P. Vazač 27. (p.)
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva překvapila Borek


Branky


27. P. Vazač (p.) - 5. T. Choutka , 71. P. Kamiš
0

Po úvodních třech přídělech bylo otázkou v jaké sestavě a formě se představí rezervní tým Lokomotivy ČB. A odpověď na ní dali hosté jasnou - ve velmi dobré. Borek si určitě dělal zálusk na tři body v domácím prostředí, nicméně nezískal ani jeden.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nervózní první poločas skončil nerozhodně

Celé první dějství bylo velmi nervózní a to především ze strany hostujících hráčů. Byli to však oni, kdo se hned v 5. minutě ujal vedení. Pěknou akci zakončil Choutka, když prostřelil Vítka – 1:0. Potom byl v hlavní roli, nutno říci, že nezaviněně, hlavní rozhodčí Brejník. Ten tasil jednu žlutou kartu za druhou, kdy napomínal především hráče Lokomotivy ČB B, jak za fauly, tak za nespokojené projevy vůči jeho rozhodnutím. Ve 27. minutě potom zahrál hostující kapitán Zýka rukou v pokutovém území a následovala penalta. Nabídnutou šanci využil Vazač, který srovnal stav utkání – 1:1. Po protestech dostal ještě žlutou kartu právě Zýka. Toto napomínání hrálo důležitou roli v poslední minutě prvního poločasu, kdy uviděl za faul druhou žlutou kartu (z hostujícího pohledu velmi přísnou) a musel hřiště nedobrovolně opustit. Do šaten se šlo za nerozhodnutého stavu, ale Borek měl výhodu jednoho muže v poli. 

Dalekonosná střela Kamiše rozhodla

V kabině jakoby se hráči hostů zklidnili a začali s mnohem větší disciplínou. A nejenže se soupeři vyrovnali, ale překvapivě měli i míč více na svých kopačkách než Borek. Ti jakoby ztráceli půdu pod nohama a vše vyvrcholilo zbytečným vyloučením Vazače. Ten v rozmezí ani ne deseti minut, vyrobil dva „žluté“ fauly, což znamenalo jediné – počet mužů na trávníku se vyrovnal. Naopak skóre se měnilo ve prospěch hostů. Z 35 metrů napálil míč Pavel Kamiš doprostřed branky a k překvapení všech, míč propadl mezi rukama Vítka až do branky – 1:2. Borek potom zapnul na vyšší rychlostní stupeň a snažil se o vyrovnání. V největší šanci neuspěl pár minut před koncem Hučík, který z přetaženého centru netrefil odkrytou svatyni Dvořáka.



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Marek Hučík (trenér Borku): Po 4 kolech jsme dali pouhé tři branky, z toho jednu z penalty. Vidím na hráčích, že začínají být rozpačití až frustrovaní. Neříkám, že některý z hráčů by nechtěl hrát, ale potřebovali bychom dát do hry ještě více srdíčko.

TJ Lokomotiva ČB B
Ondřej Zajíček (hráč Lokomotivy B): Bylo to odbojované utkání, kde jsme se i přes složitý průběh utkání a trochu nepřízeň hlavního rozhodčího dokázali vzchopit a ubojovat tři body. Poměrně dobře jsme se tentokrát i pohybovali.



Sestavy


FK Borek
J. Vítek [-] - Z. Kastl [-] , V. Babka [-] , J. Litvan [-] , L. Kolouch [-] (81. M. Šulista [-] ) - O. Vaník [-] (70. V. Krejza [-] ) , M. Jordán [-] , K. Krupka [-] , J. Frank [-] - M. Hučík ml. [-] , P. Vazač [-]

TJ Lokomotiva ČB B
L. Dvořák [-] - O. Zajíček [-] , L. Radosta [-] , J. Zýka [-] , J. Bobek [-] - P. Křiváček [-] , J. Knotek [-] (72. O. Maruška [-] ) , P. Kamiš [-] , Z. Gregor [-] - T. Choutka [-] , R. Fošum [-]

ŽK: 7. Z. Kastl , 37. L. Kolouch , 56. P. Vazač , 66. V. Babka - 21. O. Zajíček , 27. J. Zýka , 27. P. Křiváček , 29. R. Fošum , 30. J. Knotek , 44. P. Kamiš . ČK: 64. P. Vazač - 45. J. Zýka .
Hráči zápasu: V. Babka - P. Kamiš .
Místo: Borek. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Brejník Aleš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.