2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Můj dům, můj hrad: Nové Hrady porazily Hlubokou


Branky


0

Na horkou půdu Nových Hradů zavítali tentokrát hráči rezervního týmu Hluboké. V okrese je jen málo týmů a hráčů, kteří by se do Nových Hradů těšili. Za prvé je to poměrně daleko, ale především je velmi těžké zde uspět. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě šance, jeden gól

O zmiňovaném specifickém prostředí se přesvědčili i nedělní hosté z Hluboké. Ti navíc začali velmi vlažně a tak vše hrálo do not domácím. Ve 40. minutě si na rohový kop naskočil Petr Silmbrod a domácí šli do zaslouženého vedení. A to ještě před tím domácí hráč zavraždil tisíciprocentní šanci, kdy nedokázali rozvlnit síť za hostujícím brankářem Hrtusem. V první půli neměli hosté jedinou šanci ke vstřelení gólu. A bez těch, jak je známo, se utkání vyhrát nedá. Naopak Nové Hrady hrály přesně to, co potřebovaly a do šaten si tak odnesly vedení 1:0.

Jiskřičku naděje vykřesal Jankovský, domácí si však výhru pohlídali

Ve druhé půli ještě více nakopl domácí mladík David Ambrož, který odehrál smolný zápas. Díky jeho přičinění v 51. minutě postupovali dva domácí hráči na jednoho hostujícího a s danou situací si poradily bravurně. Lukáš Tuscher zvyšoval v té chvíli již na 2:0. Paradoxně se po této brance hosté trochu zvedli. A v 62. minutě proměnil nahrávku Sedlického  Jankovský. Nicméně po zbytek zápasu si hlubočtí žádnou tutovou šanci již nevypracovali. Další věcí je, že Hluboká neměla ani koho poslat pořádně do hry, aby se zápasem něco udělal. Což je obehraná písnička u více týmů, kteří mají problémy se šířkou svého kádru. Na druhou stranu je třeba vyzdvihnout tým Nových Hradů, který vyhrál stejným rozdílem jako minulý týden na Lokotce a zůstává tak se šesti body stoprocentní. Jedna perlička na závěr.  Jednu stranu hřiště měli v hlubockém dresu na starosti nositelé slavných fotbalových jmen. Konkrétně to byl Karel Vácha ml. a Lukáš Povišer. Vyrovnat výkony jejich otců pro ně bude velmi obtížné, ale je dobře, že je fotbal baví a perou se za Hlubokou. A kdo ví, třeba v budoucnu taktéž obléknou dres budějovického Dynama.



Ohlasy k zápasu



TJ Hluboká nad Vltavou B
Vít Voleman (hráč Hluboké): S výsledkem samozřejmě nejsme vůbec spokojeni. s předvedenou hrou také ne. Domácí měli tři šance, dali dva góly. My měli v zápase snad jedinou šanci, kterou jsme proměnili. musíme se dát dohromady a příští utkání doma s Neplachov bezpodmínečně vyhrát.



Sestavy


TJ Nové Hrady
L. Winzberger [-] - J. Jelínek [-] , P. Silmbrod [-] , J. Marhoun [-] , Z. Hrbáček [-] - M. Zajac [-] , M. Němec [-] , R. Fáč [-] , V. Jelínek [-] - L. Tuscher [-] , R. Brousek [-]

TJ Hluboká nad Vltavou B
M. Hrtus [-] - K. Vácha ml. [-] , K. Jandera [-] , M. Kovařík [-] , L. Povišer [-] - J. Procházka [-] , J. Hrouz [-] , J. Hrdý [-] , D. Ambrož [-] - M. Jankovský [-] , M. Sedlický [-]

Hráči zápasu: P. Silmbrod - L. Povišer .
Místo: Nové Hrady. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.