D. Malý 12.
1:4
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 15:00

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva zůstává nadále poslední


Branky


12. D. Malý - 44. M. Tomka , 56. M. Votruba , 68. J. Suchan , 89. J. Suchan
0

Souboj rezerv nabídl spoustu zajímavých situací. Domácí museli v utkání zvítězit, jestli se chtěli dát prát o záchranu. To samozřejmě Hrdějovice nechtěli dopustit a přestože zápas musel dochytat hráč  z pole, v utkání vysoko vyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tauber odmítl vedení

Oba týmy, respektive A týmy, se spolu utkaly o den dřív. V sestavách obou týmů byli i hráči, kteří se utkání aktivně zúčastnili. Úspěšnější byl tým Lokomotivy a tak měly Hrdějovice domácím co vracet. Do dvacáté minuty měli domácí nejméně čtyři čisté brankové příležitosti, které neproměnili Gregor, Tomáš Tauber a Petrou dvakrát hlavou. Ujala se pouze dorážka Malého, který využil závaru před brankou Hrdějovic po rohovém kopu – 1:0. Jeden gól byl ale vzhledem k mnoha šancím a dalšímu průběhu utkání zatraceně málo. Těsně před poločasem totiž zahrával rohový kop Tomka. A zahrál ho tak dobře, že míč za přispění brankáře Dvořáka skončil rovnou v brance – 1:1. V poslední minutě prvního poločasu měli domácí ideální příležitost jít do vedení. V jejich prospěch nařízený pokutový kop však neproměnil Tauber. Ten mimochodem neproměnil penaltu ani o den dříve. Ukázal tak sice velké sebevědomí, ale svému týmu v tomto okamžiku zrovna nepomohl. 

Hrdějovice strhly vítězství na svoji stranu

Do druhého poločasu nastoupili lépe hosté. U Lokomotivy se to stalo již pravidlem, že první poločasy odehraje velmi dobře a druhé jsou pak o poznání horší. V 56. minutě poslal Tomka z dalšího rohu centr do vápna a míč se propadl až k Votrubovi, který rozvlnil síť za Dvořákem – 1:2. O tři minuty později bylo na hřišti o dva hráče méně. Trčku fauloval Dvořáček, ten si to nenechal líbit a za oplácení uviděl správně červenou kartu. Do branky Hrdějovic tak musel hráč z pole Beran. Nicméně červenou kartu viděl i hráč domácích. Velmi přísnou červenou kartu uviděl nejspíše za faul na Trčku. Pokračovalo se tedy v deseti na obou stranách. Domácí si již do konce utkání žádné velké šance nevytvořili a naopak dvakrát udeřil hostující Suchan. V 68. minutě vystřelil po klacek a těsně před koncem utkání pak povodil tři hráče soupeře a s přehledem zavěsil. Konečný výsledek utkání, 1:4, je tak vzhledem k nástupu do utkání domácích velmi krutý. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB B
Zdeněk Gregor (hráč Lokomotivy ČB B): Zápas jsme si prohráli v prvním poločase, kdy jsme neproměňovali vyložené šance. Ve druhém poločase pak hosté šance, které měli, tak proměnili. Bohužel jsme hráli opět jen jeden poločas.

TJ Slavoj Hrdějovice B
Patrik Trčka (brankář Hrdějovic): Byl to celkem vyrovnaný zápas. V úvodu jsme přežili pár šancích domácích a ve druhém poločase jsme byli již lepším týmem. Nakopla nás neproměněná penalta na konci prvního poločasu. Nejlépe od nás zahráli Suchan s Tomkou.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
L. Dvořák [-] - Š. Sahan [-] , Z. Marek [-] , P. Křiváček [-] , Z. Gregor [-] (70. J. Dlouhý [-] ) - O. Jánošík [-] , M. Dvořáček [-] , J. Weinreb [-] , D. Malý [-] (66. J. Knotek [-] ) - T. Tauber [-] , J. Petrou [-]

TJ Slavoj Hrdějovice B
P. Trčka [-] - M. Severa [-] , M. Kolár [-] , M. Votruba [-] , J. Jeřábek [-] (46. J. Beran [-] ) - J. Suchan [-] , P. Kukačka [-] , P. Pimienta [-] , F. Sýkora [-] (66. M. Nálevka [-] ) - A. Pražský [-] , M. Tomka [-]

ŽK: 78. J. Suchan . ČK: 59. M. Dvořáček - 59. P. Trčka .
Hráči zápasu: M. Tomka , J. Suchan .
Místo: Loko ČB. Rozhodčí: Cibranský Jiří - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.