4:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov/Dubné přehrál nováčka OP Boršov n. V.


Branky


0

Mužstvo Boršova je nováčkem okresního přeboru a bylo natěšené na první utkání. Kvůli nepříznivému počasí, které se podepsalo na hřišti v Dubném, se utkání odehrálo na perfektně připraveném pažitu v Jankově. Utkání nakonec ovládli domácí hráči, kteří položili základ k vysokému vítězství hned v první půli. Dubné si tak připsalo první tři body, Boršov si musí počkat minimálně do dalšího kola, kdy se střetne budějovickou Lokomotivou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uragán v podání domácích hráčů znamenal 3 góly

V prvním poločase byli dominantní hráči Dubného. Od prvních minut šli za vítězstvím a první gól na sebe nenechal dlouho čekat. Rohový kop zahrál Rut přesně na hlavu pendla z A týmu Popelky a bylo to 1:0. Ve 25. minutě ustál souboj na hranici šestnáctky Ježek a rázem vedli hráči Dubného o dvě branky. Nutno podotknout, že mezitím museli boršovští dvakrát střídat, což určitě nebylo v jejich taktických plánech. Do poločasu pak přidali domácí ještě jeden gól. Povedenou akci na levé straně a následný centr zužitkoval kapitán Rut. Do kabin se šlo tak za komfortního vedení domácích borců a všeobecné spokojenosti jankovských fanoušků. 

Snaha Boršova na zdramatizování utkání nestačila

Ačkoliv domácí trenér jistě nabádal své hráče k ostražitosti a důslednému dohrání zápasu, druhou půli začal Boršov aktivně a přitlačil svého soupeře. Vytvořil si i pár slibných šancí a v 65. minutě se ujal centr z levé strany, který zužitkoval Fessl. Pomohl mu k tomu i brankář Šturma, který centr podběhl. Další gólovku měl Gruber, jenže netrefil „zařízení“. A jak už to ve fotbale chodí, opět platilo známé pravidlo – nedáš, dostaneš. Přišel centr z levé strany a střídající Kudláček neměl problém skórovat – 4:1. Potěšený z povedeného střídání musel být v té chvíli i domácí trenér Bürger. Utkání se po tomto gólu již spíše dohrávalo a Boršov již neměl sílu na zkorigování. Nicméně na začátku druhé půle ukázali hráči nováčka soutěže své kvality a mohou se se vztyčenou hlavou připravovat na další utkání. 



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Daniel Rut (kapitán Jankova/Dubného): Jsme velmi spokojeni s předvedenou hrou v první půli a celkovým výsledkem. Získali jsme tři body, zahráli jsme si na perfektním hřišti a jako další pozitivum vnímám i fakt, že se do hry zapojili hráči z lavičky. Dobrý start do soutěže.

FK Boršov nad Vltavou
Petr Trefný (trenér Boršova): Myslím si, že utkání velmi ovlivnila dvě naše nucená střídání v prvním poločase. Domácí se dostali v prvním poločase do tří brankového náskoku. Druhou půli jsme začali velmi dobře a měli i několik šancí. Zlom přišel s neproměněnou šancí Grubera za stavu 3:1. Hned z protiútoku jsme totiž dostali na 4:1 a bylo po utkání. Nicméně hráče musím pochválit za příkladný přístup, nic neodflákli a rvali se až do konce.



Sestavy


SK Jankov B
B. Šturma [-] - P. Honner [-] , M. Popelka [-] , P. Maxa [-] (65. M. Kudláček [-] ) , L. Simandl [-] - R. Hejda [-] (86. J. Janeček [-] ) , V. Jirkovský [-] , D. Rut [-] , J. Šindelář [-] (76. L. Formánek [-] ) - M. Ježek [-] (80. K. Bohdal [-] ) , O. Maxa [-]

FK Boršov nad Vltavou
P. Fabián [-] - L. Komrska [-] , F. Filištein [-] , P. Češka [-] - J. Češka [-] , L. Soukup [-] , J. Gruber [-] , V. Anderle [-] (19. J. Macík [-] ) - R. Kofroň [-]

ŽK: 39. M. Ježek , 56. R. Hejda , 67. D. Rut - 19. R. Kofroň .
Hráči zápasu: M. Popelka , D. Rut .
Místo: Jankov. Počet diváků: 45.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.