2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janoušek sestřelil i Mladé!


Branky


0

Lídra tabulky Mladé přivítal na svém hřišti Srubec. Hosté byli na vlně vítězných utkání s těžkými soupeři, ale na Srubci nazazili na zkušeného a odhodlaného soupeře. A také na Janouška hrajícího ve velké pohodě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šafrata odmítl vyrovnání

Mladému chybělo v utkání pár hráčů, ale přesto jim ambice a postavení v tabulce velely vyhrát. Ještě když srubeckým chyběli nejen hráči v poli, ale především brankáři a rukavice si tak musel obléci jinak obránce Korotvička. Ze začátku utkání to byla spíš taková oťukávaná, když míč na kopačkách měli více hráči Mladého. Domácí se potom přeci jen zmáčkli a vyústěním byly nejen šance, ale také hlavně vedoucí branka. Svoji střeleckou pohodu potvrdil veterán Janoušek, který si ve velkém čtverci většinou ví rady – 1:0. A mohlo být pro domácí ještě veseleji, když se v jasné příležitosti zjevil Radim Leština. Hosty v tomto případě zachránil Brůžek. Ve 30. minutě potom dostali obrovskou šanci v podobě pokutového kopu mládští. Šafrata ale vůbec netrefil branku. Přestože si na míc nesáhnul, Korotvička se stal hrdinou okamžiku. To byl impuls pro hráče v poli a Mladé do konce poločasu přehrávali, nicméně svoje šance již neproměnili. Domácí mohli být ale spokojeni, neboť byli o jeden gól před soupeřem.

Infarktový závěr pro domácí

Mladé ve druhé poločasu začalo více diktovat hru a usadili se na půli Srubce. Na úzkém hřišti ví domácí přesně jak bránit a tak dovolili hostům spíše jen střely z dálky a sami vyráželi do nebezpečných brejků. Utkání pomalu spělo ke svému závěru a domácí fanoušci byli stále v napětí. Bohužel se stalo to, čeho se obávali. V 80. minutě vzal míč na půli hřiště Materna, došel s ním až na kruh velkého vápna, odkud vystřelil. Korotvička míč vyrazil pouze před sebe a pro dobíhající Vítka nebyl problém vyrovnat – 1:1. Tým Srubce se mohl spolehnout na svého střelce a po rohovém kopu v 86. minutě Janoušek opět strhl vedení na stranu Srubce. Na zadní tyči hlavičkoval směrem Brůžkova svatyně a bránící hráči Mladého si nebyli při snaze míč zastavit úspěšní. Zápas skončil výhrou Srubce, který tak ještě více vyrovnal špici tabulky, kde nyní ztrácejí bod na svého dnešního soupeře. O další bod zpět je Nová Ves.     



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
Tomáš Kroupa (hráč Srubce): V sestavě kterou jsme dali dohromady jsem očekával trochu jiný průběh utkání, ale celý tým zahrál výborně, hlavně v prvním poločase a svou bojovností jsme porazili lídra tabulky. Výborně hrála celá obrana a v útoku opět řádil Janoušek. Od týmu SK Mladé jsem ale rozhodně čekal víc, předtím jsem je neviděl, takže jsem nevěděl, co nás čeká, ale tým Boršova byl podle mě o hodně těžší soupeř. Kdyby někdo dělal statistiky, tak Mladé mělo více ze hry, ale fotbal je o tom kdo dává branky a to se nám zatím daří.

SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Zápas se nám vůbec nepovedl, nedali jsme penaltu za stavu 1:0. To nás zlomilo a spíš jsme se hádali, než abychom hráli. Ve druhé půli jsme byli lepší, ale malé hřiště a zhuštěná obrana Srubce nám vůbec nevyhovovala a tak jsme se nedokázali výrazněji prosadit.



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
J. Korotvička [-] - F. Šálek [-] , T. Kroupa [-] , R. Hálek [-] , J. Švec [-] - J. Petr [-] , P. Kalina [-] , J. Novák [-] , J. Leština [-] - R. Janoušek [-] (88. L. Kohout [-] ) , R. Leština [-] (55. R. Dittrich [-] )

SK Mladé
J. Brůžek [-] - J. Šťastný [-] (75. A. Kolář [-] ) , V. Materna [-] , T. Kočvara [-] , A. Kolář [-] - J. Kudlata [-] (46. M. Lískovec [-] ) , P. Schuster [-] , V. Šafrata [-] , M. Schuster [-] (64. T. Linhart [-] ) - J. Vítek [-] , J. Podgorský [-]

ŽK: 27. F. Šálek , 67. P. Kalina - 37. V. Šafrata , 90. V. Materna .
Místo: Srubec. Počet diváků: 64. Rozhodčí: Granec Robert - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.