1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 15:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na hřišti Lokomotivy se zrodil překvapivý výsledek


Branky


0

V Suchým Vrbným, na perfektně připraveném hřišti, se začínalo v 15:00 a soupeřem budějovické Lokomotivy B byly Nové hrady. Diváci, kteří viděli pouze první půli, nejspíše nevěřili vlastním očím, když se večer koukli na náš web. První a druhá půle byly jako den a noc a překvapivé vítězství si připsali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lokomotiva využila pouze jednu ze svých mnoha šancí

V první půli vletěla Lokotka na svého soupeře ve velkém stylu a jejich aktivitu proměnil ve vedoucí gól útočník Fošum křižnou střelou, když mu hodně pomohli váhající stopeři Nových Hradů. Domácí měli i další šance. Choutka šel sám na Koprnu, ale neuspěl. Následně střílel dva krát velmi dobře Křiváček. Bohužel pro Lokotku v prvním případě netrefil branku, ve druhém ho pak vychytal zmiňovaný Koprna. Do 30. minuty to byl domácí koncert, až poté se hra přeci jen trochu vyrovnala, což bylo způsobeno především upadajícím výkonem domácích. Hosté z Nových Hradů neměli v první půli jedinou šanci a byli rádi za poločasovou přestávku.

Velký obrat dokonal v 90. minutě Suchý!

Druhou půli začala hrát Lokotka profesorsky pod dojmem, že se nemůže nic stát. Ale ono se stalo. Nejprve v 64. minutě vyrovnal po nákopu z půlky hřiště Brousek. Poté v 77. minutě musel odstoupit po nezaviněném souboji o míč domácí Mrazík, který si ošklivě otočil koleno. A jelikož neměli domácí dalšího hráče na lavičce, museli dohrávat utkání o deseti. V 80. minutě hlavičkoval Marhoun ještě nad branku. V 88. posunul hostující kapitán Jelínek míč střídajícímu Suchému, který svůj nájezd ze strany na Kuruce neproměnil. Všechno si ale vynahradil v 90. minutě, kdy vyškolil dva bránící hráče a vsítil rozhodující gól. Po poločase by tomuto výsledku nejspíše nevěřili ani sami hráči Nových Hradů, nicméně domácí hráči jim to svým přístupem ve druhé půli velmi usnadnili. Na závěr bychom rádi popřáli hodně zdraví domácímu Mrazíkovi, aby dal svoje koleno co nejdříve dohromady. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB B
Ondřej Zajíček (hráč Lokomotivy B): Z naší strany to byl zbytečně prohraný zápas. Prvních třicet minut bylo výborných, naopak druhou půli jsme hráli špatně nebo spíš vůbec a jim to stačilo na výhru. Myslím si, že to byl zápas, který jsme měli vyhrát, ale bohužel…

TJ Nové Hrady
Vítězslav Jelínek (trenér Nových Hradů): V první půli byli domácí jednoznačně lepší, více běhali, my byli všude pozdě. Tajně jsem doufal, abychom nedostali hlavně moc gólů…Ve druhé půli jakoby nás domácí podcenili a my jsme toho využili k vyrovnávací brance Brouska. Se štěstím jsme nakonec i vyhráli brankou z poslední minuty, ale s hrou našeho týmu nemůžu být spokojen.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
L. Kuruc [-] - L. Radosta [-] , J. Zýka [-] , P. Kamiš [-] , O. Zajíček [-] - M. Mrázik [-] , P. Křiváček [-] , P. Houška [-] , J. Knotek [-] - T. Choutka [-] , R. Fošum [-]

TJ Nové Hrady
D. Koprna [-] - J. Jelínek [-] , Z. Hrbáček [-] , R. Fáč [-] , M. Němec [-] - P. Silmbrod [-] , L. Tuscher [-] , V. Jelínek [-] , J. Marhoun [-] - R. Brousek [-] , M. Zajac [-]

ŽK: 63. O. Zajíček , 69. J. Zýka - 11. Z. Hrbáček , 11. J. Marhoun , 53. R. Fáč , 88. P. Silmbrod .
Hráči zápasu: R. Fošum - D. Koprna .
Místo: Loko ČB. Počet diváků: 25.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.