Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 10:15

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na předměstí sídliště Máj se děly velké věci


Branky


0

Veledůležitý zápas pro obě mužstva se hrál v nedělním dopoledni na Čtyráku. Neplachov přijel povzbuzený první výhrou a rozhodně nechtěl odjíždět s prázdnou. Do 75. minuty to pro Neplachov vypadalo velmi nadějně, jenže poslední čtvrhodina byla v podání domácích strhující. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla po jedné brance na obou stranách

Fanoušci, kteří si v nedělním dopoledni přivstali a přišli se podívat na souboj dvou celků ze spodní části tabulky Okresního přeboru, určitě nelitovali. Ze začátku utkání mohli být spokojenější ti domácí, neboť Čtyrák byl v první půlhodině jasně lepším týmem. Vypracoval si i řadu příležitostí, když využil pouze jedinou. Pavel Knietel v 15. minutě odcentroval a posila z A týmu Příhoda nekompromisně zavěsil – 1:0. Bohužel pro domácí přišla smolná situace ze 30. minuty, kdy jejich stoper uklouzl a Petr Švec vyrovnal na 1:1. Od tohoto momentu Čtyrák jakoby znejistěl a již nebyl na hřišti tak dominantní. Do šaten se šlo tedy za nerozhodného stavu a s otázkou kdo vstoupí lépe do poločasu druhého.

Hostům nestačilo ani dvoubrankové vedení!

Odpověď na ní daly hned úvodní minuty, kdy domácí pokračovali v matném výkonu z konce prvního poločasu. Neplachov se nenechal pobízet dlouho a v 60. minutě střídající Michal Pícha poslal svůj tým do vedení – 1:2. Pícha hezky proměnil přímý volný kop ze vzdálenosti cca dvaceti metrů. Za chvíli nepokryli domácí obránci opět Píchu, který si hezky narazil se Švecem a po kličce stoperovi zvyšoval již na 3:1. Málokdo by si v tu chvíli vsadil na bodový zisk domácích. Nicméně Neplachov se vedením nechal možná trochu ukolébat, na hrací plochu přišli u domácích dva čerství hráči a začaly se dít věci. Čtvrthodinu před koncem zápasu se prosadil kapitán Píša. Tomáš Kočárek přehodil obranu soupeře a pro zkušeného Píšu již nebyl problém skórovat - 2:3.  pár minut na to přihrál Knietel Kočárkovi, který obešel posledního obránce hostů a vyrovnal. Dílo zkázy pro Neplachov pak dokonal svou druhou brankou v utkání Jaroslav Příhoda, kterého hezky uvolnil Píša – 4:3. Čtyři Dvory B tak vyhrály téměř ztracený zápas a přeskočily tak svého protivníka v tabulce. Hosty tato porážka bude asi ještě dlouho mrzet a kdo ví, jak důležitou roli sehraje v konečném účtování.



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (kapitán Čt. Dvorů): Ze začátku jsme hráli velmi pěkný fotbal, bohužel pak jsme úplně vypadli z rytmu a Neplachov nás potrestal. Pak přišli noví kluci a naši hru jsme opět oživili a utkání nakonec otočili. Hosté si možná už mysleli, že mají výhru v kapse. Nicméně teď jedeme ke dvěma venkovním zápasům, takže bych tuhle výhru nijak nepřeceňoval.

TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (hráč Neplachova): Místo toho, abychom za stavu 1:3 hráli jednoduše, tak jsme sami posadili domácí do sedla a darovali jim v podstatě všechny tři góly zbytečnými, hrubými chybami. Neskutečný. Kdybych to neviděl, asi bych tomu nevěřil.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
R. Vosejpka [-] - D. Mentlík [-] , Z. Svoboda [-] , T. Vajo [-] , M. Maliňák [-] - M. Sedlic [-] (61. T. Kočárek [-] ) , Z. Kuna [-] (75. J. Chmel [-] ) , P. Knietel [-] , V. Slepička [-] (61. P. Váňa [-] ) - J. Příhoda [-] , O. Píša [-] (87. L. Zeman [-] )

TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - L. Sobota [-] , P. Dušák [-] , J. Klečka [-] (43. M. Pícha [-] ) , P. Šafář [-] - J. Láník [-] , B. Stolár [-] , M. Nekola [-] , J. Brčák [-] - P. Švec ml. [-] , M. Dušák [-] (82. M. Hruška [-] )

ŽK: 12. V. Slepička , 43. Z. Kuna .
Hráči zápasu: J. Příhoda , O. Píša , P. Knietel - M. Pícha .
Místo: Čtyři Dvory. Rozhodčí: Hruška Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.