Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:15

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves proměnila souboj o prvenství v exhibici


Branky


0

V Nové Vsi se odehrálo vyvrcholení podzimní části okresního přeboru Českobudějovicka, když na tamější trávník zavítal vedoucí celek tabulky Slavoj Srubec a jelikož Novoveští byli v tabulce jen o jeden bod druzí, jednalo se o přímý souboj o půlmistra okresního přeboru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasno bylo už po půli

Zápas se hrál tradičně v dopolední čase od 10.15 hod., za velmi pěkného počasí.  O důležitosti zápasu svědčí i fakt, že OFS delegoval k utkání tři rozhodčí v čele s nejlepším z nich, Robertem Grancem. Oba týmy nastoupily v nejsilnějším možném složení, domácím chyběli jen náhradníci Fr.Hlaváč a zraněný R.Šejba. Domácí začali velmi zostra a od začátku svého soupeře viditelně přehrávali, již v 7.minutě se na křídle uvolnil domácí Holý, ale do střely mu v poslední chvíli skočil obránce a srazil míč na roh. Ve 14. minutě si domácí vypracovali první gólovku, Češka nahrál míč Brožkovi, ten jej posunul do šestnáctky na Procházku, ale ten v jasné šanci přestřelil branku. Ve 20. minutě poprvé o sobě dali vědět i hosté, kdy se po odraženém míči dostali do úniku, který ale včasným vyběhnutím zlikvidoval brankář Pavel. Ve 24. minutě si domácí vypracovali další šanci, Holzer odcentroval zprava do šestnáctky na Procházku, ten postrčil míč na Janovského, jeho střelu ale zlikvidoval brankář Korbel. O minutu později se již domácí radovali, Procházka poslal míč z rohu před branku, kde se k odraženému míči dostal D.Holzer a hlavou jej poslal do sítě – 1:0. Ve 30.min. přidali domácí druhou branku, Procházka nahrál Holému, ten míč posunul doleva na obránce J.Kohouta, který s lehkou tečí jednoho s obránců prostřelil gólmana Korbela – 2:0. Domácí v těchto chvílích na hřišti zcela dominovali, dělali si, co chtěli a hosté vůbec nestíhali, ve 37.min. kopal zprava roh V.Neumann ml., na prudký centr si naběhl Boháč a hlavou doprostřed branky zvýšil vedení na – 3:0. A to ještě nebylo vše, ve 42.min. Janovský nahrál do strany V.Neumannovi ml., ten našel centrem v šestnáctce Brožku, který ale v jasné šanci neuspěl, jeho střelu brankář Korbel vytáhl na roh. K jeho rozehrání se postavil Procházka, centrem našel před brankou Janovského, který se trefil přesně – 4:0, běžela 44.minuta, krátce poté rozhodčí odpískal konec poločasu, pro hosty to bylo vysvobození, na hřišti existovalo jen jedno mužstvo, vedoucí celek soutěže vůbec nevystřelil na branku.

Srubec ulehl do zimního spánku o zápas dříve...

Kdo si myslel, že se Srubečtí do druhé půle probudí, ten se mýlil, scénář zápasu byl stále stejný, domácí vzali soupeři myšlenky na zvrat k zápase hned na začátku druhého poločasu, ve 48.min. kopal V.Neumann ml. roh, na jeho centr do šestnáctky se krásně zavěsil D.Holzer a hlavou popáté rozvlnil síť – 5:0, hosté si vůbec nevěděli rady s bráněním standardních situací domácích, byla to již čtvrtá branka po rohovém kopu! V 55.min. Janovský poslal míč do ulice na Brožku, ale ten byl naštěstí pro hosty v těsném ofsajdu. V 57.min. hosté poprvé vystřelili na domácí branku, Boháč odvrátil centr za šestnáctku, míč se dostal k Janouškovi,  ale jeho střela branku minula. V 59.min. si naběhl po levé straně dopředu J.Kohout, místo střely z úhlu nahrál pod sebe do šestnáctky, ale do Procházkovy střely skočil jeden z obránců. V 64.min. si vzal míč na vlastní půlce Boháč, své sólo přes tři hráče zakončil přihrávkou doleva na nabíhajícího obránce J.Kohouta, ten si míč posunul a prudkou ránou poslal míč před branku, kde jej jeden z obránců lehkou tečí nasměroval do sítě – 6:0. V 72.min. Procházka rozehrál míč napravo do šestnáctky, kde se nedohodli Brožka s Labajem, Brožka sebral výhodněji postavenému Labajovi míč, ale jeho střela mířila vedle. Domácí v těchto chvílích již trochu ze svého tempa slevili, ale rozložení hosté toho nedokázali využít, naopak domácí si vypracovali další šance, hosté jakoby čekali na konec zápasu, který by byl pro ně vysvobozením. V 86.min. Boháč rozehrál přímý kop před branku, Janovský hlavou míč vrátil na hranici vápna, kde jej krásně z voleje trefil Zb.Holý, ale těsně minul branku, v 88.min. Procházka po další pěkné akci posunul míč do ulice Janovskému, ten ale vystřelil zcela sám jen do náruče brankáře Korbela. Krátce poté rozhodčí Granec vedoucí celek soutěže vysvobodil z velkého trápení a ostudy a zápas ukončil za velké radosti domácích hráčů a rekordní divácké návštěvy.

Domácí si tak po výborném výkonu připsali svou nejvyšší podzimní výhru nad vedoucím celkem soutěže a získali tak titul podzimního mistra OP, vedoucí celek soutěže, tým Slavoje Srubec, svým výkonem zcela zklamal, za celý zápas vyslal na domácí branku dvě střely, zápas vůbec nevypadal jako utkání nejlepších dvou celků. Pro domácí je to asi jeden z největších úspěchů v historii, vždyť do soutěže vstupovali s cílem nahrát na podzim kolem 20 bodů a vyhnout se tak na jaře bojům o záchranu, ale nakonec z toho je 1. místo v tabulce a vysoko překonaný cíl v získaných bodech.



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
P. František [-] - D. Holzer [-] , E. Janeček [-] , P. Boháč [-] , J. Kohout [-] - V. Neumann ml. [-] (65. L. Labaj [-] ) , B. Češka [-] , P. Janovský [-] , Z. Holý [-] - V. Brožka [-] (80. V. Neumann st. [-] ) , R. Procházka [-]

TJ Slavoj Srubec
R. Korbel [-] - J. Hekrdla [-] , R. Hálek [-] , T. Kroupa [-] , J. Švec [-] - J. Petr [-] (46. P. Tomšů [-] ) , J. Novák [-] , J. Leština [-] , P. Kalina [-] - R. Janoušek [-] (68. F. Hekrdla [-] ) , R. Leština [-] (75. D. Sojka [-] )

ŽK: 36. J. Kohout , 74. D. Holzer - 36. R. Hálek , 40. P. Kalina , 77. J. Švec .
Hráči zápasu: P. František , D. Holzer .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 105. Rozhodčí: Granec Robert - Havlíček, Hruška.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.