M. Tomka 51. (p.)
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv vyzněl lépe pro Rudolfov


Branky


51. M. Tomka (p.) - 21. T. Beneš , 47. D. Nguyen Ngog
0

Již tradičně přijeli hosté z "Perštátu" s dorostenci v sestavě, ale poprvé bodovali naplno. Hrdějovice naopak nenavázali na svůj předchozí zápas s Neplachovem a svým výkonem své příznivce nepotěšili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsný náskok trefil Beneš

Při pohledu na obě jedenáctky bylo jasné, že zkušenost hovoří jasně pro domácí. Rezerva Rudolfova ještě nebodovala a v zápase nastoupila bez posil A týmu a s dorostenci, kteří měli již dopolední zápas v nohou. Na dobře připraveném hřišti začali aktivněji hosté. Hned v 5. minutě předvedli pěknou kombinační akci, na jejímž konci střílel vedle Sládek. O dalších pět minut později si vyměnili míč Pfleger s Korandou a druhý jmenovaný poslal kulatý nesmysl opět pouze vedle Trčkovy svatyně. A tak mohlo udeřit na straně druhé. Po rohovém kopu domácích se doražený míč dostal na hranici vápna a byla z toho střela do tyče, přesněji řečeno do spojnice břevna a tyče. V minutě 21. se prezentoval další křídelní akcí Pfleger, který poslal míč do pokutového území. Tam byl již připravený Beneš, který otevřel skóre utkání – 0:1. Ten samý hráč mohl o chvilku později vstřelit i druhý gól, ale svoji dorážku nenasměroval přesně. Domácí působili mdlým dojmem a o přestávce si tak určitě měli co říci. Co říct měl určitě i trenér Rudolfova Krýdl, jehož hráči ztratili předchozí dvě utkání právě v jejich koncovkách. 

Rudolfov B vedení udržel

Hráči se ve druhém dějství ještě ani pořádně nerozkoukali a kdo jiný než Pfleger centroval opět ze strany a tentokrát byl na správném místě Nguyen Ngog Duong0:2. Jenže domácí odpověděli bleskurychle. V 51. minutě zahrál hostující hráč dle názoru rozhodčího rukou v pokutovém území a k penaltě se postavil zkušený mazák Tomka1:2. Byl to jeho již pátý gól v probíhajícím ročníku OP. Ve zbytku utkání byl obraz hry neměnný. Domácí si vytvořili tlak a rudolfovští chodili do rychlých brejků. Svoje vítězství mohli potvrdit Koranda s Pflegerem, leč nepovedlo se. Do poslední minuty se tak hrál bojovný zápas. Rudolfov tentokrát vedení udržel a připsal první výhru v sezóně. Nutno podotknout, že zasloužené. Jejich hráči ukázali větší vůli, kdežto domácí svým výkonem zůstali za očekáváním. 

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice B
Patrik Trčka (hráč Hrdějovic): Dneska jsme podali špatný výkon, nedokázali jsme si pořádně přihrát, nevystřelili na branku. A jak je známo, bez pořádné střely nevyhrajete. Tak jak jsme měli štěstí v minulém zápase s Neplachovem, tak dneska se nic nevedlo.

SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér Rudolfova B): Konečně jsme utkání dotáhli do vítězného, když jsme udrželi těsné vedení až do konce. Celý mužstvo musím pochválit za příkladnou bojovnost, vyzdvihl bych pak výkony Broma a Tomáše Kubů. Taktéž rozhodčí podal dobrý výkon.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice B
P. Trčka [-] - J. Vysoký [-] (60. J. Jeřábek [-] ) , M. Votruba [-] , M. Kolár [-] , J. Beran [-] - P. Pimienta [-] (46. Z. Filípek [-] ) , M. Nálevka [-] (58. J. Suchan [-] ) , S. Pavel [-] (41. A. Pražský [-] ) , F. Sýkora [-] - M. Bárta [-] (66. P. Rajzl [-] ) , M. Tomka [-]

SK Rudolfov B
O. Brůha [-] - M. Valenta [-] (66. V. Dvořák [-] ) , D. Hlavatý [-] , M. Pfleger [-] , R. Tyrpák [-] - D. Nguyen Ngog [-] , M. Sládek [-] (61. T. Kroufek [-] ) , T. Kubů [-] , V. Brom [-] - T. Koranda [-] , T. Beneš [-] (46. J. Machovec [-] )

ŽK: 13. S. Pavel , 29. P. Trčka , 49. F. Sýkora , 81. M. Kolár - 15. D. Hlavatý , 38. T. Kubů , 50. M. Sládek , 56. T. Koranda , 86. M. Pfleger .
Hráči zápasu: M. Tomka - T. Kubů , V. Brom .
Místo: Hrdějovice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Brejník Aleš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.