Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První body vystřelil Neplachovu Dušák


Branky


0

V souboji celků, které do dnešního zápasu nebodovali, zvítězili domácí. Nejvíce se o to přičinil Dušák, který jako správný kapitán táhl svůj tým za vítězstvím, když skóroval hned třikrát. Ačkoliv měli hosté ze začátku utkání převahu, na body si musí počkat minimálně do dalšího kola. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neplachov vytěžil z minima maximum

Souboj Neplachova s benfikou Rudolfova bychom mohli nazvat také soubojem artrózy s akné. Zatímco domácí nastoupili s poměrně zkušenými hráči, v základní jedenáctce Rudlofova se objevilo hned sedm hráčů, kterým ještě nebylo ani 20 let. Nehledě na věk měla obě mužstva stejný cíl a to zisk prvních bodů do tabulky OP. Do samotného zápasu vstoupili aktivněji hosté, kteří si za první čtvrthodinu vypracovali řadu brankových příležitostí, které dokázali přetavit pouze v jediný gól hráče Nguyen Ngog Duonga, který proměnil dorážku po centru Machovce – 0:1. V poslední minutě prvního poločasu byli hosté za svoji lehkovážnost v proměňování šancí potrestáni kapitánem Dušákem.  Místo klidného dohrání poločasu na polovině domácích, „vyrobili“ rudolfovští zbytečnou ztrátu míče a rychlý brejk proměnil po nahrávce Brčáka mezi beky již zmiňovaný Dušák. Do kabin tak šli spokojenější domácí, kteří vytěžili ze své hry maximum. 

Střelec Dušák rozhodl o první výhře nováčka

Úroveň hry odpovídala postavení obou týmů v tabulce, nicméně gólů se diváci dočkali víc než dost. Hned v 50. minutě dostal od Láníka chytrou přihrávku Dušák, vyhnul se skluzu stopera a po následné kličce gólmanovi strhl vedení na stranu domácích. O pár minut později se prosadil dorážející Pícha, což znamenalo již dvoubrankové vedení Neplachova. Bláznivý začátek druhého poločasu měl další pokračování v podobě snížení Machovce. Ten skóroval po pěkné akci Pflegera, který zatáhl míč po pravé straně, nacentroval a Machovec se prosadil přes bránícího domácího obránce - 2:3. Zápas potom z brejku uzavřel domácí hráč s číslem 16 Martin Dušák, který tak zkompletoval hattrick, když obešel stopera hostí a přehodil Keřku. Ačkoliv se po minulém kole zdálo, že jsou neplachovští hodně odevzdaní, doma se jim podařilo zvítězit a to jim určitě dodá potřebné sebevědomí do dalších bojů v OP. Mladíci z Rudolfova si budou muset rychle zvyknout na dospělý fotbal a hlavně začít proměňovat své šance, jestli chtějí být v soutěži konkurenceschopným týmem.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (hráč Neplachova): V zápasu plném chyb v defenzivní činnosti obou týmů bylo vidět půl tucet gólů a nejméně dvakrát tolik šancí. V první půli byli lepší hosté, kteří přivezli velice mladý tým. Více běhali, byli důrazní v soubojích a vypracovali si více šancí. Proměnit dokázali pouze jedinou. Podržel nás Marek Dvořák, který si v první půli opravdu zachytal. V druhé polovině jsme se zvedli a hlavně dokázali proměnit některé šance. Hattrickem se o to zasloužil především Martin Dušák. Vyhrál tedy tým, který dokázal proměnit více šancí.

SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér Rudolfova B): Do 15. minuty jsme měli vést 5:0 a nebylo co řešit. Druhý poločas jsme se přizpůsobili hře domácích a zbytečnými chybami zápas o 6 bodů prohráli. U nás zahrál dobře na postu obránce Tyrpák. Hvězdou zápasu mohl být Pfleger, jenže své šance neproměnil.



Sestavy


TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - L. Svobodný [-] , M. Pícha [-] , P. Dušák [-] , L. Sobota [-] - M. Hruška [-] (46. P. Švec ml. [-] ) , M. Nekola [-] , J. Láník [-] (90. L. Blažek [-] ) , P. Šafář [-] , J. Brčák [-] - M. Dušák [-]

SK Rudolfov B
D. Keřka [-] - J. Tušl [-] , R. Tyrpák [-] , V. Dvořák [-] , M. Sládek [-] - T. Kubů [-] , V. Brom [-] , M. Pfleger [-] , D. Nguyen Ngog [-] (52. P. Tham [-] ) - T. Beneš [-] (46. D. Nárovec [-] ) , J. Machovec [-]

ŽK: 87. M. Pícha - 56. M. Pfleger , 89. J. Tušl .
Hráči zápasu: M. Dušák - R. Tyrpák .
Místo: Neplachov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Granec Robert - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.