4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vojtěch Moudrý versus Borek - 4:0


Branky


0

Mladé doma potvrdilo oblíbenost čtyř nastřílených gólů a po druhé v řadě na svém trávníku vyprovodilo soupeře výsledkem 4:0. Tentokrát to odnesl, po tomto kole již poslední, Borek. Zaskvěl se Vojtěch Moudrý, který při své one man show zaznamenal všechny branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladé se dostalo do vedení

Borek přijel s velmi pozměněnou sestavou oproti minulému zápasu s Boršovem. Naopak Mladé má stabilizovaný a na poměry okresního přeboru i velmi široký kádr. Na začátku utkání vyzkoušel pozornost brankáře Brůžka střelou ze třiceti metrů Kantor. Brůžek míč neudržel, ale dobíhající David Janíček trefil dorážkou pouze boční síť. V 18. minutě se již skóre poprvé měnilo. Celá akce začala u obránce Červeného, který po úspěšném souboji o míč na své polovině, přihrál do běhu Podgorskému. Ten při pokusu přejít soupeře jeden na jednoho na stopera hostů nevyzrál, nicméně ještě stačil skluzem posunout míč na Moudrého, který odstartoval své galapředstavení – 1:0. Do konce poločasu se hrálo vyrovnané utkání, které již nepřineslo žádnou trefu. Jeden fantastický zákrok předvedl ještě brankář Vítek, který ukázal své dobré reflexy. 

Druhou půli orámovala one man show Moudrého

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy ve stejném složení. A byli to opět domácí, kteří se mohli radovat z branky. Po levé straně zatáhl míč obránce Kudlata a milimetrovým pasem našel v pokutovém území Moudrého. Ten měl dostatek času si míč zpracovat a potom chladnokrevně zakončit – 2:0.  Hned po svém příchodu na trávník se dobrou akcí prezentoval Linhart, který si dobře přijal nahrávku od spoluhráče a po pár krocích směrem k brance Vítka vyslal do úniku opět Moudrého. Ten povzbuzen již dvěma trefami krásně přehodil vybíhajícího brankáře Borku – 3:0. Čepice mohli létat na hrací plochu, protože Moudrý právě dosáhl hattricku. Inkasovaná třetí branka hosty definitivně zlomila a o osudu utkání již bylo rozhodnuto. Kdo se ale chtěl za každou cenu dostat na titulní strany, jako hvězda zápasu, byl Vojtěch Moudrý. Trenér mu nedopřál potlesk tribun a nechal ho na hřišti až do poslední minuty. V té se kousek za vápnem dostal k míči a tvrdou střelou rozvlnil síť počtvrté – 4:0. Rázem se také se také dostal do vedení tabulky střelců OP. Borek se po další prohře posunul na úplný chvost tabulky, Mladé je druhé. 

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Zápas jsme měli po celou dobu pod kontrolou a i když Borek občas zahrozil, žádnou vyloženou šanci si nevytvořil. Hvězda zápasu Moudrý chodil po zápase ještě dlouho s rukama nahoře, ale když jsme mu řekli, kolik ho to bude stát, tak mu spadly nejen ruce, ale i brada.

FK Borek
Marek Hučík (trenér Borku): V pozměněné sestavě jsme pomýšleli na víc. Domácí byli o něco lepším týmem. Bohužel jsme opět nevstřelili branku a ze sedmi zápasů mít na svém kontě čtyři góly je málo. Musím pochválit Martina Šulistu, který odehrál na postu stopera velmi dobrý zápas.



Sestavy


SK Mladé
J. Brůžek [-] - J. Kudlata [-] , F. Červený [-] , T. Kočvara [-] , A. Kolář [-] - M. Schuster [-] (63. M. Lískovec [-] ) , Š. Pařízek [-] (80. D. Račák [-] ) , V. Šafrata [-] (77. P. Schuster [-] ) , V. Materna [-] - J. Podgorský [-] (57. T. Linhart [-] ) , V. Moudrý [-]

FK Borek
J. Vítek [-] - M. Šulista [-] , M. Šulista [-] , L. Kantor [-] , Z. Kastl [-] - T. Wejskrab [-] , J. Endlicher [-] , P. Vajgel [-] , O. Vaník [-] (80. V. Krejza [-] ) - D. Janíček [-] , F. Jiřík [-] (60. L. Kolouch [-] )

ŽK: 34. J. Kudlata , 45. V. Moudrý - 44. T. Wejskrab , 70. P. Vajgel , 72. Z. Kastl .
Hráči zápasu: V. Moudrý , V. Materna - M. Šulista .
Místo: Mladé. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Špelina Miroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.