Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivý výsledek orámoval Janoušek hattrickem!


Branky


0

Srubec zajížděl na hřiště Boršova s jednobodovým náskokem na svého soka. Přesto byl favoritem utkání domácí tým, od kterého se čekalo, že odčiní prohru z minulého týdne. Nestalo se. Srubec vyhrál o tři branky a stíhá v tabulce vedoucí duo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boršov byl aktivnější, góly stříleli však hosté

Boršov chtěl dát zapomenout na zklamání z minulého kola a opět se dostat na vítěznou vlnu. Nicméně srubečtí jsou v pohodě od začátku sezóny a přívlastek nováček není úplně tak podstatný. Ve svém středu mají zkušené borce a osa týmu je pohromadě již pár let. Začátek utkání byl ze strany domácích drtivý. V prvních minutách si hned začali vypracovávat gólové příležitosti. V 9. minutě se dostali ke slovu také hosté a z ojedinělé šance hned skórovali. Jakub Leština přenesl hru na Janouška a ten dotlačil míč za brankáře Fabiána – 0:1. Hra se i nadále odvíjela před brankářem Korbelem, který Srubec nejednou výrazně podržel. Jen domácí Soukup neproměnil v prvním poločase tři jasné brankové šance. Další šok přišel pro domácí ke konci prvního dějství. Ve 43. minutě využil nedůrazu domácích v pokutovém území Lukáš Kohout, který vystřídal Hekrdlu - 0:2. Kdyby po prvním poločase vedl Boršov rozdílem více branek, nikdo by se nemohl divit, jenže tomu bylo přesně naopak.  

Janoušek zkompletoval hattrick

Do druhého poločasu vystřídal v brance domácích Fabiána mladý Bláha, kterého chtěl vidět trenér Trefný přímo v akci na hřišti. Boršov hosty opět zmáčknul, ale tutové šanci si již tolik nevytvářel. V 61. minutě si míč za vápno postavil k přímému volnému kopu René Janoušek a umístěnou střelou k tyči zvyšoval již na 3:0 pro Srubec. Jiskřičku naděje pro domácí vykřesal potom Pavel Češka, který obešel protihráče a střelou k tyči překonal Korbela – 1:3. Tu rychle ale uhasil opět Janoušek. Přímý volný kop Leštiny ještě Bláha vyrazil, ale na dorážku Janouška byl již krátký – 1:4. Klobouk dolů před tímto kanonýrem, který si připsal v probíhajícím ročníku OP již sedm branek. Utkání se poté již jen dohrálo a Srubec si upevnil třetí pozici v tabulce. 

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ    



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou
Petr Trefný (trenér Boršova): Po třiceti minutách jsme měli vést 3:0, ale bohužel. Hosté nás vyškolili zkušeností a chytrostí. Ve druhém poločase se již nikam nehnali a hráli přesně to, co potřebovali. My musíme zabrat v dalších zápasech.

TJ Slavoj Srubec
Tomáš Kroupa (hráč Srubce): Výsledek sice vůbec neodpovídá dění na hřišti, ale i takový je fotbal. Musím uznat, že tým Boršova byl opravdu velmi silný, alespoň v prvním poločase to pro mě byl nejlepší tým, se kterým jsme doposud hráli, a kdyby se jim podařilo v prvních minutách vstřelit branku, tak nevím, nevím jak by to dopadlo. Náš tým rozhodně podržel brankář Korbel a na druhé straně hřiště měl střelec Janoušek svůj den.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
P. Fabián [-] (46. J. Bláha [-] ) - J. Lísal [-] , F. Filištein [-] , R. Kofroň [-] , L. Fessl [-] - P. Češka [-] , J. Gruber [-] , L. Soukup [-] , J. Šefčík [-] - J. Šimeček [-] (60. Z. Švejda [-] ) , F. Pokorný [-]

TJ Slavoj Srubec
R. Korbel [-] - M. Mlčoch [-] , F. Šálek [-] , R. Hálek [-] , T. Kroupa [-] - J. Hekrdla [-] (23. L. Kohout [-] ) , J. Novák [-] , J. Leština [-] , P. Kalina [-] - J. Petr [-] , R. Janoušek [-]

ŽK: 44. R. Kofroň , 51. F. Filištein - 43. J. Novák .
Hráči zápasu: R. Korbel , R. Janoušek .
Místo: Boršov nad Vltavou. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Cibranský Jiří - Tomek, Kohout.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.