1:1
(0:0)
74. J. Švec
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srubec si ze Suchého Vrbného odvezl pouze bod


Branky


0

Mužstvo Srubce sice hrálo venkovní utkání, ale daleko to opravdu nemělo. Stačilo sjet pouze z kopce a v nedalekém "Sucháči" je přivítala rezerva Lokomotivy ČB B. Vyhecované utkání, které skončilo dělbou bodů, přineslo více červených karet než branek.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Domácí Lokomotiva využila některých hráčů svého „áčka“, a proto nečekalo srubecké vůbec jednoduché utkání. Hned úvodní minuty ukazovaly, že domácí dnes chtějí jednoznačně bodovat. Hra se odehrávala na polovině hostů, ale žádné vyložené šance zatím nepřicházely. Hráči hostí se postupem času dostávali více a více do utkání a vypracovali si možná největší šanci prvního dějství. Kalina přihrál vnějším nártem ve stylu Tomáše Rosického na nikým nebráněného Hekrdlu. Ten se neunáhlil, posadil si obránce, ale jeho střelu lapil brankář Dvořák. Gólů se však 53 diváků (jak v zápisu o utkání uvedl hlavní rozhodčí Granec) nedočkalo. Za zmínku stojí žlutá karta osmnáctiletého Kadlece za kritiku funkcionáře, která pro něj měla fatální následky v dalším průběhu utkání. 

Dva góly, tři červené karty - to je bilance druhé půle

Po změně stran pokračovala Lokomotiva ve své aktivitě a hostům balón moc nepůjčovala. Za svůj tlak byli tentokrát domácí borci odměněni i brankou. Fošum našel v pokutovém území Jiřího Weinreba, ten obešel protihráče a prostřelil Korbela v brance hostů – 1:0.  Jenže domácí pojistku v podobě druhé branky nepřidali, přestože jejich tlak trval i nadále. A tak se osmělili také hráči Srubce. Po jednom z centrů se stran se prosadil na zadní tyči Jan Švec1:1. Vyrovnání mohlo být způsobeno i menší soustředěností domácích mladíků, kteří občas povídali víc než by měli. Potrestáni za to mohli být nedlouho po vyrovnání. Střídající Radim Leština utekl celé obrně domácích, ale svůj únik nedotáhl do gólového konce – zakončil vedle branky.  Výše v textu zmiňovaný Kadlec utkání nakonec nedohrál, když v 88. minutě uviděl druhou žlutou kartu za nevybíravý zákrok proti srubeckému obránci. O minutu později bylo na hřišti o další dva hráče méně. Do sprchy Kadlece vyprovodil jeho spoluhráč Křiváček, který na hřiště přišel v 53. minutě. Za surové strčení do Janouška uviděl rovnou červenou kartu. To si ale hostující plejer „nemohl nechat líbit“ a za svoje oplácení uviděl žlutou kartu. A protože to byla již druhá v zápase, následovala karta barvy červené. Utkání tedy skončilo nerozhodným výsledkem, z čehož mají asi větší radost hosté. Pro Lokomotivu jsou nepříjemné i červené karty vzhledem k tomu, že nemá vždy úplně nabitý kádr.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB B
Jiří Weinreb (hráč Lokomotivy ČB B): V zápase jsme byli o něco lepším týmem, ale nedokázali jsme vstřelit branku, která by nás uklidnila. A tak jsme se chvílemi přizpůsobovali hře soupeře. Přestože jsme nakonec šli do vedení, hosté srovnali na konečných 1:1. Utkání bylo i dost vyhecované a padly tři červené karty.

TJ Slavoj Srubec
Tomáš Kroupa (hráč Srubce): Domácí Lokomotiva byla po většinu utkání lepším týmem, ale neukázněnost jejich mladých hráčů je nejspíše stála tři body. Pro nás je to určitě vybojovaný a cenný bod ze hřiště soupeře.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
L. Dvořák [-] - J. Zýka [-] , P. Kamiš [-] , J. Bobek [-] (53. P. Křiváček [-] ) , Z. Marek [-] - J. Weinreb [-] , D. Malý [-] (63. M. Dvořáček [-] ) , R. Kadlec [-] , V. Mareš [-] - R. Fošum [-] , T. Tauber [-]

TJ Slavoj Srubec
R. Korbel [-] - J. Švec [-] , F. Šálek [-] , T. Kroupa [-] , M. Mlčoch [-] (66. L. Kohout [-] ) - P. Tomšů [-] (79. R. Leština [-] ) , P. Kalina [-] , J. Petr [-] , J. Novák [-] - R. Janoušek [-] , J. Hekrdla [-]

ŽK: 40. R. Kadlec , 41. Z. Marek , 66. P. Kamiš - 66. R. Janoušek , 70. J. Hekrdla . ČK: 88. R. Kadlec , 89. P. Křiváček - 89. R. Janoušek .
Hráči zápasu: J. Weinreb - T. Kroupa .
Místo: Loko ČB. Počet diváků: 53. Rozhodčí: Granec Robert - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.