1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srubec již vede OP!


Branky


0

Staronový účastník OP přijížděl k utkání na Borku s vědomím, že získané tři body jej posunuli do čela tabulky. Jenže v cestě mu stál Borek ve velmi nabité sestavě s posilami budějovické Slavie. Ten se také dostal do vedení, jenže Srubec utkání otočil! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Ačkoliv postavení v tabulce favorizovalo více srubecké, sestavy obou týmů naopak dávaly velké šance domácím. V té se ve velkém počtu objevily posily ze Slavie, jak je již uvedeno v úvodu.  V sestavě Srubce se objevili tradiční hráči, kteří byli na lavičce doplněni dvěma matadory, Tůmou a Tomšů. Domácí mužstvo vstoupilo do utkání skvěle. Kantor střelou zevnitř pokutového území se štěstím překonal Korbela v brance Srubce – 1:0. Nutno podotknout, že mu k brance přispěly zmatky ve srubecké obraně, kdy se snažil Novák odkopnout míč, ale trefil jen svého spoluhráče Korotvičku, od něhož se balón odrazil právě ke Kantorovi. Utkání se potom odehrávalo spíše ve středu pole. V 19. minutě se opřel do míče z pětadvaceti metrů Kalina a tečovanou střelou vyrovnal stav utkání – 1:1.  Srubec mohl jít do konce do vedení. Novákovu střelu zastavila až tyč a přímý volný kop Jakuba Leštiny jen těsně minul branku, kterou hájil Pytel. Borek poté opět začal šlapat a vše korunovala překrásná střela Wejskraba, která se od břevna odrazila před brankovou čáru a stav utkání tak zůstal do konce prvního poločasu nezměněný. 

Srubec dokonal obrat v utkání

Druhý poločas byl podobný tomu prvnímu. Místo toho aby domácí roztáhli hru do křídel a využili velkého hřiště, hráli především středem, což byla voda na mlýn hostům. Ti jsou ze svého malého hřiště zvyklí podstupovat řadu osobních soubojů a i v dnešním zápase ukázali svoji velkou odolnost. V 51. minutě se do brejku dostal náhradník Tomšů, našel Nováka, jenž se hezky uvolnil, ale jeho střelu zastavil brankář Pytel. Štěstí pro srubecké bylo v tom, že se míč odrazil přesně k Dittrichovi, který se štěstím dokázal dostat hosty do vedení – 1:2. Trochu překvapivě si ve zbytku utkání domácí hráči žádnou vyloženou příležitost již nevypracovali. Po závěrečném hvizdu se tak mohli hosté radovat nejen z výhry, ale i z prozatímního vedení v tabulce OP. Naopak hosté mysleli určitě navíc a ukázal se fakt, že když většina jeho hráčů nastupuje ve vyšší soutěži, neznamená to automaticky tři body.  



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Marek Hučík (trenér Borku): Dnes jsme nastoupili ve velmi silné sestavě. Bohužel jsme se nedokázali do zápasu vůbec dostat a to i přes to, že jsme šli rychle do vedení. Paradoxně nám to možná ublížilo v tom, že jsme si mysleli, že nám výhra spadne do klínu sama. Zápas byl více o nakopávaných míčích a v osobních soubojích byli hosté důraznější.

TJ Slavoj Srubec
Tomáš Kroupa (hráč Srubce): Když jsem deset minut před utkání viděl naší sestavu a sestavu soupeře, tak jsem si říkal jestli není lepší odjet, ale to se naštěstí nestalo. Tým Borku měl velmi mladé mužstvo posílené o několik hráčů českobudějovické Slávie, ale v utkání to znát nebylo. Soupeř dal hodně šťastný gól, ale naše bojovnost a zkušenost nám přinesla další tři body a po zaváhání SK Mladé jsme v čele tabulky okresního přeboru, což asi nikdo z nás nečekal. Pochvalu zaslouží kompletně celý tým a hlavně obrana, které v posledních zápasech hraje skvěle.



Sestavy


FK Borek
M. Pytel [-] - Z. Kastl [-] , V. Babka [-] , P. Vajgel [-] , K. Krupka [-] - P. Kladenský [-] (73. F. Jiřík [-] ) , L. Kantor [-] , T. Wejskrab [-] , D. Mareš [-] (59. J. Litvan [-] ) - J. Korbel [-] (73. O. Vaník [-] ) , P. Vazač [-]

TJ Slavoj Srubec
R. Korbel [-] - R. Hálek [-] , J. Korotvička [-] (84. J. Tůma [-] ) , T. Kroupa [-] , F. Šálek [-] - F. Hekrdla [-] , P. Kalina [-] , J. Leština [-] , J. Novák [-] - J. Petr [-] (46. P. Tomšů [-] ) , R. Dittrich [-]

ŽK: 21. L. Kantor , 90. J. Litvan - 30. J. Korotvička , 90. J. Tůma .
Hráči zápasu: Z. Kastl - J. Novák , T. Kroupa .
Místo: Borek. Počet diváků: 68. Rozhodčí: Špelina Miroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.