V duelu dvou trápících se týmu, braly tři body Dívčice


Branky


0

V 10. kole na sebe narazily dva týmy, které na podzim asi nejvíce zůstávají za očekáváním. Domácí Dívčice jsou v tabulce na posledním místě se ziskem tří bodů a v posledním kole nestačili na ambiciózní Týn B. Hosté z Černého Dubu na tom nejsou o moc lépe, když nasbírali 7 bodů a v rovněž minulé kolo prohráli, tentokrát s nováčkem z Úsilného. Oba celky si tak ve vzájemném souboji mohly napravit reputaci z předsezóních prognóz.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dívčice v dalším mistrovském utkání přivítali na svém hřišti Černý dub. Začátek zápasu nabídl přítomným divákům opatrný fotbal v trošku ospalém tempu. Postupem času se přeci jenom dostávali více do hry domácí. Ovšem i defenziva Dívčic musela být pozorná. První branka utkání přišla velice brzo. Dívčice rozehráli akci z levé strany, Hezoučký nacentroval do vápna, kde se míč dostal až k Janu Valentovi a ten nekompromisně poslal míč pod břevno – 1:0. Domácí se ale z vedení dlouho neradovali, o minutu později už bylo srovnáno, kdy se hosté uvolnili na levé straně, nahráli Filipu Kapounovi a ten přehodil domácího brankáře. Potom měli opticky více ze hry Dívčice, ale ani jednu z šancí nedokázali využít. Největší příležitost ke skórování měl Hezoučký, který málem rozpůlil břevno branky. Černý dub hrozil hlavně z brejkových situací, které jim hráči Dívčic až moc umožňovali, buď svými nepřesnými přihrávkami, nebo svojí naivitou, přesto skončil poločas nerozhodně. 

Vstup do druhého dějství byl v režii domácího celku, který dokázal získat vedení na svoji stranu. Ve 49. minutě nacentroval z poloviny hřiště Waldhauser, jeho míč přeletěl obranou řadu a Pavel Hezoučký už si věděl rady – 2:1. Dívčice si dokázali vytvořit tlak, ale ani čtyři rohové kopy v krátkém časovém sledu branku nepřinesli a začalo se tak na hřišti víc mluvit než hrát. Domácí přesto, že v zápase vedli, tak byli nervózní a kazili i jednoduché přihrávky. Naštěstí pro ně si hosté nedokázali s nabídnutou šancí a chvilkovou nesoustředěností nic vypracovat. Dívčické vysvobození přišlo v 75. minutě, kdy se po svém průniku prosadil Václav Strnad, který prostřelil hostujícího brankáře – 3:1. O pět minut později bylo na domácí straně ještě veseleji, Vladimír Valenta nahrál na hranici vápna Luboši Tvrzickému a ten tvrdou střelou k pravé tyči nedal brankářovi šanci – 4:1. Utkání tak skončilo výhrou domácího celku, i když některé části utkání neodpovídají, tak vysokému výsledku. Velice cenné tři body tak zůstaly v Dívčicích. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): "Do utkání jsme šli s tím, že chceme vyhrát, i když v určitých momentech zápasu jsme se trápili, tak si myslím, že byla výhra zasloužená. Velice důležité body pro nás."




Místo: Dívčice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.