Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku na Srubci vyhráli domácí


0

Velmi zajímavé utkání se odehrálo na kopci nad Českými Budějvicemi. Srubec hostil tým Jankov/Dubné a v zápase prohrával již o dvě branky, přesto se nakonec radoval z výhry. V zápase padlo sedm branek, kopala se penalta, takže se diváci určitě nenudili a mohli spokojeně odcházet domů či jít zapít výhru domácích vedle do hospůdky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový nástup hostů přibrzdil Koudelka

Že se vyplatí chodit na fotbal včas, potvrdil i tento zápas. Jankovští měli úvod zápasu z říše snů. V 5. minutě fauloval v pokutovém území Korbel Kudláčka, který by již uklízel míč do prázdné branky. Brankář domácích uviděl za svůj zákrok žlutou kartu. Sám faulovanýnebral na zřetel nějaká nepsaná pravidla a penaltu bezpečně proměnil – 0:1. Netrvalo dlouho a pro domácí bylo ještě truchlivěji. Rostislav Hejda utekl po pravé straně a přesným centrem našel hlavu Ježka. Ten sice nejprve orazítkoval pouze břevno, ale míč se od něj odrazil znovu na jeho hlavu a poté již nebylo co řešit – 0:2. Hosté sice vedli dva nula, ale lepším týmem byl Srubec. Jeho hráči však mockrát branku netrefili. Až v 35. minutě zaspala pravá strana jankovské defenzivy a z předbrankového prostoru se nemýlil Koudelka 1:2. Ačkoliv hosté do poločasu náskok udrželi, nebylo to z jejich strany ono. 

Srubec otočil vývoj utkání

Srubec pokračoval v nastoleném trendu i ve druhém dějství a zaslouženě se dočkal vyrovnání, i když mu k tomu dopomohl chybou Petr Maxa. Svojí šancí nepohrdl zkušený kanonýr Janoušek a vyrovnal stav utkání – 2:2. Jenže Jankovu vyšel rychlý brejk, když malé zaváhání Kroupy využil Ježek. Tomu míč perfektně naservíroval aktivní Hejda – 2:3. Domácí byli v sobotním pozdním odpoledni odhodláni vyhrát a dál se tlačili dopředu. Výborné utkání odehrál domácí Koudelka a byl to právě on, kdo dokázal vstřelit branku a znovu srovnat stav utkání – 3:3. V 67. Minutě se hostující kapitán Rut na chvíli rozpomněl na své roky hraní v záloze a zkusil udělat z pozice stopera kličku. Ta mu ovšem nevyšla a po přesné přihrávce Koudelky otočil výsledek utkání Hekrdla4:3. Hostům vázla kombinace a horko těžko si vytvářeli gólové pozice. Utkání nakonec skončilo těsnou, leč naprosto zaslouženou výhrou srubeckých. Jedinou kaňkou na kráse je zranění v tomto zápase nejlepšího hráče na hřišti Koudelky, který si po špatném došlápnutí poranil kolenní vazy. Přejeme brzké uzdravení.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
Tomáš Kroupa (hráč Srubce): Po prvních minutách utkání to vypadalo na debakl domácích, pak se ale naštěstí ukázalo, že fotbal hrát umíme a ani stav 0:2 pro nás není ztracený. Tým Jankova byl velmi houževnatý a kvalitní soupeř a je to tým, který bude trápit všechna mužstva. Klíčovým hráčem utkání byl Koudelka, který zařídil tři branky domácích.

SK Jankov B
Daniel Rut (kapitán Jankova): Srubec byl po celý zápas trochu lepším týmem, a proto si myslím, že si výhru zasloužil. Nicméně my jsme jim to svými chybami velmi ulehčili. Pochvalu zaslouží za svůj první start Janeček.



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
R. Korbel [-] - F. Šálek [-] , T. Kroupa [-] , R. Hálek [-] , J. Švec [-] - J. Hekrdla [-] , J. Petr [-] , P. Kalina [-] , J. Leština [-] - R. Janoušek [-] (90. T. Zimmel [-] ) , F. Koudelka [-] (80. M. Dvořák [-] )

SK Jankov B
B. Šturma [-] - L. Simandl [-] , J. Janeček [-] , D. Rut [-] , F. Černý [-] (53. L. Formánek [-] ) - R. Hejda [-] , P. Maxa [-] , J. Šindelář [-] , O. Maxa [-] (75. T. Bürger [-] ) - M. Ježek [-] , M. Kudláček [-] (60. V. Jirkovský [-] )

ŽK: 6. R. Korbel - 18. L. Simandl , 65. R. Hejda .
Hráči zápasu: F. Koudelka - R. Hejda .
Místo: Srubec. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.