0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves pokračuje bez ztráty kytičky


Branky


0

V Dubném se odehrál jeden z magnetů kola. Jankov/Dubné bývá na svém hřišti velmi kvalitním soupeřem a Novou Ves nečekalo nic lehkého. Nicméně hosté se se zápasem popasovali velmi dobře a kvalitní defenziva pracovala bez chybičky. Vepředu se pak prosadili hosté dvakrát a v soutěži nadále pokračují bez ztráty bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šla Nová Ves

 První poločas zůstal trochu za očekáváním vzhledem k postavení a cílům obou mužstev. Hrálo se sice na těžším terénu v Dubném, nicméně hráči se v některých pasážích utkání ani o žádné přihrávky nesnažili a kopali míče co nejdál od své branky. Jeden z rozhodujících momentů přišel hned ve 3. minutě. Domácí kapitán Rut dostal ideální přihrávku do míst, odkud se kope pokutový kop, jenže neproměnil. Dobrým zákrokem se blýskl novoveský brankář Pavel. V dalším průběhu se domácí snažili, ale v utkání jim to celý zápas pořádně „nelepilo“. A když se hosté rozhodli, že také zkusí zakombinovat, nahrál Holý mezi beky Neumannovi ml. a ten podél levé ruky brankáře Šturmy svůj nájezd proměnil. Poločasové skóre tedy dávalo větší klid na kopačky hostujícím borcům, kteří i bez kapitána Janečka pracovali v obraně velmi dobře. 

 

Nakopávaná pokračovala i po změně stran

Začátek druhého dějství nepřinesl tlak Jankova ani žádné velké šance na jedné, či druhé straně. Nová Ves hrála velmi důrazný a jednoduchý fotbal. Jankovu uškodilo i nucené střídaní, kdy ze hřiště musel Šindelář. Nová Ves v 70. minutě pojistila své vedení. Po nákopu z půlky hřiště se k míči dostal Boháč, přihrál Brožkovi, který si pokryl míč a střelou z otočky zvýšil na 2:0. Pomyslný hřebíček do rakve zasadil domácím jejich vlastní hráč Bohdal. Na trávník přišel v 61. minutě a za deset minut se poroučel pod sprchy, když oplácel faul Janovského. Nemohlo následovat nic jiného než červená karta, Janovský si za svůj zákrok připsal žlutou kartu. Do konce utkání si domácí nevytvořili již žádnou příležitost. Hosté zase nebyli schopni svoje brejky vyřešit lépe a tak zápas skončil jejich výhrou 2:0. Díky dalším třem bodům se osamostatnili v čele tabulky českobudějovického Okresního přeboru. Zápas velmi dobře odřídil rozhodčí Granec. 



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Daniel Rut (kapitán Jankova/Dubného): Prohráli jsme, zklamání. Fotbal jsme si taky nezahráli, fotbal hrozný. Červená karta nám na náladě také nepřidala...v příštím koletak musíme bodovat na Srubci.

TJ Nová Ves u ČB
Miroslav Pekárek (trenér Nové Vsi): Jsem spokojený s výhrou. Chyběli nám čtyři hráči základní sestavy, ale ti co je nahradili, se s tím poprali velmi dobře. Jsem rád, že se ukázali v dobrém světle. Pozitivem je vychytaná nula brankáře Pavla Františka. Také Boháč odehrál na pro něj netypickém místě stopera perfektní zápas.



Sestavy


SK Jankov B
B. Šturma [-] - F. Lošek [-] , M. Brabec [-] (76. T. Bürger [-] ) , F. Černý [-] (59. J. Janeček [-] ) , L. Simandl [-] - P. Maxa [-] , D. Rut [-] , V. Jirkovský [-] , O. Maxa [-] - J. Šindelář [-] (46. L. Formánek [-] ) , M. Kudláček [-] (61. K. Bohdal [-] )

TJ Nová Ves u ČB
P. František [-] - M. Vávra [-] , D. Holzer [-] , P. Boháč [-] , V. Neumann st. [-] - F. Hlaváč [-] , V. Neumann ml. [-] , Z. Holý [-] , P. Janovský [-] - R. Procházka [-] (90. R. Kohout [-] ) , V. Brožka [-]

ŽK: 30. P. Maxa , 66. L. Simandl - 33. V. Neumann ml. , 58. F. Hlaváč , 85. R. Procházka . ČK: 72. K. Bohdal .
Hráči zápasu: B. Šturma - V. Neumann ml. , P. Boháč .
Místo: Dubné. Rozhodčí: Granec Robert - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.