1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srubec se s rezervou Hluboké rozešel smírně


Branky


0

V sobotu v podvečer přivítal Srubec na svém hřišti hlubocké "béčko". Ačkoliv předpověď počasí slibovala mírné ochlazení, žádné se nekonalo a tak hráči odehráli celý zápas v tropickém horku. Zatímco Srubec nastoupil ke svému prvnímu mistrovskému utkání téměř kompletní, Hluboká přijela v oslabené a také omlazené sestavě. Diváci mohli sledovat vyrovnané a oboustranně bojovné utkání, ve kterém si oba soupeři body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla dvě branky, po jedné na obou stranách

V prvním poločase působila fotbalovějším dojmem Hluboká. Jako první však zahrozil ze standardní situace domácí kapitán Hekrdla, který však branku netrefil. Ve 32. minutě ponechal hlavní arbitr utkání Hruška výhodu srubeckým hráčům a když už se zdálo, že útočník Srubce na míč nedosáhne, faul dopískl. Hráči akci dohráli a nebýt pískotu rozhodčího, Srubec by vedl. Těžko však rozhodčímu v této situaci cokoliv vyčítat, přestože domácí diváci měli o celé situaci „jasno“. Ve 34. minutě tak udeřilo na straně druhé. Po faulu Mlčocha dostala Hluboká možnost pokutového kopu, který bez problémů proměnil kapitán Sedlický. Do šaten se šlo nakonec za nerozhodného stavu, když zpětnou přihrávku Janouška uklidil Kalina k levé tyči z pohledu brankáře Jíši.

Druhý poločas se skóre již neměnilo

Do druhé půle vstoupil Srubec aktivně, ale Hekrdla před brankářem Jíšou neuspěl. V 62. minutě měl obrovskou šanci domácí Janoušek, bohužel pro Srubec ale těsně minul. V 77. minutě šel ze strany aktivní Hekrdla  sám na brankáře, situaci však nevyřešil ideálně a pro Jíšu tak nebyl problém balon chytit. O minutu později šel nuceně do sprch hostující Valenta, když dostal druhou žlutou kartu. Srubec tak dostal možnost přesilovky. Největší šanci si vytvořil Janoušek, ale tváří v tvář Jíšovi opět neuspěl, když se míč díky jemné teči brankáře odrazil jen na tyč. Hluboká nakonec remízu uhájila, přestože ve druhé půli hrozila spíše sporadicky. Utkání bylo ke konci spíše o vůli a nakopávaných míčích z obou stran.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
Jakub Leština (hráč Srubce): První poločas byla Hluboká fotbalovější, běhavější. Naopak ve druhé půli jsme měli dvě, tři možnosti ke vstřelení gólu. Myslím si ale, že bod je nakonec spravedlivý, když jsme měli štěstí při našem špatném odkopu v závěru utkání. Bod bereme, jsem rád, že se nás sešlo tolik a v utkání jsme rozhodně nepropadli.

TJ Hluboká nad Vltavou B
Vít Voleman (vedoucí mužstva Hluboké): Přijeli jsme v 11 lidech, na střídání hráč dojel až v průběhu utkání. Dnešní sestavu tak doplnili mladíci. Vzhledem k těmto okolnostem a vyloučení Valenty jsme s bodem spokojeni. Hráli jsme to, na co jsme měli a až do vyloučení jsme se snažili být aktivní, potom už jsme jenom bránili výsledek.



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
R. Korbel [-] - R. Hálek [-] , J. Korotvička [-] (17. J. Švec [-] ) , T. Kroupa [-] , M. Mlčoch [-] - J. Hekrdla [-] , P. Kalina [-] , J. Novák [-] , J. Leština [-] - F. Koudelka [-] , R. Janoušek [-]

TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Jíša [-] - V. Marek [-] , J. Procházka [-] , K. Jandera [-] , F. Brom [-] - D. Ambrož [-] , M. Sedlický [-] , J. Hrouz [-] , J. Beneš [-] - K. Vácha ml. [-] , L. Valenta [-]

ŽK: 41. F. Koudelka - 42. L. Valenta . ČK: 78. L. Valenta .
Hráči zápasu: J. Novák - K. Vácha ml. .
Místo: Srubec. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.