Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borek přehrál rezervu Hluboké


Branky


0

Domácí Borek již potřeboval body jako sůl, neboť týmy v jeho blízkosti aktuální kolo taktéž zabraly. O zápasu rozhodlo úvodních dvacet minut, kdy si hosté nechali, jak se říká, ujet vlak a inkasovali hned třikrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní vstup Borku okořeněný góly

Borek si před dnešní bitvou s rezervou Hluboké stanovil jasný cíl – vyhrát. Jeho hráči si tentokrát uvědomili vážnost situace a od začátku šli za svým cílem. Již v 9. minutě po dlouhém nákopu domácích hlubocká obrana trochu zazmatkovala a nedokázala míč odkopnout do bezpečí. Jejich váhání využil pohotový Vazač a dopravil kulatý nesmysl do branky – 1:0. V 18. Minutě vedl Borek již o dvě branky. Vazač přetáhl svůj centr až na osamoceného Krupku, který zakončil přesně. A o dvě minuty bylo ještě veseleji, kdy na postranní čáry vybojoval míč domácí borec, přešel přes bránícího hráče a nacentroval na Korbela, který z první uklidil míč do brány – 3:0. I hráči Hluboké měli své šance. Ani jeden samostatný únik však jejich hráči proměnit nedokázali, protože je vychytal brankář Pytel. Nebo v případě Rubicka pomohlo domácím břevno. V průběhu poločasu ještě musela a hřiště Borku přijet sanitka, kdy musela odvézt Hrouze s podezřením na zlomeninu ruky v oblasti zápěstí. 

Oba týmy přidaly po jedné brance

Mnohem soustředěněji vstoupila Hluboká do druhého poločasu. A už po dvou minutách snížil Václav Marek, když centrovaný míč proskákal kolem a domácích hráčů – 3:1. Hosté i nadále útočili, ale jejich šance zůstaly nevyužity. Naopak v 73. minutě přidal definitivní pojistku pendl z budějovické Slavie Kindermann, kterému adresoval přihrávku opět aktivní Vazač – 4:1.  Poslední branka charakterizovala celý průběh utkání, kdy hráči Borku předvedli velmi bojovný výkon. Naopak hosté byli spíše mdlý, bez elánu, čemuž určitě nepomohlo zranění Hrouze v první půli. 

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Marek Hučík (trenér Borku): Kombinace nám v zápase úplně nevycházela, ale na druhou stranu musím hráče pochválit za bojovnost a nasazení. Po poločase jsme trochu vypadli ze hry, ale naštěstí jsme poté přidali další branku. Naším nejlepším hráčem byl dnes jednoznačně Vazač.

TJ Hluboká nad Vltavou B
Vít Voleman (hráč Hluboké): Bohužel dokud budeme na hřišti zticha, nebudeme pořádně bojovat, tak nás čeká boj o záchranu v soutěži až do konce sezóny. Hráčů také nemáme mnoho a příští kolo to nebude lepší, když hrajeme ve stejný čas jako „áčko“ i dorost.



Sestavy


FK Borek
M. Pytel [-] - Z. Kastl [-] , J. Litvan [-] , P. Vajgel [-] , L. Kolouch [-] (46. M. Šulista [-] ) - T. Wejskrab [-] (84. J. Endlicher [-] ) , L. Kantor [-] , O. Kindermann [-] , K. Krupka [-] (86. O. Vaník [-] ) - P. Vazač [-] , J. Korbel [-] (66. J. Frank [-] )

TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Jíša [-] - V. Marek [-] (80. V. Voleman [-] ) , K. Jandera [-] , M. Kovařík [-] , J. Kantor [-] - M. Čáp [-] (75. P. Tůma [-] ) , J. Rubick [-] , L. Povišer [-] , J. Beneš [-] (54. J. Hrdý [-] ) - J. Hrouz [-] (26. J. Pavlík [-] ) , M. Jankovský [-]

ŽK: 43. K. Krupka , 58. J. Korbel , 74. M. Pytel .
Hráči zápasu: P. Vazač .
Místo: Borek. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vejčík Vít - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.