Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 15:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé otočilo utkání v Suchým Vrbným


Branky


0

Favorit tohoto utkání byl jasný. Trápící se Lokomotiva ČB B přivítala rozjetý a ambiciózní tým Mladého. A ačkoliv domácí v utkání dvakrát vedli, výhru si připsalo Mladé. To také ukázalo šířku svého kádru, když dva jejich góly dávali střídající hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení domácích

V prvním poločase byli hosté aktivnější, více drželi míč na svých kopačkách, ale do výrazných šancí je obrana Lokotky nepouštěla. V 15. minutě se kombinaci domácích ve středu pole a nečistě trefenému míči ze strany Schustera dostal ke střele kapitán Kamiš a gólman Jakovlevič vypadal velmi překvapeně - 1:0. Střela byla před brankářem možná ještě tečovaná. Do 45. minuty se již nic zásadního nestalo. Domácí hráli, co potřebovali a schylovalo se tak k velkému překvapení. 

Druhou půli ovládli hráči Mladého

Jenže hráči Lokomotivy z nepochopitelných důvodů začali druhý poločas velmi vlažně, dalo by se říci až laxně. Bylo tedy jen otázkou času než se některý hráč Mladého prosadí. Byl jím nakonec Miloš Schuster, který překvapil nejen brankáře Vaňase, ale i zbytek všech hráčů na hrací ploše včetně sebe, když jeho nepovedený centr zapadl za vzdálenější tyč – 1:1. Z ničeho nic ale v 64. minutě předvedli domácí pohlednou kombinační akci, na jejímž konci stál Fošum ,který jen uklidil míč do prázdné branky. Vedením domácím vydrželo jen chvilku. Zpoza vápna vystřelil Šafrata a Mladé srovnalo. V utkání bylo i nadále lepším týmem a nakonec rozhodli dva hráči z lavičky, kteří slepenými góly v rozmezí pár minutek dostali svůj tým do dvoubrankového vedení. Nejprve se po krásné akci na levé straně a přesně mířenému centru před branku, prosadil pod padajícím brankářem Pařízek. Definitivní pojistku pak přidal Vítek, který střelou z hranice vápna prostřelil jinak dobře chytajícího brankáře Vaňase. Domácí si na první body musí počkat do dalšího kola, Mladé je dál stoprocentní.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB B
Štěpán Sahan (zástupce týmu Lokomotiva ČB B): V dnešním utkání vyhrál lepší tým. My jsme sice měli velkou porci smůly, když jsme první dvě branky dostali po ukopnutí hráče soupeře a tečované střele, nicméně to nijak nesnižuje výkon hostů. Naším tragickým přístupem ve druhé půli jsme jim to velmi ulehčili!

SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Hodně náročné utkání, i přes vedro se hrál docela rychlý fotbal. Sice jsme dvakrát prohrávali, ale ukázali jsme, že máme kvalitní tým a zápas jsme otočili. Druhý poločas byl prakticky v naší režii a ke konci už domácím došli síly na jakýkoliv odpor. Našimi nejlepšími hráči byli Materna a Kočvara.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
M. Vaňas [-] - J. Zýka [-] , P. Kamiš [-] , J. Bobek [-] , M. Pleskač [-] - T. Choutka [-] , J. Knotek [-] , P. Křiváček [-] , L. Radosta [-] - J. Hruška [-] , R. Fošum [-]

SK Mladé
J. Jakovlevič [-] - T. Kočvara [-] , J. Šťastný [-] , F. Červený [-] , A. Kolář [-] - V. Šafrata [-] , V. Materna [-] , K. Tondr [-] , M. Schuster [-] (55. Š. Pařízek [-] ) - J. Podgorský [-] (33. J. Vítek [-] ) , V. Moudrý [-]

Hráči zápasu: T. Kočvara , V. Materna .
Místo: Loko ČB.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.