2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 10:15

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves doma nezaváhala


Branky


60. Z. Holý , 90. R. Šejba
0

Domácí nastupovali do utkání s vědomím, že v případě výhry budou mít titul půlmistra ve vlastních rukou nebo v tomto případě spíše nohou. Utkání tomu i odpovídalo a Hluboká, která se usídlila v klidném středu tabulky, byla po celé utkání horším týmem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Hluboká přijela do Nové Vsi posílená výhrou z minulého kola a s vědomím, že může překvapit. Domácí před svými fanoušky chtěli naopak jednoznačně vyhrát. Na postu stopera nastoupil opět Boháč a Holzer se pomalu zabydluje na postu pravého beka. A jak je vidět není to vůbec špatná varianta, kterou trenér Pekárek vymyslel. Jeho tým byl od začátku lepším týmem. Paradoxně ale mohl inkasovat. Výše jmenovaní si špatně vyměnili míč nebezpečně blízko vlastní branky a celou situaci musel hasit až brankář Pavel, který vychytal Jankovského. Procházka potom po nahrávce Holzera byl již ve vápně a hezky našel Holého. Tomu však míč spadl na holeň a jen těsně minul branku, kterou hájil Jíša. Další obrovskou šanci domácích měl Brožka. Po trochu nepřehledné situaci se míč odrazil pro hosty tak nešťastně, že Brožka šel zcela sám na branku hostů. Brankář Jíša se možná trochu dopředu položil na zem, jenže domácí forward ho trefil a míč se odrazil na rohový kop. Nejnebezpečnější hráč hostů Jankovský dělal obraně Nové Vsi problémy a Holzer ho v jedné ze situací zastavil pouze za cenu nedovoleného zákroku metr za velkým vápnem. Ideální příležitost k zakončení však hlubočtí nevyužili. 

Nová Ves zužitkovala svoji převahu

Druhé dějství začalo již bez Kohouta, kterého nahradil více než pětačtyřicetiletý Neumann. Domácím to ale neuškodilo, spíše naopak. Ještě více stupňovali svůj tlak. Nejprve Neumann mladší šel z boku na Jíšu, ale branku vůbec netrefil. V 60. Minutě se skóre již měnilo. Procházka prostrčil míč na Holého, který ve stylu Thierry Henryho zakončil na zadní tyč podél brankáře – 1:0. Z domácího celku byl velmi aktivní nahrávač u první gólu Procházka, který se velmi často stahoval pro balóny a snažil se je rozdávat na své spoluhráče. Rezerva Hluboké si žádnou velkou šanci ve druhém poločase nevypracovala. Výsledek tak mohl v klidu zpečetit střídající Šejba, který v samostatném úniku nezaváhal, i když Jíša si na míč sáhnul - 2:0. Hluboká tak má aktuálně vyrovnanou bilanci výher, remíz a proher. Nová Ves si to v souboji o půlmistra rozdá v posledním podzimním kole v přímém souboji se Srubcem.  



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
David Holzer (hráč Nové Vsi): V celém utkání jsme byli lepším mužstvem. Ve druhém poločase jsme se pak dokázali prosadit i gólově zásluhou Holého a Šejby. Opět velmi dobrý zápas odehrál ve středu hřiště Bohumír Češka.




Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
P. František [-] - D. Holzer [-] , P. Boháč [-] , E. Janeček [-] , J. Kohout [-] (46. V. Neumann st. [-] ) - V. Neumann ml. [-] , B. Češka [-] , P. Janovský [-] , Z. Holý [-] - R. Procházka [-] , V. Brožka [-] (66. R. Šejba [-] )

TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Jíša [-] - K. Jandera [-] , F. Brom [-] , D. Vácha [-] , D. Ambrož [-] (78. A. Vacl [-] ) - J. Pavlík [-] , J. Rubick [-] , K. Štabrňák [-] , J. Hrdý [-] - M. Jankovský [-] , L. Valenta [-] (46. K. Jonáš [-] )

Místo: Nová Ves.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.