1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé zabralo na Rudolfově


Branky


0

Na těžkém terénu se očekával bojovný výkon od obou mužstev s velkým nasazení. Mladé po posledních nevydařených zápasech již muselo bodovat, ale to rozhodně netrápilo domácí, kteří také potřebují body jako sůl. Nakonec byli o gól šťastnější hosté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý náskok hostů utlumil Sukdol

Mladé nastoupilo k utkání v trochu pozměněné sestavě, ale vzhledem k šíři jeho kádru se nejednalo o neřešitelný problém. Naopak domácí nastoupili v klasickém složení bez pendlů z A týmu. Jako již tradičně komplikovalo veškerou snahu o kombinaci špatné hřiště na Rudlofově. Úvod utkání domácím ale vůbec nevyšel. Dlouhý pas po lajně na Kudlatu se snažil vyřešit za své obránce vyběhnuvší brankář Brůha. Situaci nevyřešil dobře, trefil pouze Kudlatu. Ten dokázal dostat balon na vápno, kde Šafrata neměl problém trefit odkrytou branku – 0:1. A pro Mladé bylo ještě veseleji. V 15. minutě se ke standartní situaci z 35 metrů postavil Materna, tradiční exekutor, kopů z těchto vzdáleností. Už když si Materna stavěl balon, jeho spoluhráč Vojtěch Moudrý na lavičce avizoval: „Vedeme 2:0“ a jeho jmenovec svojí pumelicí jeho slova potvrdil. Jeho střela šla sice doprostřed branky, ale těsně pod břevno. Nutno uznat, že domácí brankář opět neměl úplně čisté svědomí. A že brankáři nebudou hvězdami zápasu, ukázal i na druhé straně Brůžek. Ve 27. minutě z velké dálky poslal míc na branku Hlavatý a k překvapení všech nadělal Brůžkovi takové starosti, že volný míč uklidil Sukdol za mládského brankáře – 1:2. Ještě před tím musel hřiště opustit domácí Loula pro zranění. I přes závěrečný tlak Rudolfova se šlo do kabin za těsného náskoku týmu z Mladého. 

Skóre zůstalo neměnné

V poločase druhém již branka nepadla. Domácí byli aktivnější a hosté se soustředili především na brejky. Hned v několika se ocitl Linhart, ale nebyl úspěšný. V těchto chvílích ukázal Brůha svoje kvality. Jedinou vážnou šanci Rudolfova řešil Materna. V 78. minutě zpracoval míč na hranici pokutového území Beneš a až Materna stojící na brankové čáře vlastním tělem zabránil míči projít do sítě hostů. Brůžek si tak mohl oddechnout a svého kamaráda z obrany pozvat po zápase na pivo. Mladé nakonec výhru ukopalo a do karet jim hrálo i to, že celá druhá půlka byla velmi rozkouskovaná.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Miloš Schuster (hráč Mladého): Po prohrách jsme se potřebovali trochu zvednout. Nebylo to vůbec lehké utkání. Těžký terén, který kombinaci moc nepřál a bojovný soupeř. Jsme rádi, že se nám povedlo vyhrát a nenechali jsme si soupeře na špici tabulky uskočit.

SK Mladé
Petr Krýdl (trenér Rudolfova B): Dnešní utkání bylo velmi vyrovnané a rozhodly naše chyby, které jsme udělali. Hosté udělali pouze jedinou brankářem. Nejlepší hráč od nás byl obránce Tyrpák, celou hru dobře dirigoval pak na postu stopera Bajer.



Sestavy


SK Rudolfov B
O. Brůha [-] - D. Hlavatý [-] , J. Tušl [-] , A. Bajer [-] , R. Tyrpák [-] - V. Brom [-] (63. T. Beneš [-] ) , D. Nguyen Ngog [-] (69. M. Sládek [-] ) , K. Loula [-] (17. T. Kubů [-] ) , M. Pfleger [-] - J. Sukdol [-] , D. Říha [-]

SK Mladé
J. Brůžek [-] - J. Kudlata [-] , V. Materna [-] , M. Drábek [-] , A. Kolář [-] (58. M. Hybrant [-] ) - M. Lískovec [-] (69. D. Račák [-] ) , Š. Pařízek [-] , V. Šafrata [-] , J. Podgorský [-] - P. Schuster [-] (46. M. Schuster [-] ) , T. Linhart [-] (89. V. Moudrý [-] )

Hráči zápasu: R. Tyrpák , A. Bajer - V. Materna .
Místo: Rudolfov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šafránek Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.