Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 15:00

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mokré si v Bukovsku s chutí zastřílelo. Domácím nasázalo 7 branek.


Branky


0

V 10. kole zajížděl tým Mokrého na hřiště Dolního Bukovska B. Domácí hráči v závěru podzimu zrovna neprožívají šťastné období. Od výhry nad Dívčicemi, inkasovali ve dvou zápasech 13 branek. Hosté z Mokrého rovněž v posledních kolech nehráli zrovna v excelentní formě, když ve svých posledních třech zápasech nezískali ani bod. Kdo ovšem očekával vyrovnaný souboj do poslední minuty, tak se šeredně pletl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pokud chtěli domácí hráči pomýšlet na nějaký bodový zisk v souboji s Mokrým, tak úvod zápasu se jejich iluze rychle rozplynuli. Už v 5. minutě se totiž k míči dostal hostující Dvořák a Mokré vedlo 0:1. Za pět vedlo Mokré o dvě branky, když se prosadil po chybě v domácí obraně Houska 0:2. Hráči Mokrého byli dál lepším týmem a ve 22. minutě přidali domácí výběru třetí branku, když se podruhé v zápase prosadil Houska – 0:3. Domácí se k pořádnému zakončení nedostali, za zmínku stojí jen akce Matouška, který přihrávkou oslovil nabíhajícího Macha, ale ten v zakončení netrefil ani branku. I přes mizerný výkon dokázali domácí hráči do poločasu vstřelit gól. Autorem branky byl Kamil Paur. Do šaten se tak šlo za stavu 1:3 pro Mokré.

Druhý poločas se obraz hry nezměnil. Mokré dál diktovalo tempo hry, zatímco obrana Bukovska vyráběla další hrubky, po kterých padaly branky. V pořadí čtvrtý gól Mokrého vstřelil stoper hostí Čestmír Alexa a hosté znovu vedli o tři branka. V zápase se prosadil i velmi aktivní Štumbauer, který v 66. minutě zvyšoval na 1:5. Domácí hráči zřejmě přivítají konec podzimu s otevřenou náručí, protože v závěru soutěže dostávají jeden příděl za druhým. V 79. minutě přidal svou druhou branku v zápase Dvořák a v 87. minutě ukončil hostující kanonádu, nejlepší střelec Mokrého Hrádek – 1:7. Domácí hráči tak zřejmě přivítají konec podzimu s otevřenou náručí, protože v závěru soutěže dostávají jeden příděl za druhým a na závěr je čeká cesta na hřiště rozjetého Týna.



Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko B
Jiří Matoušek (hráč): "Z našeho pohledu to byl klasický úvod zápasu, který jsme nezvládli. Naše obrana v této sezoně neoplývá příliš velkou jistotou, což je vidět hlavně na počtu inkasovaných branek. V zápase se nám na zničeném terénu nedařilo prakticky nic. Naopak hosté působili fotbalověji a přehráli nás po všech stránkách. Zaslouženě si tak odvezli tři body. Ani si nechci představit co nás čeká na půdě rozjetého Týna."

TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): "Zápas se nám opravdu vydařil. Domácí měli v úvodu platonický tlak, ale ten končil buď nepřesnou přihrávkou nebo u našeho brankáře. My jsme se snažili vyvíjet tlak na domácí obranu a napadat jejich rozehrávku, což se nám dařilo. Úvodní brzká branka nás uklidnila, hráli jsme v klidu a vytvářeli si další šance. Domácí ve snaze něco s výsledkem udělat, hodně otevírali obranu a to byla voda na náš mlýn, takže skóre postupně narůstalo."



Sestavy


TJ Dolní Bukovsko B
J. Trnka [-] - J. Jareš [-] , D. Švanda [-] , L. Malecha [-] , J. Cihla [-] - K. Paur [-] , S. Švanda [-] , J. Matoušek [-] , T. Venčovský [-] - L. Lomský [-] , J. Mach [-]

TJ Mokré
N. Alexa [-] - R. Rottner [-] (65. P. Tauber [-] ) , J. Návara [-] , Č. Alexa [-] , L. Tancer [-] - P. Štumbauer [-] , V. Klement [-] , R. Beneda [-] , P. Dvořák [-] - P. Houska [-] , D. Hrádek [-]

ŽK: 60. L. Malecha .
Místo: D.Bukovsko. Počet diváků: 22. Rozhodčí: Brejník Aleš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.