0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 15:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovany po dvou debaklech vezou výhru z Olešnice


Branky


0
Derby mezi Olešnicí a Borovany přineslo první výhru hostů
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

   V prvním poločase se zdálo, že hosté z Borovan budou pokračovat v nastoleném trendu. Domácí více tlačili a vytvořili si několik gólových příležitostí. Dobré tři příležitosti by se daly označit za tutové. Bohužel pro Olešnici neměli domácí správně seřízené mířidla. Hosté se nadějných šancí prakticky nedostávali.

Olešnice se za výhrou pachtila marně

   Druhou půli zahájili domácí se dvěma změnami. A úvodních dvacet pětadvacet minut hosty téměř až zamkli na jejich polovině hřiště. Zahrávali několik zajímavých standardních sitaucí a vytvořili si i další šance. Produktivita byla však na stejné úrovni jako v prvním dějství. Bleskem z čistého nebe bylo v 70.minutě vymanění se z tlaku Borovan a gólová střela Čutky. Olešnice vrhla všechny síly do útoku, ale další vyložené šance znovu neproměnila. Tím však nechávala vzadu okénka. Jedno z nich využil v nastaveném čase Faktor a gólem do odkryté brány pečetil výhru hostů 0:2.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel ( trenér domácí ): Nebylo to typické derby. Věděli jsme proti komu hrajeme, ale nebylo to vyhrocené. Dá se říci, že svým způsobem jsme byli lepší. Fotbal je hra o gólech a byť jsme měli snad 10 vyložených šancí, branku jsme nedali.

FK Calofrig Borovany
Václav Zeman ( trenér hosté ): My jsme se konečně sešli. Do Olešnice jsme jeli s cílem nedostat další výprask. Oproti předchozím zápasům to bylo z naší strany jako den a noc. Hráli jsme disciplinovaně a pochvalu si zaslouží všichni. Myslím, že výsledek byl oprávněný.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
J. Tomášek [-] - M. Němec [-] (46. M. Lechner [-] ) , S. Jindra [-] (71. L. Burda [-] ) , B. Bahenský [-] , P. Fiala [-] - S. Drtina [-] (46. R. Jindra [-] ) , T. Kačírek [-] , O. Husa [-] , M. Buřič [-] - J. Brousek [-] , M. Hanzal [-]

FK Calofrig Borovany
D. Janeček [-] - M. Džuba [-] , B. Němec [-] , P. Langer [-] , R. Malík [-] (60. M. Tröstl [-] ) - M. Tomášek [-] , S. Čutka [-] , A. Pilát [-] , F. Faktor [-] - J. Čermák [-] (89. P. Broum [-] ) , A. Fencl [-] (46. B. Kratoška [-] )

ŽK: 20. J. Brousek - 52. M. Džuba , 60. A. Pilát , 78. S. Čutka .
Místo: Olešnice. Počet diváků: 180.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.