1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Temelín odvezl všechny body


Branky


34. J. Petrou - 54. P. Vornay , 79. M. Pojer
0

V Suchém Vrbném se odehrál zápas dvou naprosto rozdílných poločasů. V prvním měli více ze  hry domácí, ve druhém zase hosté. Výsledkem je vítězství Temelína, který se i nadále drží v popředí tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější domácí šli do vedení

Lokomotiva ČB B nastoupila v sestavě s několika dorostenci, neboť A tým hrál jen o dvě hodiny později. Hosté přijeli posíleni o hráče Olešníka – oba Studničky, Vařáka a Čecháčka, který se rozehrával po třítýdenní pauze. Do utkání vstoupila lépe Lokomotiva, která byla silnější na balónu a vytvářela si i šance. Fošum například pálil jen kousek od šibenice. Zaslouženého vedení se však přeci jen dočkali. Ve 34. minutě se přelila hra z levé na pravou stranu na jednoho z dorostenců, Marka, který poslal centr na zadní tyč. Tam byl již připravený Petrou, pro kterého nebyl problém míč doklepnout do branky - 1:0.  Temelínské šance pak s přehledem pochytal brankář Dvořák. Spokojenější tak byli po prvním poločase domácí. 

Obrat Temelína režíroval Hrdina

Temelínští se nechtěli s prohrou smířit, ale na jejich lavičce nebylo potřebná kvalita. Tedy až na jednoho borce, Zdeňka Hrdinu, který má zkušeností možná podobně jako celý kádr domácích v tomhle zápase. Trenér Beránek ho nakonec „ukecal“ a v 51. minutě nastoupil za Čecháčka. Šlo nejspíše o rozhodující moment utkání spolu s faktem, že domácí přestali být aktivní a přestali běhat. V 54. minutě byl na začátku akce hostů právě Hrdina, který přihrál Luňáčkovi, ten kapitánu Vornaymu a hosté se mohli běžet radovat – 1:1. Gólovou příležitost neměli domácí ve druhé půli žádnou. Hosté mají zkušený tým, což potvrdili v závěru. V 79. minutě se k přímému volnému kopu postavil Hrdina, který odcentroval do pokutového území. Tam si perfektně naběhl Pojer a nedal brankáři šanci zasáhnout – 1:2. Temelín se dostal na druhé místo tabulky OP, naopak rezerva Lokomotivy nenavázala ne venkovní výhru.               



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB B
Ondřej Zajíček (hráč Lokomotivy): V prvním poločase jsme hráli dobrý fotbal a měli jsme přidat i další branku nebo branky. Šance jsme na to měli. Soupeř ve druhé půli skóre bohužel otočil. Naše blbost, že jsme takhle ztratili další body.

TJ Slavoj Temelín
Miroslav Beránek (trenér Temelína): Před zápasem mi bohužel vybouchlo pár hráčů, ale naštěstí jsem na hřiště poslal Hrdinu, jinak pro mě muže zápasu, který dal naší hře řád. Jsme spokojení se třemi body z těžkého utkání.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
L. Dvořák [-] - O. Zajíček [-] , L. Radosta [-] , J. Bobek [-] , Z. Marek [-] - M. Dvořáček [-] , J. Knotek [-] (85. K. Vaškovský [-] ) , J. Petrou [-] , O. Maruška [-] (77. P. Houška [-] ) - R. Fošum [-] , D. Bláha [-]

TJ Slavoj Temelín
J. Studnička [-] - M. Pojer [-] , A. Kotlár [-] , O. Cihla [-] (58. D. Baručič [-] ) - J. Luňáček [-] , J. Pešek [-] , P. Vornay [-] , J. Vojtík [-] - J. Čecháček [-] (51. Z. Hrdina [-] ) , S. Vařák [-]

ŽK: 61. O. Maruška - 25. P. Vornay .
Hráči zápasu: J. Bobek - Z. Hrdina .
Místo: Loko ČB. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hučík Marek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.