2:4
(2:2)
14. V. Radouch (vl.)
44. J. Fara (p.)
81. J. Brom
87. J. Klička
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola ukončil Týn B neporazitelnost Lipí v 10 lidech


Branky


19. R. Lávička , 31. P. Kaše - 14. V. Radouch (vl.) , 44. J. Fara (p.) , 81. J. Brom , 87. J. Klička
0

O víkendu se ve III. třídě utkaly ve šlágru kola vedoucí tým Lipí a druhý Týn B. Domácí hráči v aktuálním ročníku ještě neprohráli a z osmi zápasů zaváhali jen v jediném, když doma remizovali s Chrášťany. Ostatní zápasy dokázali vyhrát, stejně jako ten poslendí na půdě Mokrého. Hosté z Týna byli před vzájemným soubojem rovněž bez porážky a v případě výhry, by se ke svému hostiteli přiblížili na rozdíl jediného bodu. Poslední kolo si doma poradili hladce s Dívčicemi 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prestižní souboj začali aktivněji hosté a v 5. minutě nastřelil tyč domácí branky Jaroslav Brom. Užší hřiště opět nabádalo oba týmy k dlouhým autům do pokutového území. Situace ze které již několikrát udeřili v sezoně domácí využili tentokrát hosté z Týna. Ve 14. minutě házel dlouhý aut do vápna Klička a míč hlavičkou poslal Radouch za záda vlastního brankáře Macháčka - 0:1. Týn byl v úvodu o něco lepší, ale domácí hrozili z nebezpečných kontrů a jeden takový zastavil faulem před vápnem hostující Kunc. K přímému kopu se potavil Lávička a přesnou ranou srovnal vývoj zápasu - 1:1. Ve 31. minutě přišel sporný moment, když se do vápna domácích dostal Daniel Brom, který byl zastaven nedovoleně. Sudí Knotek však zákrok neposoudil jako penaltový a následoval rychlý přesun hry na druhou stranu, kde se míč dostal až k nohám Petra Kašeho, který uklízel míč do odkryté branky - 2:1. Kompenzace od rozhodčího Knotka přišla v závěru první půle. Týnský Klička byl faulován, ale s největší pravděpodobností mimo velký čtverec. Rozhodčí ovšem nařídil pokutový kop a Fara srovnal na 2:2. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí hráči a v úvodu nastřelil domácí Ondřej Kaše tyč Valtovy branky. V 55. minutě přišla pro hosty další rána, když to s důrazem před vápnem přehnal debutující obránce Sekyra a za surový faul viděl červenou kartu. Lipí tak mělo možnost hrát více jak půl hodiny přesilovku. Výhoda jednoho muže v poli jakoby hráčům domácích, ale spíše uškodila a kromě jedné nenápadně střely, které olízla tyč Valtrovy branky si vážnější příležitost nevytvořili. Domácí kazili přihrávky a hosté měli zřejmě v závěru více sil a vyráželi do protiútoků. Ten rozhodující přišel necelých deset minut před koncem. Akci rozjel Jaroslav Brom, který předal míč svému bratrovi Danielovi a ten vyslal míč na rozběhnutého Kličku. Kličká poté přesně načasoval přihrávku do vápna na nabíhajícího Jaroslava Broma a ten ve skluzu z malého vápna poslal míč do šibenice - 2:3. Pro domácí to byl tvrdý direkt a za tři minuty před koncem přišlo definitivní rozhodnutí. Jaroslav Brom poslal přihrávku na Kličku, ten si pohrál s hostující obranou a přesnou střelou k tyči pojistili vedení Týna na 2:4. Týn B tak po výhře v Lipí zůstává v soutěži jako jediný neporažený tým a na svého soupeře ztrátí už jen bod.



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (záložník): "V Lipí se hrálo pro oba týmy utkání podzimu. Vnímali jsme to podobně jako třeba Sparta na Schalke – kvůli takovým zápasům hrajeme fotbal. Se soupeřem jsme sehráli pravou bitvu o první místo, v zápase bylo všechno – vlastní gól, penalta, tyčky, obrat skóre, červená karta – skoro jako kdyby utkání napsal nějaký scénárista sportovních dramat. Hrálo se ve velkém tempu, s vysokým nasazením a diváky zápas musel bavit. Řekl bych, že jsme vyhráli zaslouženě, i v 10 jsme měli více sil než domácí a v závěru to bylo znát, když jsme ze dvou rychlých brejků rozhodli. Důležité bylo, že jsme se domácím dokázali vyrovnat v tvrdosti, všichni si hrábli až na dno a právě za naše týmové pojetí jsme si tři body zasloužili.“



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - J. Mojžíš [-] , V. Radouch [-] , T. Jinek [-] (8. Z. Jinek [-] ) - D. Ivančov [-] , J. Holinka [-] (46. J. Kümmel [-] ) , O. Kaše [-] , L. Kruťko [-] (76. M. Zvánovec [-] ) , P. Klečka [-] (62. P. Svoboda [-] ) - R. Lávička [-] , P. Kaše [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - T. Kunc [-] (67. P. Příhoda [-] ) , J. Kunc [-] , J. Vanda [-] (46. R. Ille [-] ) , L. Sekyra [-] - J. Brom [-] , D. Brom [-] , J. Fara [-] (71. M. Vlk [-] ) , O. Lukeš [-] - J. Klička [-] , L. Ponec [-] (57. M. Šebesta [-] )

ŽK: 54. O. Kaše , 88. V. Radouch - 87. J. Brom . ČK: 49. L. Sekyra .
Hráči zápasu: J. Klička , D. Brom .
Místo: Lipí. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Knotek Václav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.