1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves ztratila první body


Branky


0

Lídr tabulky přijel na hřiště Nových Hradů s cílem zvítězit. Nicméně domácí borci se favorita nezalekli a minimálně v prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas. A jelikož se fotbal nehraje na držení míče, ale na góly, rozdělily si oba týmy po bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nové Hrady se dostaly do vedení

Oběma týmům chybělo pár hráčů, což je v okresní soutěži běžné. Pravdou je, že vedoucí tým tabulky Nová Ves přijela pouze v jedenácti lidech (na střídačce zůstali již pouze starší matadoři). Úzký kádr prozatímního lídra by mohl rozhodovat v dalších utkáních. V prvním poločase byli trochu překvapivě nebezpečnější Nové Hrady, za které odehrál poslední zápas Jaroslav Šafár, který přestupuje do vyšší soutěže, konkrétně posílí západočeské Rokycany. I proto si v utkání navlékl kapitánskou pásku. Hned v osmé minutě poslal domácí do vedení David Meregya, který využil centr z pravé strany hřiště – 1:0. Další šancí pohrdl Němec, kterému trochu se štěstím zblokovala střelu obrana hostů, ve které poprvé v sezóně chyběl Holzer. Své šance měla i Nová Ves, jenže s nimi nenakládala příliš dobře.  Skóre mohl navýšit ještě odcházející Šafár, ale taktéž neuspěl. Nová Ves tak byla čtyřicet pět minut od prvního prohry v aktuálním ročníku.

Prohru odmítl kapitán Janeček

Ve druhém poločase to byla spíše hra na jednu branku, kterou hájil domácí Lukáš Winsberger. Tlak hostů vyvrcholil v 55. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil hlavou kapitán Eda Janeček1:1. Více šancí v dalším průběhu utkání měla Nová Ves, která hrozila především z centrů, či standardních situací. Po jednom nepříliš povedeném centru Procházky zazvonilo dokonce břevno. Kdybychom měli k dispozici statistiku o držení míče ve druhém poločase, vyhrála by Nová Ves v poměru přibližně 75 % ku 25 %. Jenže ani Barcelonu nedovede kontrola míče vždy k vítězství. Nové Hrady nakonec cennou remízu ubojovaly a připravily Nové Vsi první ztrátu bodů. Tu příští víkend čeká rozjetý Boršov nad Vltavou, což bude jistě magnet kola, možná i celého podzimu.  

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Nové Hrady
Vítězslav Jelínek (trenér Nových Hradů): S bodem jsme spokojeni, protože kluci bojovali, neodchodili to, jak některé jiné zápasy. Přes některé absence jsme uhráli remízu s vedoucím tabulky Novou Vsí, takže opravdu pochvala a poděkování patří celému týmu.

TJ Nová Ves u ČB
Jiří Kukačka (předseda TJ Nová Ves): V první půli jsme hráli velmi špatně, v té druhé jsme se zlepšili, ale bohužel nám chybělo zakončení. Pochválil bych ze svého týmu Janečka a potom také hlavního rozhodčího Hrušku, který se nenechal ovlivnit prostředím v Nových Hradech. Rád bych také pozval všechny fanoušky příští týden do Nové Vsi na utkání s Boršovem.



Sestavy


TJ Nové Hrady
L. Winzberger [-] - J. Jelínek [-] , P. Silmbrod [-] , Z. Hrbáček [-] , M. Zajac [-] - M. Němec [-] , J. Marhoun [-] , L. Suchý [-] , D. Meregya [-] - J. Šafár [-] , R. Brousek [-]

TJ Nová Ves u ČB
P. František [-] - J. Kohout [-] , E. Janeček [-] , P. Boháč [-] , F. Hlaváč [-] - B. Češka [-] , P. Janovský [-] , Z. Holý [-] , V. Neumann ml. [-] - R. Procházka [-] , V. Brožka [-]

ŽK: 71. J. Šafár , 88. M. Zajac - 60. F. Hlaváč .
Hráči zápasu: E. Janeček .
Místo: Nové Hrady. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hruška Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.