Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov doma deklasoval oslabenou Lokomotivu ČB B!


0

Natěšení domácí fanoušci asi ani v nejdivočejších snech neočekávali, že jim jejich "koně" připraví tak krásné odpoledne. Boršov doma nasázel Lokotce pověstného bůra. Odčinil tak první zápas a připsal si do tabulky tři body. Naopak rezervní tým Lokomotivy zůstává bez bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skočila hubeným vedením domácích

Cestu za vítězstvím jim velmi ulehčil soupeř ze Suchého Vrbného. Nejenže mohli přijet pouze dvěma auty + jeden hráč na kole, ale do pole musel i jindy brankář Vaňas, hráči co měli v nohou již dopolední zápas A týmu i hráč, který hrál první mistrovský zápas. První poločas se ale oslabená Lokotka držela a góla dostala až ve druhé části prvního poločasu.  To se prosadil domácí útočník Šimeček, když dorazil střelu zpoza vápna. Boršov byl v první půli lepším týmem, byl běhavější a i přes snahu hostů sivytvářel brankové příležitosti. Nicméně dorostenec v brance Lokotky Kadlec předvedl pár velmi solidních zákroků a dal tak svému týmu naději do druhé půle.

Hattrick Müllera rozhodl o vysoké výhře Boršova

Na jejím začátku chtěli ještě hráči kapitána Choutky překvapit domácí z nějakého rychlého protiútoku nebo z dobře kopnuté standardní situace. Ani jedno se však nepodařilo, spíše přibylo chyb v obranné činnosti a domácí toho využili ke vstřelení dalších branek. Na hřišti začal úřadovat především boršovský Tomáš  Müller. Druhý poločas mu stačil k tomu, aby napodobil svého kolegu z Nové Vsi Holého a taktéž vsítil v utkání tři branky, tedy hattrick. Gól ještě přidal střídající Pokorný. Zmar hostů podtrhl ke konci zápasu gól v jejich síti, který dostali po rohovém kopu, kdy se na přední tyči jejich hráč míči uhnul a boršovského plejera vlastně kulatý nesmysl pouze trefil a diváci mohli začít zpívat známé: pátá, právě teď odbila, pátá, právě teď odbila Vám…Rezervní tým Lokomotivy musí do příštího víkendu bezpodmínečně zkonsolidovat svůj kádr, aby měli možnost střídání a v poli nemuselhrát brankář, čímž jeho výkon nijak neshazuji, nicméně svůj talent by lépe využil v bráně. naopak nováček se může uklidnit a jít s čistou hlavou do dalších zápasů.



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou
Petr Trefný (trenér Boršova): Musím říct, že dnes jsme vyhráli zcela zaslouženě, Lokotka prakticky neměla šanci žádnou až na pár standardních situací. Oproti minulému zápasu jsme to zvládli o mnoho lépe a pochvala patří celému mužstvu.

TJ Lokomotiva ČB B
Ondřej Zajíček (hráč Lokomotivy ČB B): Přijeli jsme v jedenácti lidech, tedy bez možnosti střídaní. Navíc s některými hráči, kteří už měli zápas v nohou. Snažili jsme se bojovat, ale soupeř byl běhavý, čerstvý. V první půli nás ještě podržel gólman, tak jsme si o přestávce řekli, že do druhé půle nastoupíme aktivně a zkusíme vyrovnat. Bohužel po druhém a třetím gólu v naší brance jsme již neměli sílu na zvrat a utkání pouze dohráli.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
P. Fabián [-] - L. Komrska [-] , F. Filištein [-] , L. Soukup [-] (38. F. Pokorný [-] ) , P. Češka [-] - J. Lísal [-] (73. L. Fessl [-] ) , J. Gruber [-] , J. Češka [-] - T. Müller [-] , R. Kofroň [-]

TJ Lokomotiva ČB B
T. Kadlec [-] - O. Zajíček [-] , P. Liška [-] , M. Vaňas [-] , M. Pleskač [-] - T. Choutka [-] , J. Knotek [-] , P. Křiváček [-] , J. Petrou [-] , K. Vaškovský [-] - R. Fošum [-]

ŽK: 26. J. Petrou , 28. O. Zajíček , 45. J. Knotek , 65. T. Choutka .
Hráči zápasu: T. Müller , F. Filištein .
Místo: Boršov nad Vltavou. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.