Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé deklasovalo Temelín na jeho hřišti


Branky


0

Očekával se jeden z hitů aktuálního kola, možná celého podzimu. Bohužel kvalitní výkon předvedlo pouze jedno mužstvo. Mladé nasázelo sousedovi z tabulky sedm branek a domácí tak utrpěli druhou těžkou porážku v řadě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mládský válec udeřil hned 5 krát!

V zápase o přední příčky se trenérovi Beránkovi omluvilo příliš mnoho hráčů a tak bylo před úvodním výkopem zřejmé, kdo je favoritem utkání. „Ještě v neděli ráno jsem měl zálohu snů, po obědě se to však začalo sypat a pár opor mi vybouchlo,“ sdělil k sestavě Beránek. Ve 12. minutě odstartoval kanonádu Jiří Vítek, kdy mu Moudrý vhodil autové vhazování tak dobře, že běžel sám na brankáře – 0:1. V 18. minutě se tentýž hráč radoval podruhé, když zužitkoval centr z levé strany od Koláře a v pádu doťukl míč za záda Cihly – 0:2. Neuběhla ani minuta a levá strana Temelína byla opět v problémech. Tentokrát nacentroval před prázdnou branku dnešní střelec Vítek a pro Podgorského nebyl problém navýšit vedení hostí. Jediná světlá chvilka přišla pro domácí po přímém volném kopu Tressla, který opřel svoji střelu o hlavu Pavla Schustera a Brůžek byl bezmocný – 1:3. To však nemuselo mládské nijak mrzet. Chaos nad chaos v temelínské obrany vyústil v pokutový kop, ke kterému se postavil sám faulovaný Vítek. Ten jasně ukázal, že hattrick chce zkompletovat co nejdříve, což se mu také podařilo – 1:4. Domácí by už nejraději byli v šatnách, ale museli zkousnout ještě jeden zářez.  Po autu se okolo obránce obtočil skvěle hrající Vítek, předložil míč Moudrému a ten střelou k tyči dával na 1:5

Moudrý navýšil své vedení v tabulce střelců OP

Do druhého dějství nastoupila obě mužstva s cílem utkání dohrát. Domácí se modlili, aby nedostali potupnou desítku, hráči Mladého zase chtěli přidat ještě další branky. Přání se nakonec splnila oběma. V 62. minutě si Miloš Schuster na pravé straně dvakrát vyměnil míč s Podgorským, navedl si ho do lepší palebné pozice a krásnou střelou z dvaceti pěti metrů, která zapadla přesně vedle levé tyče domácího brankáře, zvýšil na rozdíl již pěti branek – 1:6.  Sedmou branku hostů pak vstřelil nejlepší střelec Okresního přeboru Moudrý, který další krásnou střelou vymetl šibenici branky Cihly. Mladé se tak dobře naladilo na zápas podzimu s Novou Vsí, který je na programu příští kolo.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Temelín
Miroslav Beránek (trenér Temelína): Pár hráčů mi dneska vybouchlo. Již druhý zápas po sobě jsme byli ve stejné situaci, ale minulý zápas jsme aspoň bojovali. Mladému jsme dali dnes neskutečně prostoru, čehož taky využili.

SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): K zápasu šli s obrovským respektem k soupeři. Věděli jsme o jeho síle, ale rychlé branky nás dostaly do sedla a v zápase jsme jednoznačně kralovali. Kdybychom soupeři dali desítku tak by se nemohl ničemu divit, ale to by bylo asi příliš krutý.



Sestavy


TJ Slavoj Temelín
O. Cihla [-] - J. Pešek [-] , J. Vojík [-] (46. V. Havlíček [-] ) , A. Kotlár [-] , M. Pojer [-] - S. Melnykovskyi [-] , A. Novák [-] , P. Vornay [-] - M. Tressl [-] , J. Čecháček [-]

SK Mladé
J. Brůžek [-] - T. Kočvara [-] , V. Materna [-] , J. Šťastný [-] , A. Kolář [-] - M. Schuster [-] , J. Podgorský [-] (68. M. Drábek [-] ) , V. Šafrata [-] , P. Schuster [-] (60. T. Linhart [-] ) - J. Vítek [-] , V. Moudrý [-] (72. A. Kolář [-] )

ŽK: 36. M. Pojer , 54. A. Novák , 65. A. Kotlár , 78. J. Čecháček , 89. P. Vornay - 76. M. Drábek .
Hráči zápasu: J. Vítek , V. Moudrý .
Místo: Temelín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Granec Robert - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.