Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov si vyšlápl na Mladé


Branky


0

Utkání Mladého s Boršovem slibovalo dobrou podívanou. Na perfektně připraveném trávníku se očekávání naplnila beze zbytku a v nadprůměrném utkání OP vyhrál domácí Boršov nad Vltavou, který tak sebral hostům první body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boršov třemi góly otočil skóre utkání

Oba týmy nastoupili do utkání s odhodláním vyhrát a tak velmi početná návštěva mohla sledovat rychlé, bojovné utkání. Jako první se ujala akce hostujícího Šafraty a Mladé šlo do vedení – 0:1. Nutno podotknou, že šlo o krásnou akci, kdy si Šafrata přebral míč na půli hřiště, pronikl s ním až do vápna soupeře a obloučkem přehodil v tu chvíli bezmocného Fabiána. Jenže Boršov má ve svém středu zkušené borce a ti nepropadli panice a o minutu později bylo srovnáno. Centr ze strany uklidil z prvního doteku do branky Gruber. Ve 33. minutě již šli domácí do vedení, když Gruber zatáhl míč po levé straně a nacentroval před branku přesně na hlavu Češky J.2:1. Po dalších pěti minutách se skóre měnilo znovu. Levý obránce Boršova Komrska se nadechl k velkému sólu, „vyzpovídal“ dva mládské obránce a zvýšil na 3:1. Opaření hosté byli v tu chvíli na ručník, ale do poločasu se stav utkání již nezměnil.

Mladé dotahovalo marně

Do druhého poločasu nastoupilo Mladé s chutí a cílem s utkáním ještě něco udělat. A po třech minutách mohlo být sníženo. Kolář perfektně zasekl míč, přehodil si ho na svoji slabší nohu a ideálně ve vápně našel Vítka, který hlavou orazítkoval pouze tyč Fabiánovi branky. Mladé bylo i nadále lepším týmem a po faulu Šefčíka na Šafratu mělo výhodu přímého volného kopu z ideální pozice. Materna nabídnutou šancí ale pohrdl. A tak mohl udeřit na straně druhé Müller, který netrefil dobrý centr Grubera.  O minutu později již útočili opět hosté. Střídající Miloš Schuster poslal nebezpečný centr na malé vápno, kde Fabián vyrazil míč jen k nabíhajícímu Vítkovi, který bohužel pro hosty nedokázal dopravit balón do branky. V 74. minutě zahrál úmyslně rukou domácí Matoušek, a jelikož dostal v zápase druhou žlutou kartu, zbytek utkání sledoval za brankou Fabiána společně s fanoušky. Mladé ale jakoby vypadlo z tempa, jeho hráči tahali míče sami a tak se žádný velký tlak nekonal. Přesto se v 83. minutě dostal do obrovské šance Tomáš Linhart, ale zakončil nepřesně.  Konečnou podobu výsledku dal nakonec Vojtěch Moudrý, který z hezky provedeného přímého kopu snížil – 2:3. Mladé tak poprvé v sezóně prohrálo, Boršov naopak ukázal svoji sílu. Především duo ve středu hřiště Gruber-Šefčík dodává týmu klid v rozehrávce i těžkých koncovkách zápasu.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou
Petr Trefný (trenér Boršova): Sledovali jsme bojovné a kvalitní utkání se šťastným koncem pro nás. Upřímně říkám, že mně samotnému se ten fotbal moc líbil. Z našeho týmu bych vypíchl výkony Komrsky a Filišteina.

SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Zápas rozhodlo 10 minut, kdy jsme dostali tři branky. První půle se nám moc nepovedla, druhou jsme s nimi sice hráli na jednu branku, ale gól jsme dali až těsně před koncem. Kdyby se nám povedlo snížit dřív, mohlo to být ještě dramatičtější.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
P. Fabián [-] - R. Kofroň [-] , L. Komrska [-] , F. Filištein [-] , L. Matoušek [-] - P. Češka [-] (61. L. Soukup [-] ) , J. Gruber [-] , J. Šefčík [-] , J. Češka [-] - F. Pokorný [-] (88. L. Fessl [-] ) , T. Müller [-] (69. J. Šimeček [-] )

SK Mladé
J. Brůžek [-] - V. Materna [-] (63. T. Linhart [-] ) , A. Kolář [-] , F. Červený [-] , J. Šťastný [-] - J. Vítek [-] , T. Kočvara [-] , V. Šafrata [-] , Š. Pařízek [-] (46. M. Schuster [-] ) - J. Podgorský [-] (75. P. Schuster [-] ) , V. Moudrý [-]

ŽK: 16. L. Matoušek , 37. P. Češka , 52. T. Müller - 14. V. Materna . ČK: 74. L. Matoušek .
Hráči zápasu: L. Komrska , F. Filištein - T. Kočvara .
Místo: Boršov nad Vltavou. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Knotek Václav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.