0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 10:15

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice pokračuje ve spanilé jízdě a veze 3 body z Borovan


Branky


0
Borovany nestačily na Lomnici
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli hosté

   První poločas zahájili výrazně lépe hosté. Prvních cca 20. minut domácím řádně zatápěli. V 11. minutě využil okénka v obraně po přihrávce Čuty z brejku Mikuláštík. Následující minutu Pancíř zamířil jen nad. Po zhruba polovině úvodního poločasu domácí přeci jen mírně pookřáli. V 38. minutě museli domácí pro zranění svalové střídat brankáře Janečka. Náhradník Pečenka pobyl na hřišti sotva minutu a hosté udeřili podruhé. Další okno z zadních řadách Borovan využil Čuta, který reagoval nejpohotověji a ze skrumáže zvýšil na 2:0. Dvě minuty nato mohl přidat třetí gól Pancíř, ale ukazatelem skóre nepohnul.

Hosté nadále lepším týmem

   Druhá půle se odehrávala v podobném duchu a hosté dokazovali, že ke třem výhrám v řadě se dopracovali zaslouženě. Už ve 47. minutě nechali domácí po rohu Řehoře hlavičkovat nevysokého Mikuláštíka a bylo to už 0:3. O gólovou tečku utkání se postaral v 73. minutě Němec. A to když proměnil pokutový kop nařízený po faulu na Zákostelského. Svým třetím gólem v sezóně stanovil výsledek zápasu na 0:4. Borovany tedy domácí fanoušky znovu nepotěšily. Zatím co Lomnice je zatím stroprocentní a zuby nehty se drží vedoucí Včelnice.

 

                               SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Václav Zeman ( asistent trenéra domácí ): Nesešli jsme se jako minulý týden v Olešnici. Klobouk dolů před soupeřem. Mají hodně nebezpečný tým směrem dopředu a na špici tabulky se nachází oprávněně. My nebezpeční nebyly.

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Denisa Kroupová ( vedoucí mužstva hosté ): Již čtvrtý zápas za sebou jsme nezaváhali, za což patří klukům velká pochvala. Do vedení jsme se dostali již v 10. minutě, ve které Čuta poslal do brejku Mikuláštíka, a ten naší šanci zužitkoval. Minutu na to přestřelil branku domácích Pancíř. V 39. minutě se Jakub Čuta nejlépe zorientoval ve skrumáži před brankou domácích a poslal nás do dvoubrankového vedení. Čtyři minuty před koncem první půle se do další vyložené šance dostal Pancíř, ale opět neproměnil. Začátek druhého poločasu se nám velmi vydařil. Ve 47. minutě se po rohu Řehoře trefil hlavou Mikuláštík, kterého nedokázal uhlídat domácí stoper. Poslední gól padl z pokutového kopu, který rozhodčí nařídila po faulu na Zákosteleckého. Zodpovědnost na sebe vzal Patrik Němec a s přehledem vstřelil náš čtvrtý gól. Hráč utkání - Mikuláštík, dal dva góly, byl aktivní. Kdyby si neporanil krční páteř, nestřídali bychom ho.



Sestavy


FK Calofrig Borovany
D. Janeček [-] (38. K. Pečenka [-] ) - J. Brenner [-] , S. Čutka [-] , P. Langer [-] , B. Němec [-] - A. Pilát [-] , M. Račák [-] (70. J. Hruška [-] ) , M. Tomášek [-] , F. Faktor [-] - A. Fencl [-] (70. B. Kratoška [-] ) , J. Čermák [-]

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
O. Vala [-] - P. Němec [-] , M. Šachl [-] , M. Zákostelecký [-] , D. Štěcha [-] - P. Pancíř [-] (79. V. Nohava [-] ) , P. Krejník [-] (85. L. Nohava [-] ) , P. Řehoř [-] , M. Šálený [-] - V. Mikuláštík [-] (48. T. Lisko [-] ) , J. Čuta [-] (71. M. Nehoda [-] )

ŽK: 25. P. Langer , 51. A. Fencl , 58. M. Račák - 29. M. Šachl , 61. P. Krejník .
Hráči zápasu: V. Mikuláštík .
Místo: tráva. Počet diváků: 49. Rozhodčí: Weidenthalerová Hana - KAREL Josef - BUŘIČ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.