J. Švec 28.
1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit utkání si z Neplachova odvezl všechny body


Branky


28. J. Švec - 37. D. Holzer , 68. D. Holzer , 76. Z. Holý
0

Do Neplachova, který nakonec postoupil do OP z druhého místa zavítal tým Nové Vsi i se dvěma novými akvizicemi z Nových Hodějovic, Janovským a Holzerem. Právě druhý jmenovaný zažil  v novém dresu skvostný debut, když dvěma brankami rozhodl utkání, ve kterém byla Nová Ves po celou dobu lepším týmem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neplachov vedl, do šaten se však šlo za stavu 1:1

Po úvodním „oťukávání“ zahrozil jako první domácí Brčák, když v 15. min. z dobré pozice přestřelil. Ve 20. minutě stříleli hosté z rychlého protiútoku do tyče. V minutě 28. vstřelil hlavou první gól zápasu domácí Jan Švec, který dorazil střelu Láníka. Byla to ale po hříchu jedna z mála šancí, které si Neplachov v průběhu utkání vytvořil. Ve 37. minutě se pak po sérii rohů poprvé v utkání prosadil hlavou Holzer – 1:1. Ačkoliv Nová Ves více držela balón, přesněji mobinovala, skončil poločas remízou. 

Velkou převahu zúročila Nová Ves ke vstřelení dvou branek

Druhá půle se odehrála v režii hostů, kteří v podstatě nepustili domácí do hry. Za zmínku stojí ve 49. minutě únik domácího kapitána Martina Dušáka, který se řítil ze strany sám na brankáře hostů Pavla Františka a 5 metrů před velkým vápnem byl zezadu podražen. Následovala žlutá karta, ikdyž nemuselo zůstat jen u ní. V 67. minutě zahrávali hosté další roh a znovu skóroval Holzer, který se jako první dostal k odraženému balónu ve skrumáži před brankou domácích. Holzer tak z pozice obránce ukázal svým útočníkům, jak správně zakončovat.  V 76. minutě se ještě po pěkné akci hostů prosadil Holý, kdy po zpětné přihrávce parádně obstřelil Zasadila. Utkání dovedla Nová Ves do vítězného konce, přestože se v 88. minutě nechal nepochopitelně vyloučit Kohout (1. ŽK - faul na půli hřiště, 2. ŽK – zakopnutý balón…)Domácí předvedli špatný výkon, hlavně v druhé půli si nedokázali kloudně přihrát a ohrozit branku Nové Vsi. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (organizační pracovník Neplachova): My jsme to často soupeři usnadnili, hodně jsme chybovali v rozehrávce a v útoku jsme nedokázali podržet míč. Chyběla nám agresivita a větší bojovnost. Druhá půle byla z naší strany hrozná…Hosté předváděli pěkné akce, byli daleko sehranější a zaslouženě si odváží 3 body.

TJ Nová Ves u ČB
M. Pekárek (trenér Nové Vsi): Hosté se sice ujali vedení v zápase, ale ještě do půle jsme vyrovnali. V 2. poločase jsme potom přidali ještě dvě branky. Jinak si myslím, že jsme zaslouženě vyhráli, neboť jsme byli celý zápas lepším mužstvem.



Sestavy


TJ Sokol Neplachov
L. Zasadil [-] - L. Svobodný [-] , L. Sobota [-] , M. Pícha [-] , J. Klečka [-] - P. Šafář [-] (46. M. Hruška [-] ) , J. Brčák [-] , J. Láník [-] , M. Nekola [-] - M. Dušák [-] , J. Švec [-]

TJ Nová Ves u ČB
P. František [-] - F. Hlaváč [-] (62. B. Češka [-] ) , E. Janeček [-] , J. Kohout [-] , D. Holzer [-] - P. Janovský [-] , P. Boháč [-] (75. L. Labaj [-] ) , V. Neumann ml. [-] , Z. Holý [-] - R. Procházka [-] (86. V. Neumann st. [-] ) , V. Brožka [-]

ŽK: 7. J. Kohout , 35. P. Janovský . ČK: 89. J. Kohout .
Hráči zápasu: Z. Holý , D. Holzer .
Místo: Neplachov. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.