4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé suverénně porazilo tým Jankov/Dubné


Branky


0

Souboj dvou celků, které by podle papírových předpokladů měly okukovat přední pozice v OP, vyzněl jasně pro domácí. Jankovu oproti minulému utkání chybělo šest hráčů a jejich absence se podepsala i pod samotný výsledek. Mladé tak zůstává stoprocentní i po druhém kole. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodčí na pomezí nemával, tak poslal Tondr Mladé do vedení

Jak je již zmíněno v úvodu, oproti minulému utkání chybělo Jankovu několik hráčů včetně minulý týden výborně hrajícího Popelky, který si plnil své povinnosti v áčku. Naopak Mladé chtělo potvrdit tři body z venku, což se jim nakonec i podařilo. Na první branku čekali všichni až do 35. minuty a hned vyvolala vlnu emocí v táboře hostí. Světe div se, nebylo to proti hlavnímu rozhodčímu, ale proti laikovi na pomezí, kterého tam Jankovští sami nominovali. Jednalo se o mladého kluka, který přehlédl ofsajd, ve kterém se nacházel Tondr. Ten si s přihrávkou do pokutového území poradil na jedničku a Mladé vedlo 1:0. Mladé bylo celý poločas aktivnější a hosty přehrávalo. Ti za prvních 45 minut vyprodukovali jednu nebezpečnou střelu, která skončila těsně vedle branky.

Další tři góly v síti Šturmy znamenalo jasnou výhru domácích

Kdo čekal po změně stran nápor Jankova, musel být zklamán. Naopak hosté kupili chybu za chybou. Mladé pokračovalo ve stejném duchu jako v první půli. V 65. Minutě se po pravé straně prohnal Moudrý a přihrávkou před prázdnou branku vyzval ke skórování Pařízka, který byl rád, že situace dopadla, jak dopadla – 2:0. Třetí branku střelou zpoza vápna opět Tondr, pro kterého vybojoval míč agilní Moudrý. Čtvrtý gól v síti Šturmy byl vyvrcholením zmaru hostů. Po dlouhém balónu se nedomluvil zmiňovaný brankář se svým obráncem, čehož využil Moudrý, který z dálky zkoušel trefit odkrytou svatyni. Míči ovšem nedal patřičnou razanci a tak si pro jednoduché doklepnutí doběhl Linhart, který upravil na konečných 4:0. Vynikající výkon v tomto zápase pak odmítl mládský Moudrý korunovat brankou, když sám před brankářem neuspěl. To ovšem domácím až tolik nevadilo, neboť zvítězili s kvalitním soupeřem rozdílem třídy a vévodí tabulce OP. 



Ohlasy k zápasu


SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Začali jsme hodně aktivně a soupeře k ničemu nepouštěli. Bylo jenom otázkou času, kdy padne první branka a přidáme i další. Jankov se sice snažil, ale na náš výkon to tentokrát nestačilo a zaslouženě jsme vyhráli.

SK Jankov B
Daniel Rut (kapitán Jankova): V dnešním utkání jsme zaslouženě prohráli, soupeř byl lepší. Šanci dostali kluci, kteří normálně nehrávají, k tomu jsme ještě dělali zbytečné chyby vzadu...jak říkám, zasloužená porážka.



Sestavy


SK Mladé
L. Dvořák [-] - A. Kolář [-] , V. Materna [-] , F. Červený [-] , J. Šťastný [-] - Š. Pařízek [-] (65. P. Schuster [-] ) , T. Kočvara [-] , K. Tondr [-] , V. Šafrata [-] (70. M. Schuster [-] ) - J. Podgorský [-] (46. T. Linhart [-] ) , V. Moudrý [-]

SK Jankov B
B. Šturma [-] - M. Brabec [-] , J. Honner [-] , D. Rut [-] , F. Černý [-] - R. Hejda [-] , O. Maxa [-] , J. Šindelář [-] (72. V. Jirkovský [-] ) , T. Bürger [-] (58. J. Janeček [-] ) - K. Bohdal [-] , M. Ježek [-]

ŽK: 45. J. Podgorský - 64. J. Šindelář .
Hráči zápasu: V. Moudrý , K. Tondr .
Místo: Mladé. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.