1:5
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyři Dvory bodovaly popáté v řadě


Branky


90. T. Bürger - 20. A. Čepička , 54. M. Valenta , 65. O. Píša , 75. M. Sedlic , 88. A. Čepička (p.)
0

Souboj dvou rezervních celků ovládl "Čtyrák". Pro Jankov/Dubné je výsledek možná až příliš krutý, když byly do druhého inkasovaného gólu lepším týmem. Fotbal se hraje ale právě na góly a těch dali hosté hned pět, oproti jednomu domácímu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čepička určil poločasový výsledek

Oba týmy nebyly v ideálním složení, což je ale problém většiny mužstev v Okresním přeboru. Hosté se oproti minulému kolu „polepšili“ a na lavičce měli aspoň jednoho hráče na střídání. Na hrotu útoku potom nastoupili skoro již čtyřdvorské legendy Píša s Raušerem. Utkání se hrálo tentokrát v Jankově a i to mělo pomoc domácím, aby konečně zabodovali. V prvním poločase byli rozhodně aktivnější a hned na začátku zápasu šel sám na Voneše Ježek, ale neproměnil. Domácí to nezlomilo a dále tlačili hosty, kterým pomohl svými zákroky znovu Voneš. Hosté předvedli první kloudnou akci ve 20. minutě. Pěknou kombinaci na jeden dotek zakončil Čepička, který zužitkoval nahrávku Mentlíka, když ještě obešel brankáře Šturmu a dával do prázdné – 0:1. Více šancí si hosté v prvním poločase nevytvořili. 

Velká lekce z produktivity pro Jankov

Druhý poločas začal stejně jako první. Jankov byl v náporu, z něhož pramenila tyč po šanci Petra Maxi a břevno po pokusu Šulce. Jenže domácím dnes nebylo přáno. V 54. minutě ukázal Martin Valenta, stabilní člen sestavy A týmu, jak zakončovat přesně. Z pozice stopera se vydal na výlet dopředu a po narážečce s Píšou šel sám na bránu a svůj nájezd bez problémů proměnil – 0:2. Hra se po druhé brance vyrovnala. Branky dál stříleli hosté. V minutě 65. si zpracoval dlouhý míč z druhé strany hřiště před vápnem Píša, a ačkoliv mu Šturma zmenšil úhel, na křižnou střelu byl krátký – 3:0. Další „gólovku“ Píša neproměnil, ale mrzet ho to nemuselo. V 75. minutě předvedl krásnou individuální akci střídající Sedlic a zpoza vápna hezkou střelou zvyšoval již na 4:0. A to nebylo ještě všechno. Po odkopu míče Kuny na půlku hřiště se kulatého nesmyslu zmocnil Píša a nekoukal nalevo, napravo, ustál tři souboje, udělal kličku brankáři, ale v poslední chvíli ho srazil obránce Jankova – penalta. K ní se postavil Čepička a chladnokrevně proměnil – 0:5. Na zmínku stojí především úprk Píši, který ukázal, že i po třicítce má do fotbalu obrovskou chuť. Gól útěchy pak za domácí obstaral Bürger Tomáš.    



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Daniel Rut (hráč Jankova): Jsme zklamaní. Hosté dali z prvních pěti akcí 4 góly, my neproměníme nic. Zápas mohl klidně skončit 5:5, ale bohužel. Nedaří se nám, tři hráči se omluví těsně před zápasem...špatné.

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (kapitán Č. Dvorů B): V posledních týdnech se nám celkem daří, a proto jsem věřil, že bychom i z tohoto zápasu mohli něco vydolovat. Že to bude 5:1, jsem ale nečekal ani ve snu, takže jsme opravdu spokojení, paráda. Nutno ale přiznat, že domácí byli do našeho druhého gólu lepším týmem.



Sestavy


SK Jankov B
B. Šturma [-] - L. Simandl [-] , D. Lukač [-] (83. J. Tušl [-] ) , F. Černý [-] , M. Šulc [-] - O. Maxa [-] , J. Šindelář [-] (72. T. Bürger [-] ) , D. Rut [-] , J. Janeček [-] (70. M. Brabec [-] ) - M. Ježek [-] , P. Maxa [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - Z. Svoboda [-] , M. Valenta [-] , D. Mentlík [-] , M. Maliňák [-] - P. Váňa [-] , Z. Kuna [-] , A. Čepička [-] , L. Zeman [-] (65. M. Sedlic [-] ) - J. Raušer [-] , O. Píša [-]

ŽK: 26. M. Ježek .
Hráči zápasu: O. Píša , Z. Kuna , M. Valenta .
Místo: Dubné. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Hučík Marek - Formánek, Bezpalec.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.