5:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:15

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves potvrdila vedení v soutěži!


Branky


10. R. Procházka , 15. P. Boháč , 53. J. Lísal (vl.) , 73. E. Janeček , 88. Z. Holý - 47. R. Kofroň , 62. T. Müller
0

V jednom z šlágrů kola přivítala vedoucí Nová Ves třetí Boršov nad Vltavou. Od začátku zápasu tahali hosté za kratší konec a přestože se soupeři přiblížili dvakrát na rozdíl jediné branky, nakonec prohráli 5:2. Domácí naopak potvrdili, že nejsou v čele tabulky náhodou a předvedli velmi disciplinovaný a taktický výkon. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nová Ves se dostala do zaslouženého vedení

Kdekdo možná čekal, že kvalitně poskládaný tým hostů nastaví Nové Vsi zrcadlo a odveze si tři body. Dle průběhu zápasu si to nejvíce mysleli především asi samotní hráči Boršova. Jejich bojovnost ani chuť do hry ani zdaleka na takové úrovni jako u domácích borců. Již ve 4. minutě zahrozil střelou Holý, nicméně branku netrefil. O dvě minuty později přišel centr z levé strany do pokutového území Boršova a na Brožku již zívala prázdná klec. Míč před ním ale skočil a skóre s k údivu domácích „fans“ neměnilo.  Tlak domácích neustával. Procházka si postavil míč třicet metrů od branky Fabiána a do vápna se přesunuli oba stopeři Nové Vsi. Procházka to však zkusil rovnou na bránu. Střela to nebyla z nejpovedenějších, jenže Fabián neměl svůj den – 1:0. Drtivou čtvrthodinu ze strany domácích zakončila nádherná fotbalová akce. Procházka hru roztáhl do strany na Brožku. Ten zatáhl míč směrem k brankové čáře a ideálně našel ve vápně nikým nehlídaného Boháče, který neměl problém hlavou překonat Fabiána – 2:0. V ochozech bylo po této akci slyšet samá chvála: „To je fotbal, takové akce nevidíte ani na Dynamu.“ A Nová Ves měla i další šance. Brožka po zpětné nahrávce Boháče netrefil branku a po jednom ze závarů zvonilo ještě břevno boršovské brány. Dvoubrankovým vedením lídra tabulky také první poločas skončil.

Boršov se zvedl, ale na vyrovnání nedosáhl

Do druhého poločasu vstoupili tou správnou nohou boršovští. Téměř z půlky hrací plochy zahrál přímý kop Gruber až do vápna a Kofroň jen prodloužil hlavou míč nejen za sebe, ale i za brankáře Pavla – 2:1. v těchto chvílích měli hosté územní převahu a větší držení míče. Jenže v 53. minutě poslal centr „někam“ před branku hostů Janovský a Lìsal hlavou neomylně překonal vlastního gólmana – 3:1. V 62. minutě však Fessl našel mezi beky Müllera, který se zachoval jako správný kanonýr – 3:2. Důrazné a rychlé utkání pokračovalo. Bohužel pro Boršov Fabián spolu s obránci opět zklamali při rohu Procházky. Na jeho centr si naskočil Janeček a hlavou do odkryté branky opět navýšil vedení - 4:2. O chvíli později se v dobré šanci zjevil stoper Kofroň, ale mezi nohy brankáře Pavla nepřekonal a následná dorážka mířila mimo. V samotném konci zápasu nahrál pod sebe Janovský na Holého, jenž stanovil konečné skóre – 5:2. Borošv nepředvedl ideální výkon a zaslouženě nyní ztrácí na Novou Ves šest bodů. 

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
Miroslav Pekárek (trenér Nové Vsi): První půlku jsme byli lepším týmem a zaslouženě vedli.Trochu nás rozhodilo snížení Boršova, ale zápas jsme dotáhli do vítězného konce a hráči zaslouží pochvalu. Nejvíce pak Holý s Boháčem. Myslím si, že i diváci museli být spokojeni, viděli velmi dobré utkání a sedm branek.

FK Boršov nad Vltavou
Petr Trefný (trenér Boršova): Ve všech řadách jsme dnes zklamali, nejvíce potom brankář, který se podílel na na brankách soupeře. Zdálo se mi, že kluci nechtějí hrát, všechno bylo pomalé, v chůzi. Na nás také platila tvrdá hra soupeře.Velmi nám chyběl obránce Komrska.



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
P. František [-] - J. Kohout [-] , E. Janeček [-] , D. Holzer [-] , F. Hlaváč [-] - P. Boháč [-] , P. Janovský [-] , Z. Holý [-] , L. Labaj [-] (46. B. Češka [-] ) - R. Procházka [-] , V. Brožka [-] (90. P. Lexa [-] )

FK Boršov nad Vltavou
P. Fabián [-] - J. Lísal [-] (80. L. Matoušek [-] ) , L. Fessl [-] , F. Filištein [-] , R. Kofroň [-] - L. Soukup [-] (30. J. Češka [-] ) , P. Češka [-] , J. Gruber [-] , J. Šefčík [-] - T. Müller [-] , J. Šimeček [-] (60. F. Pokorný [-] )

ŽK: 30. Z. Holý , 42. P. Boháč , 45. J. Kohout - 65. R. Kofroň .
Hráči zápasu: E. Janeček , P. Boháč , Z. Holý .
Místo: Nová Ves. Rozhodčí: Granec Robert - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.