M. Tomka 86.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé o svém vítězství rozhodlo v posledních vteřinách


Branky


0

V zápase Hrdějovic B s Mladým byl favorit, aspoň z pohledu loňského umístění jasný. Samotný zápas byl potom ale mnohem vyrovnanější, kdy v nastavení rozhodl mládský Červený.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V pvní půli se ujala pouze krásná střela Materny

První poločas mnoho zajímavých událostí nepřinesl. V 9. minutě mohl skórovat domácí Martin Bíca, sám před prázdnou brankou ale neuspěl – proti stálo břevno. Trest přišel za nedlouho, když si přímý kop postavil asi z 25 metrů od branky hostující Materna a střelou do horního růžku nedal brankáři Trčkovi žádnou šanci. Trenéři obou celků měli určitě o přestávce svým „ovečkám“, co říci.

Infarktový závěr rozhodl o 3 bodech pro Mladé

Bohužel na hře se to nijak neprojevilo a pokračoval fotbal z první půle. A tak není divu, že první zajímavá situace se zrodila v 67. minutě, kdy musel střídat domácí brankář Trčka kvůli blíže nespecifikovanému zranění v dolní části těla. Na jeho pozici zaskočil Jakub Beran. V 72. minutě se již domácí skoro radovali, jenomže na brankové čáře zaskočil za gólmana Mladého Brůžka „všudybyl“ Materna., který zneškodnil hlavičku Sýkory. A tak si v 86. minutě vzal slovo zkušený Tomka. Ten jakoby se nechal inspirovat Maternou a výstavní trefou na vzdálenější tyč z přímého volného kopu vyrovnal. Už se zdálo, že si oba týmy body rozdělí, když se k přímému postavil opět Materna. Jeho střela byla zblokována zdí, odražený míč si našel Červený a šikovně hlavou uklidil míč do branky. Do konce zápasu se již nestalo a po posledním hvizdu hlavního sudího Šafránka, se mohli začít hosté naplno radovat. 



Ohlasy k zápasu



SK Mladé
Filip Červený (hráč Mladého): Do zápasu jsme nastupovali s cílem odvést si 3 body. Ovšem domácí hráli velmi aktivně a od začátku zápasu nás přehrávali. Když jsme dali gól z přímého kopu, síly na hřišti se vyrovnaly. Ačkoliv naše obrana mnoho krát chybovala, cíl jsme splnili a cenné tři body získali.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice B
P. Trčka [-] (65. V. Bíca [-] ) - M. Kolár [-] , M. Bíca [-] , V. Kučera [-] , M. Votruba [-] - F. Sýkora [-] , M. Severa [-] , A. Pražský [-] (73. P. Čečka [-] ) , Z. Filípek [-] (62. J. Beran [-] ) - D. Pešek [-] , M. Tomka [-]

SK Mladé
J. Brůžek [-] - F. Červený [-] , J. Šťastný [-] , T. Kočvara [-] , J. Podgorský [-] - V. Moudrý [-] , M. Schuster [-] (77. Š. Pařízek [-] ) , V. Materna [-] , V. Šafrata [-] (82. M. Herman [-] ) - J. Vítek [-] (46. P. Schuster [-] ) , M. Lískovec [-] (46. T. Linhart [-] )

Hráči zápasu: M. Severa - J. Podgorský .
Místo: Hrdějovice. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.