC Praktic Pištín
Z. Žák [-] - L. Hromádka [-] , V. Vávra [-] , R. Grill [-] (70. D. Doležal [-] ) , M. Šťastný [-] - J. Čapek [-] , L. Koňarík [-] , J. Hrdlička [-] , M. Kučera [-] - T. Kazík [-] , M. Koklar [-] (75. P. Bezpalec [-] )

Místo: Úsilné. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hora Karel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.