Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov si doma poradil s Kardašovou Řečicí


Branky


0
V utkání plném šancí a branek slavil výhru Lišov.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svižný začátek a gól do šatny

Domácí začli svižně a už v 5.minutě z pohledné akce otevřel skóre Jan Kándl. V 9. minutě to byl opět Jan Kándl, který po přímém kopu rozjásal domácí fanoušky podruhé. Hosté nesložili zbraně a po 14. minutách snížil povedeným lobem Ondřej Jánošík. Poté domácí mírně znejistěli. Klid v podobě dvougólového vedení do šatny zajistil ve 44.minutě Mach.

Lišov nepolevil a mohl slavit

   Domácí si druhé dějství poněkud zkomplikovali, když se o kontaktní gól na 3:2 postaral už ve 48. minutě po rohu Pražák. Hosté vystrčili růžky a snažili se zaútočit. Nechali přitom na holičkách brankáře Trepku, který musel vytáhnout z rukávu několik výborných zákroků. V 66.minutě však nezabránil ve skórování Machovi a stav 4:2 vzal hostům chuť do hry. Deset minut před koncem základní doby pojistil vítězství Lišova znovu Mach. Milovníky statistik možná potěší, že to byl zápas bez jediné karty a Ota Mach zaznamenal v teprve desátém zápase soutěže již v pořadí pátý hattrick.


Ohlasy k zápasu


SK Lišov
Petr Shýbal ( hráč domácí ): Hrál se pěkný fotbal a padaly pohledné branky. Rychlé dva góly nás nakoply. Začátek druhé půle nám sice nevyšel, ale přesto si myslím, že pro hosty je to celkem milosrdný výsledek. Několikrát je až neskutečně podržel brankář. Posledních cca 10 minut navíc dohrávali o 10, když se jim zranil hráč a neměli už nikoho na střídání.

FK Kardašova Řečice 1922
Aleš Brunner ( trenér hosté ): Soupeři musím pogratulovat a sportovně uznat zaslouženou výhru. Posledních 25 minut se naše hra sesypala a utkání jsme už jen odchodili. Musíme vystřízlivět z úvodního zápasu a soustředit se na boj záchranu. Omluvou je, že to byl rychle poskládaný tým. Hráči měli za sebou mnoha hodinové návraty z dovolené až v odpoledních hodinách. Zkusíme to napravit doma a porvat se s Třeběticemi o dobrý výsledek!



Sestavy


SK Lišov
M. Maršán [-] - D. Brtna [-] , D. Mlýnek [-] , O. Grech [-] , P. Shýbal [-] - J. Novák [-] (70. L. Mlýnek [-] ) , J. Kándl [-] , M. Werner [-] , D. Bouchal [-] - O. Mach [-] , P. Kandl [-]

FK Kardašova Řečice 1922
T. Trepka [-] - J. Pozníček [-] , P. Kvasnička [-] , T. Pražák [-] , K. Janeček [-] (68. M. Zeman [-] ) - M. Bílek [-] , P. Vosecký [-] , V. Jánošík [-] (63. T. Zavadil [-] ) , S. Sedláček [-] - J. Kovář [-] , O. Jánošík [-]

Místo: Lišov. Počet diváků: 51.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.