Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 15:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Temelínu na výhru nestačilo ani vedení o dvě branky


Branky


0

Čtyrácká benfika se představila v nedělním odpoledni na vynikajícím hřišti v Temelíně. Ten vedl v průběhu utkání nejprve o jednu a poté dokonce o dvě branky. Bohužel pro domácí rozhodl o dělbě bodů těsně před koncem utkání nechytatelnou střelou hostující kapitán Píša. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Říha určil výsledek prvního poločasu

Čtyři Dvory nastoupili od úvodního hvizdu i s „rakouskou“ akvizicí Knietelem a dvěma dorostenci v základní sestavě. Jeden z nich, Zdeněk Kuna ml., je nositelem slavného fotbalového jména, konkrétně jeho otec kopal za tento tým dlouhá léta. A nutno podotknout, že velmi úspěšně. Jako první se však prosadil temelínský útočník Lukáš Říha, kterému perfektně naservíroval míč Studnička.  Do konce poločasu pak neproměnil svoji šanci osamocen před brankářem Cihlou Snížek. Také Temelín měl svoje šance, které rovněž nedokázal proměnit. 

Parádní podívaná, pět gólů a nakonec konečná remíza

Druhý poločas pak nabídl atraktivní podívanou a diváci si mohli užívat kvalitního okresního fotbalu se spoustou gólů. Pro zranění musel ještě o přestávce odstoupit Hlásek, kterého nahradil Novotný Filip a do zápasu promluvil velmi důrazně. Nejprve se prosadil po krásné křižné přihrávce dorostence Vaja, kdy zakončil střelou do protipohybu Cihly – 1:1. V 57. minutě se vzali slovo opět domácí a taktéž střídající Vařák strhl vedení opět na stranu Temelína. A po chvilce bylo pro domácí ještě veseleji, když skóroval po individuální akci Jaroš. Temelín vedl o dvě branky pouhou minutu. K odraženému míči se opět dostal Novotný a křižnou střelou snížil na 2:3 z pohledu hostů. Zápas se pomalu blížil ke konci, když v 85. minutě našel Mentlík ve vápně velezkušeného Píšu, který se dokázal uvolnit v šestnáctce a parádní střelou do šibenice vyrovnal na konečných 3:3. Body se tak dělily a obě mužstva byla po utkání spokojena.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Temelín
Miroslav Beránek (trenér Temelína): Oba týmy měly v utkání hodně šancí. Nicméně je škoda, že jsme neudrželi naše vedení nebo neproměnili o jednu šanci více. Ale bod bereme. Minulý rok jsme měli jeden bod za celý podzim. (úsměv)

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (kapitán Č. Dvorů B): Nakonec jsme s bodem spokojeni, protože jsme prohrávali již o dva góly. Myslím si, že je to zasloužený bod pro oba týmy. Hlavně ve druhém poločase se hrál pohledný fotbal, který se musel divákům líbit.



Sestavy


TJ Slavoj Temelín
O. Cihla [-] - M. Studnička [-] , S. Vařák [-] , A. Kotlár [-] , M. Pojer [-] - M. Jaroš [-] (67. J. Luňáček [-] ) , P. Vornay [-] , J. Čecháček [-] (38. [-] ) , Z. Hrdina [-] (85. T. Kéri [-] ) , K. Šíma [-] - L. Říha [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - Z. Svoboda [-] , D. Mentlík [-] , T. Vajo [-] , P. Knietel [-] - M. Sedlic [-] , M. Maliňák [-] , Z. Kuna [-] (61. L. Zeman [-] ) , P. Hlásek [-] (46. F. Novotný [-] ) - O. Píša [-] , P. Snížek [-]

ŽK: 45. M. Studnička , 51. M. Jaroš , 71. A. Kotlár , 83. S. Vařák - 45. M. Maliňák .
Hráči zápasu: O. Cihla - F. Novotný .
Místo: Temelín. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.