D. Malý 64.
1:4
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí výhra v řadě pro Rudolfov B!


Branky


64. D. Malý - 52. T. Koranda , 66. P. Raab , 78. M. Pfleger , 90. D. Říha
0

V dalším utkání, kde se potkaly rezervy obou týmů, byli úspěšnější hosté z Rudolfova. Ti se po šesti odehraných kolech krčili na posledním místě, ale po třech výhrách v řadě se nyní dostali do středu tabulky OP. Poslední je naopak aktuálně právě Lokomotiva ČB B. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nudný poločas branku nepřinesl

Zápas byl velmi důležitý pro oba celky. Jednalo se o klasický „mač“ o šest bodů, kdy oba týmy potřebují body jako sůl. První poločas ukázal, proč jsou oba týmy na konci tabulky. Na obou stranách se spíše bojovalo. Šancí si více vytvořili hosté. Ale neproměnil je jak Koranda, tak posila z A týmu Patrik Raab. Ten odehrál druhé utkání v řadě a výrazně pomáhá k lepším výsledkům rudolfovského „béčka“. Další posilou pro toto utkání byl obránce Petr Čmelík, který nemohl den před tím nastoupit za A tým. Jiné situace, které by stály za zmínku, první půle nenabídla. V šatnách tak měla o čem přemýšlet obě mužstva. 

Bídnou Lokomotivu ztrestal Rudolfov čtyřmi brankami

Ve druhém poločase se diváci v Suchém Vrbném dočkali aspoň branek. Brom dobře našel Korandu, který pronikl do pokutového území a zakončil přesně - 0:1. Jenže v 64. minutě bylo opět vyrovnáno. Dominik Malý se protáhl podél lajny a z úhlu dokázal nadvakrát dorazit míč za brankáře Brůhu – 1:1.  Vítr z plachet vzal domácím hned o dvě minuty zmiňovaný Raab. Ten se dostal až do vápna a kuchlem (bodlem) udeřil míč, který se zastavil až v síti Dvořáka – 1:2. Po tomto gólu vypadli hráči Lokomotivy ze hry úplně. V 78. minutě zakončil střelou z první rohový kop hostů Pfleger1:3. Rudolfov B zápas kontroloval a mohl přidat další branky. Ve velkých šancích selhal Raab i Pfleger. Konečnou podobu výsledku dal potom střídající Říha. Za vápnem napřáhl a levou nohou nekompromisně zavěsil – 1:4. Situace Lokomotivy B začíná být kritická a se čtyřmi body se krčí na spodku tabulky. O šest bodů více má pak „béčko“ Rudolfova, které se otřepalo z katastrofického nástupu do sezóny. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB B
Jiří Weinreb (hráč Lokomotivy ČB B): Po druhém gólu hostů jsme se do zápasu již nedostali. Podali jsme opět hrozný výkon, dělali jsme individuální chyby, po kterých nás hosté trestali. Náš výkon byl bez důrazu, bez nasazení, jakoby nám bylo jedno, jak zápas dopadne. Takhle se hrát nedá.

SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér Rudolfova B): Jsme rádi že jsme si vylepšili skóre trochu a také že konečně sbíráme body. Na výpomoc jsme měli tentokrát dva hráče z "áčka", Čmelíka a Raaba, kteří nám také pomohli. Druhý jmenovaný spolu s Tyrpákem byli našimi nejlepšími hráči v utkání.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
L. Dvořák [-] - L. Radosta [-] (71. Z. Marek [-] ) , J. Zýka [-] , P. Kamiš [-] , V. Mareš [-] - J. Dlouhý [-] , J. Weinreb [-] , Z. Gregor [-] (54. D. Bláha [-] ) , J. Doležal [-] (46. M. Dvořáček [-] ) - D. Malý [-] , J. Petrou [-] (71. P. Bobek [-] )

SK Rudolfov B
O. Brůha [-] - A. Bajer [-] , P. Čmelík [-] (54. D. Hlavatý [-] ) , T. Kubů [-] (76. D. Keřka [-] ) , R. Tyrpák [-] - P. Raab [-] , M. Pfleger [-] , V. Brom [-] , D. Nguyen Ngog [-] (58. D. Říha [-] ) - J. Sukdol [-] (46. Š. Prokeš [-] ) , T. Koranda [-]

Hráči zápasu: R. Tyrpák , P. Raab .
Místo: Loko ČB. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Knotek Václav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.