Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol zvládl derby s Chlumem


Branky


0
Velmi slušná divácká návštěva viděla vítězství domácích
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poskromnu šancí a gól do šatny

   Hosté začali zápas poměrně dobře a úvodní čtvrt hodinu měli o něco více ze hry. Pak se hra vyrovnala. Po faulu na Hájka se hosté dožadovali odpískání pokutového kopu. Ale rozhodčí jejich volání nevyslyšel. Ve 40. minutě domácí zleva nadcentrovali a přetažený centr Záruba proměnil v první gól zápasu.

Čtyři branky během 6ti minut

   Ve druhé půli se domácí zlepšili. Neprve v 52.minutě mířil Štěpánek z dobré pozice nad o minutu později ho napodobil Hešík. V 55. minutě už měl Štěpánek seřízené mířidla správně a zvýšil na 2:0. Domácí se snažili přidat uklidňující branku. V 58. minutě trefil Záruba jen břevno. V 71. minutě si na standartku nejlépe naběhl kapitán Dunaj a zvýšil na 3:0. O minutu později svým druhým gólem v zápase upravil Štěpánek na 4:0. Domácí pak byly o svém vítězství přesvědčeni až moc a nechali hosty více hrát. V 73. minutě rozehrávali hosté standartní situaci připomínající zkrácený roh a Jan Flaška z ní našel na zadní tyči osamoceného Eliáše, který hlavou snížil na 4:1. V 77. minutě domácí ztratili balon, hosté zakombinovali a Hájek uháněl sám na Rácika a zakončení zvládl, 4:2.

 

 

                                                   SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastislav Michálek ( vedoucí mužstva domácí ): První poločas byl z naší strany tradičně hlušší. Ztráceli jsme míče, nedali si přihrávky a nebyli důrazní v osobních soubojích. Druhá půle už byla o něčem jiném. Soupeře jsme chvílemi zatlačili a za stavu 2:0 už jsme věřili, že to zvládneme. Po čtvrtém gólu už jsme polevili a mysleli si, že se nemůže nic stát. U nás dobře zahrál Arenberger Radek i s výkonem Aleše Arenbergera jsem byl spokojený.

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška ( trenér hosté ): Domácí byly 70. minut lepší. My jsme začali hrát až od stavu 4:0. A 20 minut bylo málo na to abychom mohli pomýšlet o bodech.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - J. Kříž [-] (86. M. Březina [-] ) , M. Dunaj [-] , T. Záruba [-] , A. Arenberger [-] - R. Arenberger [-] , P. Špale [-] (57. V. Soudek [-] ) , L. Hešík [-] , J. Záruba [-] - L. Štěpánek [-] (76. M. Šuba [-] ) , M. Bednář [-]

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
L. Černoch [-] - L. Řepa [-] , M. Kotil [-] , R. Novák [-] , Z. Vaníček [-] - M. Tomi [-] , P. Eliáš [-] , J. Flaška [-] , J. Matoušek [-] (69. S. Valeš [-] ) - J. Hájek [-] , R. Flaška [-] (10. R. Novák [-] )

ŽK: 11. P. Špale - 15. J. Flaška , 15. R. Novák , 65. M. Kotil , 80. L. Řepa , 90. T. Bednář .
Hráči zápasu: R. Arenberger .
Místo: Tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Formánek Luboš - KREJNÍK Petr - ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.