1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žabovřesky se rozloučily s podzimem výhrou, naopak Koloděje čekají na jaře záchranářské starosti


Branky


0

V posledním kole hostily Koloděje na domácím hřišti tým z Žabovřesek. Koloděje čekají od 4. kola na bodový zisk, takže před tímto kolem je dělil jen jediný bod od posledního místa. Opačné starosti mají hosté, ti na podzim podávali celkem vyrovnané výkony a pohybují se v horní polovině tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný souboj se dal čekat na hřišti Kolodějí, které se chtěli bodově odrazit od blížícího se pásma sestupu. Vstup do zápasu měli lepší ovšem hosté z Žabovřesek, ale svůj úvodní tlak nevyjádřili gólově. Postupem času se do hry dostal i domácí celek, ale hostující obrana v čele s brankářem Mádlem, změnu skóre nepřipustila. A tak se branky dočkali hostující hráči. Ve 35. Minutě zahrával rohový kop Formánek a jeho centr uklidil hlavou do sítě Pilný – 0:1. Do poločasu se, už více nestalo a tak do kabin odcházeli spokojenější hosté.

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí hráči. Vytvořili si tlak a díky standardním situacím nedali hostující defenzivě vydechnout. V brance Žabovřesek, ale doslova čaroval brankář Mádl. Co nepochytal on, to skončilo, jako v případě střely Puchýře, na tyči. Zaslouženého vyrovnání se, ale Koloděje přeci jen dočkaly. Hosté si při rohovém kopu nevšímali agilního Puchýře a ten svůj hlavičkový pokus poslal neomylně pod břevno Mádlovy branky – 1:1. Obdržena branka, jakoby probrala spící hráče Žabovřesek a ti pomalu začali hru vyrovnávat. Deset minut před koncem pak přišla vítězná branka zápasu. Střídající Jokl vhodil aut na Jakubu Hálu, který se uvolnil kolem domácího obránce a zpětnou přihrávkou našel nabíhajícího Formánka. Ten už si v zakončení věděl rady a přesnou střelou k tyči poslal Žaby do vedení 1:2. Domácí se, už v závěru k ničemu nezmohli a tak si z jejich hřiště odvezli hosté všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Žabovřesky
Jakub Hála (hráč): "První poločas jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme šli do vedení po rohovém kopu. Poté se do poločasu nic nedělo. Po poločase jsme inkasovali branku na 1:1 a domácí byli lepš.í V závěru nastoupila naše síla a 6 minut před koncem cca jsme vstřelili vítěznou branku . Pak se zápas dohraval pouze."



Sestavy


SK Koloděje nad Lužnicí
F. Švehla [-] - R. Brázda [-] , A. Šejba [-] (88. V. Grunt [-] ) , V. Polida st. [-] , J. Dumbrovský [-] - K. Kohout [-] (46. P. Šonka [-] ) , M. Machálek [-] (75. F. Miřátský [-] ) , J. Kubíček [-] , O. Komrska [-] (46. V. Nesvačil [-] ) - T. Kubíček [-] , O. Trnka [-] (32. S. Miřátský [-] )

TJ Sokol Žabovřesky
M. Mádl [-] - V. Vácha [-] , J. Hála [-] , J. Hüttner [-] , L. Formánek [-] - M. Vašíček [-] (75. J. Horský [-] ) , M. Velík [-] , J. Lapeš [-] , P. Pokorný [-] (60. M. Jokl [-] ) - J. Hála [-] (90. P. Holcepl [-] ) , J. Pilný [-]

ŽK: 30. R. Brázda , 72. J. Kubíček .
Hráči zápasu: M. Velík , L. Formánek .
Místo: Koloděje. Počet diváků: 88. Rozhodčí: Brom Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.