Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Temelín v nervózním utkání zdolal Nové Hrady


Branky


0

K temelínským věžím tentokrát zavítaly Nové Hrady. Ačkoliv šlo o utkání okresního přeboru, cestovali hosté 65 kilometrů, což je už pořádná štreka. Zápas vyvolal vlnu emocí a rozhodně bylo na hřišti k vidění spoustu zajímavých situací -  padlo šest branek, kopaly se dva pokutové kopy a hostující hráč dokázal posbírat dvě žluté karty během ani ne minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili dvakrát, hosté šli do deseti

Temelín vstupoval do utkání jako favorit a to i přesto, že za něj tentokrát nenastoupil olešnický kanonýr Vařák. V prvním poločase hrálo fotbal jen jedno mužstvo. Nové Hrady byly úplně bez pohybu a jakoby se jim hrát ani moc nechtělo. Nicméně stejně se dostali ke třem šancím, v nichž postupně selhali Vítězslav Jelínek, Němec a Jiří Jelínek. První gól vstřelil až ve 35. minutě kapitán Vornay1:0. Hned o dvě minuty později dostali domácí šanci zahrávat pokutový kop. K tomu se postavil Jaroš, ale míč napálil pouze do tyče Winsbergerovy svatyně. Hodně vzruchu a žlutých karet přinesla 44. minuta. Nejstarší muž na trávníku, hostující Fáč, dostal první žlutou kartu za kritiku rozhodčího bez hanlivých výroků, když nechtěl uposlechnout rozhodčího Brejníka a postavit se ve zdi dále. A jelikož mu jedna žlutá karta nestačila a trval si na svém, že stojí v předepsané vzdálenosti 9,15 metrů od míče, vyfasoval druhou a to znamenalo kartu červenou. Poté ještě rozhodčího počastoval pár urážkami a zbytek utkání sledoval již v civilu. Kdo by to byl řekl, že chlap, kterému je přes čtyřicet let, udělá tuhle klukovinu. Nové Hrady za to pykaly hned po chvilce. K přímému volnému kopu se postavil Hrdina a zvýšil na 2:0.

 

Nové Hrady bojovaly, ale na zvrat nedosáhly

 V poločasové přestávce seřval trenér Jelínek své borce a jeho slova padla na úrodnou půdu. K tomu je třeba dodat, že do druhé půle nenastoupil již Zdeněk Hrdina. Nové Hrady i v deseti předváděly o sto procent lepší výkon oproti prvnímu poločasu. Naopak uspokojení domácí jakoby nechtěli dát další branky. Nicméně v 69. minutě to byli právě oni, kdo se mohl radovat. Šíma přihrál přesně kanonýru Vornayovi, které zakončil přesně – 3:0. Zasloužená odměna v podobě gólu přišla pro Nové Hrady v 76. minutě, když špatně vyřešený ofsajd systém potrestal Šafár3:1. Domácí jakoby znejistěli a o osm minut později vyrobil při dlouhém nákopu chybu brankář Cihla, který fauloval ve vápně Brouska. Sám postižený si vzal míč a ukázal domácímu hráči, jak správně penalty kopat – 3:2. Jaroš si pak spravil chuť v poslední minutě zápasu, kdy se jeden z hráčů hostí uhnul ve zdi a míč proletěl až do brány 4:2. Temelín se tak dostal zpátky na druhé místa tabulky a v příštím kole ho čeká velmi těžká práce na hřišti Boršova. O nic lehčího soupeře nebudou mít ani Nové Hrady, které hostí Novou Ves.      

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Temelín
Miroslav Beránek (trenér Temelína): Oba týmy měly v prvním poločase své šance. My jsme se ale dostali do vedení a šli do tříbrankového trháku. Trochu mě mrzí zbytečně vypjatý závěr zápasu, kdy jsme měli přidat další branky a zápas si pohlídat. Místo toho jsme se strachovali o výsledek.

TJ Nové Hrady
Vítězslav Jelínek (trenér Nových Hradů): V prvním poločase jsme byli absolutně tragický, předvedli jsme přímo trapný výkon. Přestože jsme dostali zbytečnou červenou kartu, druhý poločas jsme se zvedli a hráli již mnohem lépe. Domácí možná trochu polevili a uspokojili se svým vedením.



Sestavy


TJ Slavoj Temelín
O. Cihla [-] - M. Pojer [-] , A. Kotlár [-] , J. Vojtík [-] , J. Pešek [-] - J. Luňáček [-] (65. D. Baručič [-] ) , Z. Hrdina [-] (46. S. Melnykovskyi [-] ) , K. Šíma [-] , M. Jaroš [-] (90. [-] ) - P. Vornay [-] , J. Čecháček [-] (72. L. Říha [-] )

TJ Nové Hrady
L. Winzberger [-] - Z. Hrbáček [-] , P. Silmbrod [-] , J. Jelínek [-] , R. Fáč [-] - L. Tuscher [-] , M. Zajac [-] , V. Jelínek [-] (65. L. Suchý [-] ) , M. Němec [-] - R. Brousek [-] , J. Šafár [-]

ŽK: 57. P. Vornay , 72. A. Kotlár , 75. M. Jaroš - 6. J. Šafár , 44. L. Winzberger , 44. R. Fáč , 44. Z. Hrbáček , 49. R. Brousek . ČK: 44. R. Fáč .
Místo: Temelín. Rozhodčí: Brejník Aleš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.