Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:15

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malé derby ovládly Borovany


Branky


0

Borovany nabídly divákům první výhru doma

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle pro domácí

   První poločas nabídl ne nijak oslnivou, ale vyrovnanou hru. Ve 2. minutě našel centr Bašty ve vápně Staňka, ale ten nezamířil přesně. O minutu později dolétl centr do vápna k  Szypulovi, kterému se hlavička nepovedla. Domácí odvrátili míč jen ke Kořínkovi jehož následnou střelu srazili na roh. Za další minutu centrovali domácí, ale brankář hostů byl u míče první. V 11. minutě nemířil přesně Kratoška. V 16. minutě se zastřeloval Čutka, ale z dobré pozice minul. V 19. minutě se po centru dostal k hlavičce v malém vápně Bašta, ale mířil nad. Ve 23. minutě se uvolnil Chovanec za vápnem vystřelil, ale také nad branku. Ve 28. minutě se Kořínkův roh stáčel do branky Pečenka jen vyrazil k Šedivému ten však branku netrefil. Ve 32. minutě hosté vhazovali na své polovině aut. Borovany míč získaly a vybídly ke skórování kapitána Čutku, který střelou zpoza vápna otevřel skóre. Ve 35. minutě Jindra ztratil balon. Nebezpečnou situaci domácích uhasil před pokutovým územím za cenu žluté karty Haňur. Z následné standartky mířil Račák do branky, ale na brankové čáře vyhlavyčkoval míč Jindra. Křižnou přihrávku domácích ve středu hřiště skluzem stoper Jindra nezasáhl a po křídle unikl Čutka, kterému jen stínoval zraněný Stanka a bylo to 2:0. Ve 41. minutě vyřešil závar v pokutovém území skokem po míči Josefík.

Červená pro hosty a 3 branky v jejich síti

   V 50. minutě po centru ze strany domácí zblízka hlavičkovali, ale brankář hostů vytěsnil míč na roh. V 51. minutě ztratil ve středu hřiště míč Jindra domácí patičkou přiťukli na Konárka a ten zvýšil na 3:0. V 60. minutě našel přízemní centr osamoceného Baštu, který snad ze dvou metrů branku přestřelil. O dvě minuty později mířil znovu Bašta ze slibné pozice jen do brankáře hostů. Zajímavá situace nastala v 64. minutě. Haňur rozehrál standratku a nikým netečovaný a necloněný centr skončil v síti Borovan. K udivení nejen hostů, ale i některých domácích fanoušků byl ovšem odpískaný ofsajd. O minutu později střílel Staněk, ale gólman domácích byl připravený. V 69. minutě Haňur fauloval ve středu hřiště a uviděl podruhé v zápase žlutou kartu následně i červenou. Z místa přestupku domácí nadcentrovali a na zadní tyči se prosadil nestřežený Dvořák. V 73. minutě unikl po křídle Kořínek, ale s jeho střelou z úhlu si domácí brankář poradil. V 77. minutě nebezpečně centroval Staněk, domácí ze skrumáže odvrátili na roh. V 78. minutě chyboval znovu Jindra a domácí šli ve dvou na osamoceneho Josefíka. Z možná dvoumetrového ofsajdu, který ovšem i k údivu delegáta Pytla unikl pomeznímu Ovčáčkovi domácí trefili jen tyč. V 83. minutě střílel z úhlu Fencl, ale jen do brankáře hostů. O minutu později dostal druhou přiležitost ke střele a zvýšil na 5:0. O čestný úspěch hostů se v 89. minutě postaral Bašta, když se uvolnil na vápně a po kličce brankáři skóroval do prázdné branky.


Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil ( trenér domácí ): S tímto vítězstvím jsem dvojnásob spokojený. Oproti minulému zápasu s Lomnicí nám chybělo 6 lidí. Všichni na hřišti odvedli to co měli a soupeř nám to chybami usnadnil. Za stavu 3:0 nás dvakrát podržel Pečenka. Velmi spokojený jsem s výkonem náhradníků. Velmi dobře zahrál Čutka a Malík.

TJ Hraničář Horní Stropnice
Zbyněk Drbout ( trenér dorostu hosté ): Hnus, hnus, hnus chtělo se mi blít. Z naší strany opravdu hrozný zápas. Nedali jsme si přihrávku a všechny míče dopředu se nám hned vraceli záloha jakoby na hřišti snad ani nebyla. Do dalších zápasů se budeme muset hodně zlepšit.



Sestavy


FK Calofrig Borovany
K. Pečenka [-] - D. Holčík [-] (74. A. Fencl [-] ) , J. Brenner [-] (66. M. Dvořák [-] ) , R. Malík [-] , P. Broum [-] - P. Langer [-] , M. Račák [-] (79. D. Babka [-] ) , B. Kratoška [-] , J. Hruška [-] (46. J. Konárek [-] ) - S. Čutka [-] , J. Čermák [-]

TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - J. Stanka [-] (43. J. Kunágl [-] ) , J. Jindra [-] , J. Haňur [-] , M. Koktavý [-] - Z. Šedivý [-] , D. Chovanec [-] , Z. Staněk [-] - T. Kořínek [-] , L. Szypula [-] (50. M. Macháč [-] ) , M. Bašta [-]

ŽK: 35. J. Čermák , 47. S. Čutka , 61. J. Konárek - 36. J. Haňur . ČK: 69. J. Haňur .
Hráči zápasu: S. Čutka .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Klimeš Jiří - OVČÁČEK Josef - HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.