Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv vítěze neměl


Branky


0

Na domácím trávníku, lépe řečeno drnovišti, přivítal Rudolfov Čtyři Dvory. Jednalo se o utkání dvou rezervních týmů. V průběhu utkání vedla obě mužstva, ale ani jedno nedokázalo své vedení udržet a tak se body nakonec dělily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól vstřelila obě mužstva

Celé utkání se hrálo na velmi těžkém terénu, jak již bylo zmíněno v úvodu. Áčko Rudolfova sice hraje krajský přebor, ale hřiště tomu absolutně neodpovídá. Diváci se ale i přes spíše hru na nakopávané míče dobře bavili. V 22. minutě se dostal do brejku Koranda, ale svůj nájezd zakončoval na dlouhou nohu a nepřesně. O dvě minuty později kopal domácí Říha přímý volný kop. Jeho střelu ale brankář Voneš vyrazil na tyč. Z následného rohového kopu však již „zapršelo“, když se prosadil Koranda1:0. Ve 38. minutě se prosadili z rohového kopu i hosté. Marek Sedlic nacentroval, Píša prodloužil na svého kamaráda Knietela a ten se nemýlil – 1:1. Ve 44. minutě ještě ukázali hezkou fotbalovou akci rudolfovští. Po kombinaci mezi Pflegerem, Sukdolem a zakončující Prokešem se však otřáslo pouze břevno hostující branky. 

Nejprve vedli hosté, poté domácí - výsledkem byla remíza

Ve druhém poločasu, konkrétně v 52. minutě, dobře zakombinovali domácí. Prokeš byl před vápnem faulován a míč si postavil pendl z A týmu Raab. Ten tyhle pozice má velmi rád, ale tentokrát trefil jen tyč, když si Voneš na míc ještě trochu sáhl. V 55. minutě měli výhodu trestného kopu hosté. Píša sice nezakončoval přímo, ale opět bezchybně našel hlavu Knietela1:2. Je až s podivem kolik prostoru tento hráč v pokutovém území dostával. O chvíli později vychytal Pflegera Voneš. Krátký byl až na střelu Nguyen Ngog Duonga, kterému hezky přihrál Pfleger 2:2. Domácí, kteří ještě nezískali ani bod to ale nestačilo. Další jejich povedenou akci zakončil střelou k tyči Raab3:2. Jenže rudolfovským jakoby by nebylo v tomto ročníku přáno a v 77. minutě dokončil hattrick Knietel, kterému míč naservíroval kdo jiný než Píša. Ti to dva tak obnovili svoji 18 let starou spolupráci, když spolu kopali v dorostu. Výhru pro domácí pak mohl trefit ještě aktivní Raab, ale nestalo se. Oba týmy tak braly po bodu. Diváci mohli být spokojeni s množstvím branek, kombinace bohužel praktikovat dnes nešla.       

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér Rudolfova B): Hrálo se na hodně nekvalitním povrchu, přesto jsme dnes sahali po výhře. Máme tak aspoň první bod, opět nám chyběla trochu ta zkušenost. Dneska bych za výkon vyzdvihl Patrika Raaba.

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (kapitán Č. Dvorů B): Dnes jsme asi vytěžili maximum, co jsme mohli. Šance, které jsme si vypracovali, jsme i proměnili. Jinak to byla spíše nakopávaná. S bodem jsme celkem spokojeni, muž zápasu za nás rozhodně Pavel Knietel.



Sestavy


SK Rudolfov B
O. Brůha [-] - D. Hlavatý [-] , R. Tyrpák [-] (49. T. Kubů [-] ) , J. Tušl [-] , M. Pfleger [-] - V. Brom [-] (73. T. Beneš [-] ) , P. Raab [-] , D. Říha [-] , Š. Prokeš [-] (60. D. Nguyen Ngog [-] ) - J. Sukdol [-] (84. M. Sládek [-] ) , T. Koranda [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - Z. Svoboda [-] , M. Maliňák [-] , D. Mentlík [-] , P. Salva [-] - F. Novotný [-] , M. Sedlic [-] (89. A. Čepička [-] ) , P. Knietel [-] , J. Chmel [-] - D. Maruška [-] , O. Píša [-] (90. L. Zeman [-] )

ŽK: 58. T. Kubů .
Hráči zápasu: P. Raab - O. Píša , P. Knietel .
Místo: Rudolfov. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Granec Robert - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.