Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hrady doma body nerozdávají


Branky


0

Fanoušci domácího kolektivu musí mít radost. Jejich "miláčci" totiž doma hrají o sto procent lépe než na cizích hřištích. Po debaklu se Srubcem dokázali vyhrát s Neplachovem, který ukázal v posledních utkáních solidní formu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Nové Hrady doma potvrdily to, čeho se každý soupeř obává. Na domácím hřišti si zkrátka věří mnohem více a poznal to i Neplachov. Přitom nezačal vůbec špatně. Již ve 3. minutě poslal hosty do vedení Michal Pícha z přímého volného kopu, kdy krásně obstřelil zeď domácích – 0:1. V 7. minutě mohlo být srovnáno, když dostali domácí výhodu pokutového kopu po ruce Soboty. Míč si na puntík určený k exekuci penalt postavil Brousek, jenže laxní střelou doprostřed brány Dvořáka nepřekonal. Po čtvrt hodině hry se domácí již mohli radovat. Pěknou akci rozjel Meregya, centrem našel Jiřího Jelínka a ten hlavou srovnal – 1:1. Do poločasu měli domácí ještě dvě příležitosti, ale ani střelec první branky Jelínek ani smolař prvního poločasu Brousek gól vstřelit již nedokázali. Neplachov tak mohl být o poločasové přestávce poměrně spokojený, i když některé standardky mohl Pícha vyřešit lépe.

Obrat zařídil Brousek!

Druhý poločas začal stejně jako první. Špatnou hrou domácích borců. Přestože bez inkasovaného gólu vydrželi tentokrát déle, neboť Dychtl ani Pícha nedokázali využít slibných palebných pozic. V 70. minutě se již neplachovští radovali. Po centru Dychtla ze strany hřiště zaváhal domácí brankář Koprna, čehož dokonale využil Petr Švec mladší a hosté vedli – 1:2. Zajíci se však počítají až po honu a Nové Hrady ještě zabojovaly. Nejprve v 76. minutě po pěkné akci Zajace, kdy obeššel dva protihráče, zakončil nekompromisní střelou Brousek zpoza vápna a mohl se běžet radovat – 2:2. Tři minuty před koncem zahráli hosté na roh a to se jim stalo osudným. Suchý rozehrál míč na hlavu Brouska, který dokonal obrat v utkání – 3:2. Brousek tedy odčinil zaváhání z prvního poločasu. Neplachov už podruhé promrhal nadějně rozehraný zápas na hřišti soupeře (stejně jako na „Čtyráku“).

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ    



Ohlasy k zápasu


TJ Nové Hrady
Vítězslav Jelínek (trenér Nových Hradů): Nám se hra dnes příliš nedařila, když jsme kazili spoustu přihrávek. Bylo to spíše dneska takové vybojované vítězství. Nejlepší hráč z našeho týmu byl Petr Silmbrod.

TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (hráč Neplachova): Chyběli nám hráči ze základu(Brčák, Láník, Nekola) a sestavu jsme lepili, hlavně obranu a tam to bylo hodně znát. Ale i tak jsme mohli tento zápas vyhrát. Zase jsme udělali několik zbytečných chyb v závěru a dobře rozehraný zápas jsme ztratili. Je to velké zklamání.



Sestavy


TJ Nové Hrady
D. Koprna [-] - Z. Hrbáček [-] , J. Jelínek [-] , R. Fáč [-] , J. Hanžlík [-] (59. L. Suchý [-] ) - M. Zajac [-] , V. Jelínek [-] , J. Marhoun [-] , D. Meregya [-] - J. Jelínek [-] , R. Brousek [-]

TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - J. Klečka [-] , P. Dušák [-] , L. Sobota [-] , L. Svobodný [-] - P. Šafář [-] , M. Hruška [-] (25. M. Dychtl [-] ) , P. Švec ml. [-] , M. Pícha [-] - M. Dušák [-] , L. Blažek [-]

ŽK: 28. M. Dušák , 69. L. Svobodný , 79. P. Dušák .
Hráči zápasu: M. Dychtl .
Místo: Nové Hrady. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Zevl Karel - Staviarský, Švec.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.