1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neplachov slaví druhou výhru v řadě


Branky


0

Neplachov poslední dvě kola včetně tohoto připomíná italský Inter Milán, který taktéž vyhrává utkání při jedné vstřelené brance. Borek chtěl z utkání vytěžit určitě více i vzhledem k tomu, že svůj kádr opět posílil o hráče budějovické Slavie. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prosadit se nedokázal ani jeden z hráčů

V posledním domácím zápase podzimu zavítal do Neplachova tým Borku, který byl doplněn o hráče Slavie. Domácí měli už tradičně problém se sestavou, když jim chyběl i nejlepší střelec OP Pícha a na lavičce měli domácí pouze brankáře Bicka a Zasadila. První šanci zápasu měli domácí - po dlouhém autu kapitána Martina Dušáka se míč dostal k Blažkovi. Ten ale zblízka netrefil zařízení. Zhruba od 25. minuty začínali přebírat otěže zápasu aktivnější hosté. Ti více drželi míč na svých kopačkách i lepší kombinovali na jinak velmi těžkém terénu. Domácí se naopak soustředili na obranu a hrozit se snažili nakopávanými míči.  Z těch vyplynulo i několik brejkových situací, když se do šance dostal jak Dychtl, tak Martin Dušák. Ale ani jeden se gólově neprosadil, oba zakončení uspěchali. Hráči Borku pak ještě více zatlačili a největší šanci měl po rohu Vaník, který z blízka těsně minul. Ke konci první půle se podařilo hostům připravit si několik střeleckých pozic, ale buď branku minuli, jako například Vazač, nebo byl na místě gólman Dvořák, který vytěsnil i velice podařenou střelu Kindermanna z přímého volného kopu. Fotbal se ale hraje na góly a ty nepadly v první půli žádné. 

Švec vstřelil vítězný gól

V druhém poločase si prohodil post Martin Dušák, který se stáhl do středu zálohy, s Petrem Švecem, jenž se naopak vysunul do útoku k Dychtlovi. Tento tah se domácím povedl, protože v 54. minutě poslal Láník dlouhý nákop a do souboje s Dychtlem šli oba stopeři Borku, míč propadl ke Švecovi, který v úniku nezaváhal a prostřelil gólmana Pytla – 1:0. Pro hosty to byl šok, první šance domácích v druhé půli skončila gólem. Domácí se pak ještě více zatáhli a zbytek druhého poločasu bránili hubený náskok. Hosté postupně svůj tlak stupňovali, z čehož občas vyústil i brejk Neplachova. Do jednoho slibného se dostal v 65. minutě Dychtl, v rozhodujícím okamžiku byl ale dle názoru domácích stažený za dres a ti se tak dožadovali penalty. Hlavní rozhodčí měl však odlišný názor. Hosté pak dále domácí přehrávali, ale přes zhuštěnou a obětavou obranu se nemohli prosadit. Největší šance hostů přišly v závěru utkání, ale většinu jich polapil výborný Dvořák nebo hosté zakončovali mimo tyče. Asi největší šanci měl v 87. minutě po špatné domluvě Dvořáka s Láníkem střídající Jiřík, když mu gólovou radost zkazil skokem do odkryté brány Dvořák a bravurně vytáhl střelu roh. Z následného rohu hlavičkoval špatně pokrytý Kindermann a Dvořák se opět vytáhl. V 90. minutě ještě nabídl rozhodčí hostům přímý kop z dobré pozice pár metrů před šestnáctkou - Kindermann poslední možnost na vyrovnání nevyužil a zakončil tvrdou střelou vedle tyče. Domácí nakonec dokázali vybojovat důležité vítězství, přestože v držení míče, střelách na branku a dalšách statistických údajích byli horší než soupeř z Borku.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (hráč Neplachova): Byl to především týmový výkon podpořený výborně chytajícím brankářem. Měli jsme opět velice prořídlou sestavu a museli jsme tomu přizpůsobit styl, který oku diváka určitě nelahodil. Ale bojovali jsme a dokázali jsme i hodně střel zblokovat. Samozřejmě jsme měli i štěstí. Hosté měli celý zápas územní převahu. Hráč zápasu určitě Marek Dvořák, který na konci chytil dva góly a velice dobrý zápas odehráli kapitán Martin Dušák a Martin Nekola, který musel zaskočit na postu obránce.

FK Borek
Marek Hučík (trenér Borku): V zápase o šest bodů jsme nastoupili ve velmi solidní sestavě, ale bohužel se hraje na branky a ty jsme dát nedokázali. Sice jsme měli míč neustále pod kontrolou a hráli na soupeřově polovině, nicméně když neproměníme ani vyložené šance, tak se prostě vyhrát nedá.



Sestavy


TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - P. Dušák [-] , J. Klečka [-] , J. Láník [-] , M. Nekola [-] - L. Blažek [-] , P. Švec ml. [-] , P. Šafář [-] , J. Brčák [-] - M. Dychtl [-] (80. L. Zasadil [-] ) , M. Dušák [-]

FK Borek
M. Pytel [-] - Z. Kastl [-] , L. Kantor [-] , P. Vajgel [-] , K. Krupka [-] - J. Frank [-] , O. Vaník [-] (80. F. Jiřík [-] ) , D. Mareš [-] (67. M. Šulista [-] ) , O. Kindermann [-] - J. Korbel [-] , P. Vazač [-]

ŽK: 22. J. Klečka , 57. M. Dychtl - 23. P. Vazač .
Hráči zápasu: M. Dvořák , M. Nekola , M. Dušák - L. Kantor .
Místo: Neplachov. Počet diváků: 66. Rozhodčí: Brejník Aleš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.