1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srubec udolal Čtyři Dvory B


Branky


0

Jedna rána kapitána Srubci stačila na výhru. Srubec opět využil specifického domácího prostředí a potvrdil tak parádní vstup do sezóny. Hosté naopak navázali na prohru z minulého utkání a v aktuálním ročníku ještě nevyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý fotbal okořenil gólem Hekrdla

V sobotu v podvečer vyběhli fotbalisté obou mužstev patřičně nabuzení a první poločas předváděli velmi dobrý fotbal. Srubec si od prvních minut vypracoval územní převahu, ale gólově ji vyjádřit nedokázal. Hráči hostů spoléhali spíše na nakopávané balóny, se kterými se dobře pracující obrana v čele s Kroupou věděla rady. Přestože se hra postupně vyrovnávala, do šancí se tlačili především domácí. Jenže hostující brankář Voneš měl svůj den a šance likvidoval jednu za druhou. Nedosáhl až na hlavičku Hekrdly, když hosté nejprve odrazili rohový kop, ale následný centr byl již přesnější – 0:1. Čtyrák mohl odpovědět Píšou, když po rychle rozehraném autovém vhazování strčil míč vedle brankáře Korbela, ale útočník Weiss míč do branky uklidit nedokázal. Do šaten šli s mírným vedení tedy domácí.     

Bojovná druhá část již žádný gól nepřinesla

Diváci byli jistě natěšení na druhou půli, kdy očekávali, že bude nadprůměrný fotbal pokračovat. Bohužel se nedočkali, neboť utkání bylo velmi rozkouskované. Vlnu emocí pak přinesla situace, kdy hostující Píša proměnil centr Slepičky, leč domácí pomezní neváhal ani vteřinu a jeho praporek vyletěl vzhůru. Hlavní sudí Hučík mu dal za pravdu. Na danou situaci jsou, jak již to ve fotbale i jinde bývá, dva rozdílné názory. Dle domácích hráčů se o ofsajd jednalo. Dle střelce Píši a hostujících hráčů nikoliv. „Regulérně jsme vyrovnali, bohužel pomezní mi odvětil, že v první půli jsme jim také přerušili gólovou akci…tak nám to asi oplatil,“ povzdechl si zklamaně Píša. Obraz na hřišti se nezměnil a srubečtí si dál vypracovávali šance, které buď zastavila dobře pracující defenzivní čtyřka hostů nebo je vychytal Voneš. Zaskvěl se například při střele kanonýra Janouška, kterou reflexivně vyrazil. Herkrdla pak ještě trefil tyč. A když své nájezdy neproměnil ani střídající Radim Leština, utkání skončilo hubeným vítězstvím Srubce. Ten ukázal, že na domácím hřišti bude těžkým soupeřem pro každého.    



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
Tomáš Kroupa (hráč Srubce): V utkání, kdy měl po celou dobu mírnou převahu domácí tým, byl k vidění hlavně v prvním poločase velmi atraktivní fotbal. Utkání sice skončilo nejtěsnějším možným výsledkem, ale velký podíl na tom má brankář hostů, který svůj tým v několika situacích podržel. Start do sezóny nám tedy vychází skvěle.

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (hráč Čtyř Dvorů): Srubec byl asi o gól lepší, nicméně si myslím, že hlavně v první půli to byl dobrý fotbal z obou stran. Ve druhé už to bylo slabší. Vyzdvihl bych především naši defenzivu v čele s Vonešem. Co nám ale chybí, to jsou rychlí záložníci na stranách.



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
R. Korbel [-] - R. Hálek [-] , T. Kroupa [-] , J. Korotvička [-] , J. Švec [-] (46. M. Mlčoch [-] ) - J. Hekrdla [-] , J. Novák [-] , J. Petr [-] (82. R. Leština [-] ) , J. Leština [-] - P. Kalina [-] , R. Janoušek [-] (87. T. Zimmel [-] )

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - Z. Svoboda [-] , P. Knietel [-] , M. Maliňák [-] (67. L. Zeman [-] ) , T. Vajo [-] - J. Chmel [-] , V. Slepička [-] , M. Sedlic [-] , D. Mentlík [-] - O. Píša [-] , L. Weiss [-] (82. T. Kočárek [-] )

ŽK: 73. J. Švec - 56. P. Knietel , 62. V. Slepička , 63. O. Píša .
Hráči zápasu: T. Kroupa , J. Korotvička - T. Vajo , M. Voneš .
Místo: Srubec. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hučík Marek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.