Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovice deklasovaly zraněnými zdecimovaný Srubec


Branky


0

Do nedělního utkání neporažený Srubec přijel pro další body pod trať do Hrdějovic. Jejich B tým se však na nováčka soutěže vytáhl a s přehledem zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali o branku více

Srubci chybělo pár hráčů pro zranění, to ovšem nijak nesnižuje výhru domácích. Ti od prvních minut ukazovali, že chtějí doma vyhrát. Po odehraných třech minutách přišel centr Severy a domácí Pešek se nemýlil – 1:0. Hrdějovice byly i nadále velmi důrazní a bojovní. Přesto se Srubci podařilo vyrovnat. Ve skrumáži před brankou Trčky se svým důrazem a zkušeností prosadil urostlý Korotvička1:1. Hra byla poté plná nepřesností a osobních soubojů. Pěkných akcích zakončených střelou k vidění moc nebylo. Domácí se ale ještě před přestávkou dočkali vedoucího gólu. Po jejich přečíslení se dostal na hranici šestnáctky k míči Jordán a tečovanou střelou skóroval – 2:1. Do šaten tak šli spokojenější domácí borci. Hosty netrápila jen deficit jedné branky, ale především ztráta stopera Kroupy, který musel pro zranění z utkání odstoupit.   

Srubec si nakonec odvezl nelichotivého bůra

Na jeho místo nastoupil taktéž ne úplně zdravý Koudelka. Od začátku druhé půle bylo také téměř jisté, že v tomto utkání Srubec nebude mít na žádný zvrat sílu. Hrdějovice i nadále hýřily aktivitou a chtěly přidat další branky. Další pohroma pro hosty přišla, když se zranil střední záložník Novák, kterého nahradil Radim Leština. Od 70. minuty se postupně trefili domácí ještě třikrát. Nejprve přidal svoji druhou trefu v utkání Jiří Jordán střelou z úhlu na přední tyč, poté se prosadili dva střídající hráči. Adam Pražský v 83. minutě uklízel míč do prázdné branky, o dvě minuty později pak završil pomyslného bůra Beran. Ukazatel skóre po devadesáti minutách tak ukázal skóre – 5:1. Srubec konec utkání dohrával víceméně v deseti, když se ještě zranil, do té doby jejich nejlepší hráč, Korotvička. Hrdějovice B mají na svém kontě 6 bodů, hosté o čtyři více.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice B
Patrik Trčka (hráč Hrdějovic): Do zápasu jsme šli s jasným cílem vyhrát. Na hřišti byla znát přítomnost posily z áčka Jordána, který dobře podržel míč a rozdával ho dál. Srubec jsme skoro do ničeho nepustili a na konci nám pomohlo i zranění jejich kapitána, takže dohrávali o deseti.

TJ Slavoj Srubec
Tomáš Kroupa (hráč Srubce): Velmi těžké utkání, kde nás soupeř přehrál svou bojovností a důrazností v soubojích. Ztrátou pro nás nejsou ani tak tři body, ale čtyři zranění hráči, kteří se v zápase zranili.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice B
P. Trčka [-] - M. Severa [-] (81. J. Beran [-] ) , M. Votruba [-] , M. Kolár [-] , M. Hazmuka [-] - M. Nálevka [-] (56. M. Mrkos [-] ) , L. Kučera [-] , S. Pavel [-] (60. A. Pražský [-] ) , F. Sýkora [-] - J. Jordán [-] , D. Pešek [-] (69. Z. Filípek [-] )

TJ Slavoj Srubec
M. Dvořák [-] - M. Mlčoch [-] , J. Korotvička [-] , T. Kroupa [-] (46. F. Koudelka [-] ) , F. Šálek [-] - P. Kalina [-] , J. Petr [-] , J. Novák [-] (62. R. Leština [-] ) , J. Leština [-] - J. Hekrdla [-] , R. Janoušek [-]

ŽK: 40. J. Hekrdla .
Hráči zápasu: J. Jordán , L. Kučera - J. Korotvička .
Místo: Hrdějovice. Rozhodčí: Hruška Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.